şöyle yetenklerini gösterebileceği bir dizi olsun aşk ı memnu gibi boş şapmalı yani kalite saçmalı))
köseme transfer ederiz kolayı var
şöyle yetenklerini gösterebileceği bir dizi olsun aşk ı memnu gibi boş şapmalı yani kalite saçmalı))
aaaaa boyun devsilsin inşo zaman @Çiğdem- i ikna etsinyoksa @Dr. Sabahat a sararım
)
sana bile güzel diyorum düşün ne haldeyim)
aaaaa boyun devsilsin inş![]()
ben seni 1 günde boğarım vlla o yastıklaayy şimdiden böyle yaparsak bir yastıkta kırk yıl nasıl birbirimize katlanacağızki ?
bari yastık sayısını ikiye çıkaralım
)
ben seni 1 günde boğarım vlla o yastıkla![]()
çiğdem sana yeni bir dizi geliyor artık kunçun kunçun edersinayy şimdiden böyle yaparsak bir yastıkta kırk yıl nasıl birbirimize katlanacağızki ?
bari yastık sayısını ikiye çıkaralım
)
Şu çocuğu cok büyütüyorlar.
Sevincini paylaşiyorum. Ne mutlu sana
ıyyy klasik aydirik yapımcı faruk.ssSevincini paylaşiyorum. Ne mutlu sana![]()
Arka sokaklardan artık çifte tekrar olabilirsatılacak değil ya tanıtım bu istanbul discop fuarı satışalr nisanda cannesda![]()
aaa yok kerem bursin sevmediğim birisi ama boksor dizisi sanırım 2.kez yapılıcak ilkibüyük beğeni toplamıştı osman sınav yapımı haluk piyes oynamıştı pusat dizisi 10 yıl geçti hala tadı damağımızda vlla eğer bu dizide öyle güzel olucaksa izlerim vlla
dizinin tadı damakta nasıl kalıyor kız 😱aaa yok kerem bursin sevmediğim birisi ama boksor dizisi sanırım 2.kez yapılıcak ilkibüyük beğeni toplamıştı osman sınav yapımı haluk piyes oynamıştı pusat dizisi 10 yıl geçti hala tadı damağımızda vlla eğer bu dizide öyle güzel olucaksa izlerim vlla![]()
ayy doyamadık diziye işte reytingleride süperdi oyuncularmı anlaşamamış ne osman sınav birden bire bitirdi diziyi doyamadıkdizinin tadı damakta nasıl kalıyor kız 😱
dizinin tadı damakta nasıl kalıyor kız 😱
Doğru diyor Çiko.ayy doyamadık diziye işte reytingleride süperdi oyuncularmı anlaşamamış ne osman sınav birden bire bitirdi diziyi doyamadık![]()
köpek yakalıyordu suçluları küçük ağa versiyonu gibi çocukta vardıDoğru diyor Çiko.Çocukluğumdan beri Pusat pusat lafını çok duydum. Halbu ki dizi tutmamış ama nasıl seviliyor böyle anlamıyorum şaka gibi. Bende çocukken izledim derdim yalancıktan.
![]()
Bilmiyorum ben. Ama o dizinin fanatikleri var halen.köpek yakalıyordu suçluları
ben seyretmiştimBilmiyorum ben. Ama o dizinin fanatikleri var halen.![]()
hayırr ayoll tuttu pusat harika reytingler alıyordu sosyal medyada pusatı izlemeyen göremezsin mesala bu boksor dizisi çok tutmuştu reytingleride çok iyiydi bu diziyi osman sınav tam zirvedeyken pat diye bitirdi sebebide hep bir çok neden atıldı ortaya oyuncular birbiriyle anlaşamıyor gibisinden geçerli sebep sundular emin boztepe sorun çıakrtmış galiba diğer oyuncularda anlaşmazlık yaşamışlar butür bir sürü enden ortaya atıldı ama reytingten dolayı bitmedi hatta tam zirvedeyken bitirdi osman bey bu diziyi vadiyide tam zirvedeyken bırakmıştı panaya yani osman sınavı bazen anlamıyorumDoğru diyor Çiko.Çocukluğumdan beri Pusat pusat lafını çok duydum. Halbu ki dizi tutmamış ama nasıl seviliyor böyle anlamıyorum şaka gibi. Bende çocukken izledim derdim yalancıktan.
![]()
Anladım.hayırr ayoll tuttu pusat harika reytingler alıyordu sosyal medyada pusatı izlemeyen göremezsin mesala bu boksor dizisi çok tutmuştu reytingleride çok iyiydi bu diziyi osman sınav tam zirvedeyken pat diye bitirdi sebebide hep bir çok neden atıldı ortaya oyuncular birbiriyle anlaşamıyor gibisinden geçerli sebep sundular emin boztepe sorun çıakrtmış galiba diğer oyuncularda anlaşmazlık yaşamışlar butür bir sürü enden ortaya atıldı ama reytingten dolayı bitmedi hatta tam zirvedeyken bitirdi osman bey bu diziyi vadiyide tam zirvedeyken bırakmıştı panaya yani osman sınavı bazen anlamıyorum![]()