Hacı sen cidden anlamıyorsun ha ben boşa yazıyorum .Şimdi Ünal para verse Uefa ceza vermiyecek midi? Uefa ona baksa avrupada önde gelen isimleri ceza almazdı.Uefa zarara bakıyor kulübün mal varlığına değil.@Since2011 Fatih Terim Galatasaray'ın elemanı falan değildir tabi koskoca imparator lakaplı tarihimizin en büyük ismi ünal aysal kim önceden nerdeydi şimdi nerde çok terbiyesizce söylenmiş bir kelimedir o.
bak kulüp zorda avrupadan men edilme tehlikesi o zamandan gözüküyordu bir süreliğine parasını verebilirdi durumlar düzelince alırdı yine ama o acayip zengin bir adam olmasına rağmen bunu yapmadı niye çünkü umrunda değil. takıma bi ton adam aldı yabancı hayranlığı yüzünden yabancı hocalar getirtti boş adamlar aldırttı israflarla takımı bu noktaya getirdi. kimse ona git demedi seçimi o istedi ve aday olmadı akıllı adam olacakları gördü ve kaçtı
selçuk sadece geldiği ilk sene iyiydi onun dışında boş bir futbolcu
burak her zaman boştu zaten 100 golde atsa çapı belli neyse ki geçte olsa kurtulduk ondan
Ünal niye para versin diyorum ? liseliler daha iyi yönetsin diye mi? Eleman kelimesi kötü birşey değildir .Keşke daha kibar bir şekilde söylesemiş .Ünal'ın birçok hatası olduğu gibi birçok faydası oldu.Faydası zararı götürdüğü gibi pozitif sonuç çıkar .Bu sonuç nettir.
Her zaman boştu Burak dersen ,bende sana sen hiç futboldan anlamıyorsun derim.O zamanda Fatih hocada kaçtı senin mantığına göre .Selçuk ve Burak konusunda yazdıklarına sadece gülüyorum .Biz o zaman bu kupaları nasıl aldık bunca sene? Selçuk boştu ,Burak boştu diyorsun, Fatih hoca sahaya çıktı o kazandı o zaman o kupaları