18 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

6 veya 7 bişey farketmez bir reytingin algısımı olur al o da sizin olsun :) ben daha bundan iki sezon önce seninle böyle atışırken bişey söylemiştim dedim vadinin kemikleşmiş sabit kitlesi total 6 veya 7 civarı ab 4 veya 5 civarı en boş bölümlerde alacağı oran budur dediğim aynen gerçekleşiyor orda bir şaşma yok :) vadinin bu perişan haline rağmen diğer diziler 10 reytinge ulaşıp vadiyi ikiye katlamıyorsa bu vadinin başarısını göstermiyor diğer dizilerin başarısızlığını gösteriyor şu an perşembe günü en az bir 15 reytinge yakın kararsız bir kitle var başarı bu kitleyi kendisine çeken diziye ait olacak :) vadi zaten başarılı olmuş olsa kemikleşmiş seyircisine bu karasız kitleden en az 3 veya 4 reyting katması lazımdı demekki başarısız her hafta 6 reytingle birinci oluyorsanız yatın kalkın diğer dizilerin başarısızlığına dua edin biz başarılıyız diye övünmeyin adaletli olun :)
vadinin kemik kitlesi 7 şuanda ama o dediğin kararsız kesim eski vadi izleyicileri ve vadiden başka bişey izlemek istemiyorlar bugün eğer vadi atılım yaparsa zaten uçar potansiyeli büyük ama öyle bir atılım yapamıyoruz bu sezon o yüzden kemik reytinglerle idare ediyoruz diğer dizilerin pek şansı yok o yüzden alırsa vadi alacak o da alamıyor böyle 7 reytingle 1.oluruz işte :D dizinin şanını gösterir bu tablo başka bişey değil

vadinin kemik kitlesi 7 şuanda ama o dediğin kararsız kesim eski vadi izleyicileri ve vadiden başka bişey izlemek istemiyorlar bugün eğer vadi atılım yaparsa zaten uçar potansiyeli büyük ama öyle bir atılım yapamıyoruz bu sezon o yüzden kemik reytinglerle idare ediyoruz diğer dizilerin pek şansı yok o yüzden alırsa vadi alacak o da alamıyor böyle 7 reytingle 1.oluruz işte :D dizinin şanını gösterir bu tablo başka bişey değil

şanı şhreti toplasan 6 ila 7 arasında gidip gelen bir total rakam var sizinki şan şöhretse peki pazartesi salı çarşamba günleri 12 lere reytingini çıkaran dizilerin şöhreti ne oluyor onlar o zaman takla atıp dansetsinler :) 6 ile şan oluyorsa 12 yi yakalayan çiftetelli oynar :)
kösem sağlam bir senaryo ve akıcı bir tempoya sahip olsaydı şimdi bu şan ve şöhretinizden eser kalmayacaktı haal umudumuz var bu hafta bayağı heyecanlı sahneler vardı bu şekilde devam ederse yakında ab grubunda 8 i yakalayacağız ondan sonra bizi kimse tutamaz :)

şanı şhreti toplasan 6 ila 7 arasında gidip gelen bir total rakam var sizinki şan şöhretse peki pazartesi salı çarşamba günleri 12 lere reytingini çıkaran dizilerin şöhreti ne oluyor onlar o zaman takla atıp dansetsinler :) 6 ile şan oluyorsa 12 yi yakalayan çiftetelli oynar :)
kösem sağlam bir senaryo ve akıcı bir tempoya sahip olsaydı şimdi bu şan ve şöhretinizden eser kalmayacaktı haal umudumuz var bu hafta bayağı heyecanlı sahneler vardı bu şekilde devam ederse yakında ab grubunda 8 i yakalayacağız ondan sonra bizi kimse tutamaz :)
anlatamadım galiba derdimi. 7 reytinge falan sevinmiyoruz biz reyting rekorları kırmış bir diziyiz zamanında tekrarlarımız 15 reytingi geçiyordu mesele şu üzülerek söylüyorum tabi bunu; senaryo anlamında yerlerdeydik bikaç bölüm öncesine kadar rezil durumdaydık bi ton yeni dizi başlamıştı hepsi iddaalıydı normal bir dizi olsa mesela dağılır giderdi. ama vadinin öyle sağlam kitlesi var ki bunca şeye rağmen 7 rtg ve zirveyi alabiliyor büyüklükten bahsettiğim bu
yoksa 2 sene önce desen vadi 7 reytingten öteye gidemeyecek hadi lan der güler geçerdim :D o bahsettiğin dizilerin alayını toplasan bizim zamanında yaptılarımızın yanından geçemez sende biliyorsun vadinin içine düştüğü şu duruma herhangi bir dizi düşse çoktan yayından kalkmıştı ama ismi bile yetiyor

kösem yine harika gitmiş perşembenin üstünden dozer gibi geçmiş helal olsun beroşuma :) biraz daha zorlasa nerdeyse 6 reytingi tutturacakmış ab grubunda :)
dünki bölüm son 20 dakika harikaydı hep o şekilde devam etse eminim yükseliş devam edecektir :)
yeter in ilk hallerinden eser yok millet sıkıcı konuya yeter artık demiştir :)
kördüğümde naz elmas ı öldürmenin cezasını çekiyorlar o kadar güzel bir kadın diziden çıkarılırmı daha beter olur inşallah :)

portakal sıcak gündemden faydalanmasını bilmiş herzamanki gibi
Naz Elmas'a küçükken gözlerine aşıktım .İnsan gözlerine baktıkça gözlerinde kaybolası geliyor:D

Vadi yayınlanmamış ,internete daha yeni girdiğim için yeni gördüm. @takas @Doğu

Son düzenleme:
O kadar insan şehit oldu Kösem denen dizi yayınlandı.Neyse ki yine diplerde :)

O kadar şehide rağmen Vadi yayınlanmadı diye üzülenler, komedi dizisi değil niye yayınlanmıyor diyenler varken bence çok gereksiz bir yorum olur bu.:) Ayrıca o kadar dizi yayınlanmışken sadece Kösem demen büyük bir yaranın olduğunun en açık gösterisi.