Her ne olursa olsun haberin olacak hacı .Her gün şehit haberleri insanlar endişeliEn iyisi aslında.. Sadece Perşembeden Perşembeye açacaksın TV'yi.. Zaten gündemde can sıkan olaylar var.
Her ne olursa olsun haberin olacak hacı .Her gün şehit haberleri insanlar endişeliEn iyisi aslında.. Sadece Perşembeden Perşembeye açacaksın TV'yi.. Zaten gündemde can sıkan olaylar var.
Şu kısma kadar +1O kadar şehide rağmen Vadi yayınlanmadı diye üzülenler, komedi dizisi değil niye yayınlanmıyor diyenler varken bence çok gereksiz bir yorum olur bu. Ayrıca o kadar dizi yayınlanmışken sadece Kösem demen büyük bir yaranın olduğunun en açık gösterisi.
hala öğrenemedin dimi reytingler dipte ama dizi devam ediyor vadinin neredeyse 2 katı bütçeyle ))O kadar insan şehit oldu Kösem denen dizi yayınlandı.Neyse ki yine diplerde
O kişi kim ? Maskeli Fedai ben öyle birşey demedim diyor.Daha düne kadar Vadi komedi dizisi değil diye yayınlanmalıydı diyen kişi
Oyunculuğu fena değil aslında ama seçtiği dizilerin hiç mi senaryosunu okumuyor.O gözleri 250 metre öteden tanırım her baktığımda gözlerin içinde kaybolduğum için,insanın o gözlerden çıkası gelmiyorkadını eskidende severdim şimdide seviyorum, sadece gözlerine değil heryerine dalmak geliyor içimizden ama işte imkanlar el vermiyor
yalnız tek bir şansızlığı bir türlü eli yüzü düzgün bir dizi tutturmaması dizilerin konusunda hayır yok fatura naz elmasa kesiliyor
@sokak sanati ben öyle bir yorum yaptım mı hayır üstüme alınmıyorum
Belli belli yarası olan hemen atlamaz herşeye
Oyunculuğu fena değil aslında ama seçtiği dizilerin hiç mi senaryosunu okumuyor.O gözleri 250 metre öteden tanırım her baktığımda gözlerin içinde kaybolduğum için,insanın o gözlerden çıkası gelmiyor
Genel konuştum zaten ben isim verseydim verirdim. Kişiden kasıt genel manada kişi.O kişi kim ? Maskeli Fedai ben öyle birşey demedim diyor.
Öyle yazınca Makeli Fedai yada takas'a yazılmış gibi oluyor .Çünkü sadece bu ikisi öyle yazmış ?Genel konuştum zaten ben isim verseydim verirdim. Kişiden kasıt genel manada kişi.
O zaman alınmak isteyen alınsın ne diyeyimÖyle yazınca Makeli Fedai yada takas'a yazılmış gibi oluyor .Çünkü sadece bu ikisi öyle yazmış ?
Haziran Gecesin'den sonra iyi iş seçmiş olsadı yükselebilirdi. Ortalama şöhreti yükseltmek için seçici olmak lazım belki 5 sene dizide oynamazsın ama tutturduğunda bir ömür dizisiz kalmazsın.aslında seçim şansı sadece üç beş star dediğimiz isimlere ait naz elmas gibi ortalama bir şöhrete sahip insanların seçim şansı pek yok
işte ordada şans devreye girmeli o kadar diziden birisi denk gelse güzel bir konuya sahip olsa kadın sayılı yıldızlardan olacaktı ondan sonra artık kendi projelerini seçme imkanına sahip olacaktı ama işte kaderinde yokmuş artık diyebileceği tek şey kaderde varsa büzülmek neye yarar üzülmek
Öncelikle etiket yapacaksan doğru yap da cevap verebileyim tesadüfen konuya bakmasam cevap veremeyeceğim bu bir. İnsanın en sevdiği dizi yayınlanmayınca insan üzülüyor ama yapımcı öyle uygun görmüş bize de saygı duymak düşer bu iki. Bana sorsalar keşke yayınlansaydı çünkü terör ve ''terör destekçilerinin'' amacı işleyen düzene kilit vurmaktır. Bu hainlerin ekmeğine yağ sürülmemeli ancak kimse de kalkıp niye yayınlamıyorsun diyemez zira kimsenin zevk alarak dizi izleyeceğini sanmıyorum herkes şehitlerimize üzülüyor gelecek hakkında kaygılı. Siz dün zevk alarak laylaylom modunda izlediyseniz o sizin bileceğiniz iş..Vadici arkadaşların dedi. Onlara destek çıksana. az önce @ Doğu ydu sanırım. Emre ile konuşurken dün vadi yoktu modumda değilim diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Dün Vadi yayınlanmayacak haberine bu yorumlar geldi. Sen demesende yapıldı. Böyle arkadaşlarını yarı yolda bırakma.
Haziran Gecesin'den sonra iyi iş seçmiş olsadı yükselebilirdi. Ortalama şöhreti yükseltmek için seçici olmak lazım belki 5 sene dizide oynamazsın ama tutturduğunda bir ömür dizisiz kalmazsın.
Ben de üzüldüm nazabuda zaman ve maddiyatla alakalı bir olay .. zaman gittikçe vucut hatları eskiyor zamana direnemiyor haliyle o yüzden tez elden daha anatomik yapı bozulmamışken şöhreti yakalamak istiyor kızcağız birazda maddiyatla ilgili tabi 5 yıl parasız yaşamaktansa arada çerez dizilerle evin harçlığını çıkarmaya çalışıyordur gariban kız (anlatırken benim gözlerim yaşardı )
Öncelikle etiket yapacaksan doğru yap da cevap verebileyim tesadüfen konuya bakmasam cevap veremeyeceğim bu bir. İnsanın en sevdiği dizi yayınlanmayınca insan üzülüyor ama yapımcı öyle uygun görmüş bize de saygı duymak düşer bu iki. Bana sorsalar keşke yayınlansaydı çünkü terör ve ''terör destekçilerinin'' amacı işleyen düzene kilit vurmaktır. Bu hainlerin ekmeğine yağ sürülmemeli ancak kimse de kalkıp niye yayınlamıyorsun diyemez zira kimsenin zevk alarak dizi izleyeceğini sanmıyorum herkes şehitlerimize üzülüyor gelecek hakkında kaygılı. Siz dün zevk alarak laylaylom modunda izlediyseniz o sizin bileceğiniz iş..
Ağlatacaksın . Zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor şarap misali.Hala şansı var ama oyunculuğu çok iyi değil diyecem ,sanki Türkiye'de değil başka yerde oyunculuk yapacakmış gibi olur .buda zaman ve maddiyatla alakalı bir olay .. zaman gittikçe vucut hatları eskiyor zamana direnemiyor haliyle o yüzden tez elden daha anatomik yapı bozulmamışken şöhreti yakalamak istiyor kızcağız birazda maddiyatla ilgili tabi 5 yıl parasız yaşamaktansa arada çerez dizilerle evin harçlığını çıkarmaya çalışıyordur gariban kız (anlatırken benim gözlerim yaşardı )