Dizinin %95'i Yalan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dirilişte Osmanlı Devleti yok ama kayı aşireti var ve sende bunu biliyorsun ki Osmanlılar Kayıların Kıyı boyundandır ama bilgi amaçlı bir durumun olmadığı için hemen açık yakalamaya çalışıyorsun.

Ayrıca bu bir dizi her zaman söylüyorum kurgu zaten olacak bunu muhteşem içinde söyledim ama harem hariç.
Kurgunun siniri var panpa game of thronrs dehil bu :) kayi ovasinda istedigini yapsinlar ama bos yere tarihimizi degistirmesinler :)

Dizinin senaryosu kucuk sey haklisin billy cadirlarin seklini konusmaliyiz:D

Laf anlattigin kişiye bak kendini böyle kucuk şeylerle avutur o takan yok diyo mubarek her allah'in gunu diriliş lafi kesilmiyor saldik onu takilsin birak. :kiki:
Dikkat etmezsek diziye alışır ve bırakamaz ondan cevap veriyorum ki izlemesin [emoji2] malum her dizisi bitiyor garibimin [emoji2]

Kurgunun siniri var panpa game of thronrs dehil bu :) kayi ovasinda istedigini yapsinlar ama bos yere tarihimizi degistirmesinler :)

Dizinin senaryosu kucuk sey haklisin billy cadirlarin seklini konusmaliyiz:D

Tarihimiz [emoji33] değişim başladı [emoji2]

Dikkat etmezsek diziye alışır ve bırakamaz ondan cevap veriyorum ki izlemesin [emoji2] malum her dizisi bitiyor garibimin [emoji2]

Tarihimiz [emoji33] değişim başladı [emoji2]
merak etme alışmayız senaryo düzelse bile sadece ses tonu olan onu da kullanamayan engin altanla baba torpiliyle başrol olmuş halime hatun (gerçek ismini bile bilmiyim) başrolken izlenmez o dizi:))

ayrıca tarihimiz tabi şaşırdın mı :) en iyi my nin temsil ettiği tarih:))) gittiğimiz her ülkede osmanlıyı haber yaptık :)) gazeteler tarihçilere osmanlı kitabı bastırıp satı :) diriliş izleyicilerinin adını bile duymadığüı ilber oraylı kitapları güney amerikada bile satıldı :))) dirilişin tek etkisi sosyal medya orada da siyasi destekle :)))

merak etme alışmayız senaryo düzelse bile sadece ses tonu olan onu da kullanamayan engin altanla baba torpiliyle başrol olmuş halime hatun (gerçek ismini bile bilmiyim) başrolken izlenmez o dizi:))

ayrıca tarihimiz tabi şaşırdın mı :) en iyi my nin temsil ettiği tarih:))) gittiğimiz her ülkede osmanlıyı haber yaptık :)) gazeteler tarihçilere osmanlı kitabı bastırıp satı :) diriliş izleyicilerinin adını bile duymadığüı ilber oraylı kitapları güney amerikada bile satıldı :))) dirilişin tek etkisi sosyal medya orada da siyasi destekle :)))

İlber Ortaylının adını İlber oraylı olarak duyurduysa muhteşemi alkışlıyoruz [emoji122] [emoji122]

aga muhabbetiyle aynı :A ayrıca tarihimiz dememle ayar arasına bağlantı ne tarihimizi sadece islam sananlardan öğrenecek değiliz sonuçta :D dinler gider gelir biz baki kalırız
''dinler gelir gider'' hmm ok :A Sana iyi çarpılmalar ben sabah namazını kılmaya gideyim :A Çünkü biliyorum ben kendimi frenleyemem forumda da in cin top oynuyor bu saatte :A

''dinler gelir gider'' hmm ok :A Sana iyi çarpılmalar ben sabah namazını kılmaya gideyim :A Çünkü biliyorum ben kendimi frenleyemem forumda da in cin top oynuyor bu saatte :A
özünde iyilik varsa frene ne hacet :D gelir gider tabisi de azıcık tarih okursan görürsün :) ayrıca ne ka çarpılırsam çarpılayım şöyle olamam asla
polat-alemdar-in-yuzu-korkuttu-4403034_8751_o.jpg

ha tarih gibi dinide siz bilirsiniz tabi işinize geldiği gibi hadi uğurlar ola :)))

özünde iyilik varsa frene ne hacet :D gelir gider tabisi de azıcık tarih okursan görürsün :) ayrıca ne ka çarpılırsam çarpılayım şöyle olamam asla
polat-alemdar-in-yuzu-korkuttu-4403034_8751_o.jpg

ha tarih gibi dinide siz bilirsiniz tabi işinize geldiği gibi hadi uğurlar ola :)))

Merak etme yakında ikinci dizin de bittiği zaman aynen şu şekli alacaksın 😉 İyi geceler :F
12802822_1714223678861831_7135281851667081863_n.jpg

sen de haklısın elinde sunacak bişi olmadığı için yazım yanlışı anca:)))
Zaten üste yazdım hocamın dediklerini kimse yalanlayamaz diye herhalde okumadan alıntıladın [emoji2] Artık bazı şeyleri kabul etmenin zamanı gelmedi mi? Mesela gizli Dirilişçi olduğunun [emoji2]

Zaten üste yazdım hocamın dediklerini kimse yalanlayamaz diye herhalde okumadan alıntıladın [emoji2] Artık bazı şeyleri kabul etmenin zamanı gelmedi mi? Mesela gizli Dirilişçi olduğunun [emoji2]
aga bu saatte ne işin var forumda :F

Allah korusun koreden uyarlama uyduruk dizileri izlerim daha iyi :)))

Sabah namazına kalktım aga [emoji2] ayrıca Aga ben zaten hep bu saatte kalkarım birazdan kütüphaneye geçerim ders çalışmak için [emoji2]
Ben daha uyumadım sen demesen saatin farkında değilim :F Neyse ben de ince ince yatağa geçeyim :) Allah kabul etsin kardeşim.

Bu arada yalanlik bi durum yok. Mogollari olduklari gibi anlatiyolar. Ertugrul ile kisitli bilgiler var ki olanida yansitiyolar sadece ertugrul mogollarla karsilasmamis ama mogollarida dogru yansitiyolar hem dizi bu bir sekilde malzeme gerekli burda yalanlik bisi yok basli basina yalanlik bi durum varsa onuda izliyosun zaten ama cesaret edemezsin konusunu acmaya. :A

Demek iyi yalan var kötü yalan var :) MY sadece Hürrem'den altı çocuğu -sanıyorum ki gökten zembille inmediler- olan padişahın harem hayatını "abartınca" aman tarihimiz, ecdadımız otuz yıl at üstündeydi pis MY vs vs Diriliş birilerinin siyasi oyuncağı olup dini ve milli duyguları gıdıklayınca, olaylar uydurunca sorun yok. Buna anca random atılır