En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şöyle yetenklerini gösterebileceği bir dizi olsun aşk ı memnu gibi boş şapmalı yani kalite saçmalı :)))

köseme transfer ederiz kolayı var :) zaten cariye önemli bişey ne kadar çok cariye katılırsa diziye dizi o kadar güzelleş,ir :)

ben seni 1 günde boğarım vlla o yastıkla :F:F:F
:) ayy şimdiden böyle yaparsak bir yastıkta kırk yıl nasıl birbirimize katlanacağızki ? :) bari yastık sayısını ikiye çıkaralım :))
çiğdem sana yeni bir dizi geliyor artık kunçun kunçun edersin :F @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60
Ccd62ZFW4AAE5h8.jpg

çiğdem sana yeni bir dizi geliyor artık kunçun kunçun edersin :F @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60
Ccd62ZFW4AAE5h8.jpg
bu kimki ? :) ben çıkaramadım @Çiğdem- in yumurtalarından biridir kesin :)
aaa yok kerem bursin sevmediğim birisi ama boksor dizisi sanırım 2.kez yapılıcak ilkibüyük beğeni toplamıştı osman sınav yapımı haluk piyes oynamıştı pusat dizisi 10 yıl geçti hala tadı damağımızda vlla eğer bu dizide öyle güzel olucaksa izlerim vlla :F

aaa yok kerem bursin sevmediğim birisi ama boksor dizisi sanırım 2.kez yapılıcak ilkibüyük beğeni toplamıştı osman sınav yapımı haluk piyes oynamıştı pusat dizisi 10 yıl geçti hala tadı damağımızda vlla eğer bu dizide öyle güzel olucaksa izlerim vlla :F
dizinin tadı damakta nasıl kalıyor kız 😱

Son düzenleme:
Doğru diyor Çiko. :D Çocukluğumdan beri Pusat pusat lafını çok duydum. Halbu ki dizi tutmamış ama nasıl seviliyor böyle anlamıyorum şaka gibi. Bende çocukken izledim derdim yalancıktan. :F
hayırr ayoll tuttu pusat harika reytingler alıyordu sosyal medyada pusatı izlemeyen göremezsin mesala bu boksor dizisi çok tutmuştu reytingleride çok iyiydi bu diziyi osman sınav tam zirvedeyken pat diye bitirdi sebebide hep bir çok neden atıldı ortaya oyuncular birbiriyle anlaşamıyor gibisinden geçerli sebep sundular emin boztepe sorun çıakrtmış galiba diğer oyuncularda anlaşmazlık yaşamışlar butür bir sürü enden ortaya atıldı ama reytingten dolayı bitmedi hatta tam zirvedeyken bitirdi osman bey bu diziyi vadiyide tam zirvedeyken bırakmıştı panaya yani osman sınavı bazen anlamıyorum :F:F:F

hayırr ayoll tuttu pusat harika reytingler alıyordu sosyal medyada pusatı izlemeyen göremezsin mesala bu boksor dizisi çok tutmuştu reytingleride çok iyiydi bu diziyi osman sınav tam zirvedeyken pat diye bitirdi sebebide hep bir çok neden atıldı ortaya oyuncular birbiriyle anlaşamıyor gibisinden geçerli sebep sundular emin boztepe sorun çıakrtmış galiba diğer oyuncularda anlaşmazlık yaşamışlar butür bir sürü enden ortaya atıldı ama reytingten dolayı bitmedi hatta tam zirvedeyken bitirdi osman bey bu diziyi vadiyide tam zirvedeyken bırakmıştı panaya yani osman sınavı bazen anlamıyorum :F:F:F
Anladım. :D

Cidden çok izleyeni vardı. Okulda hele hep Pusat pusat pusat. :F