Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Since2011 Fatih Terim Galatasaray'ın elemanı falan değildir tabi koskoca imparator lakaplı tarihimizin en büyük ismi ünal aysal kim önceden nerdeydi şimdi nerde çok terbiyesizce söylenmiş bir kelimedir o.
bak kulüp zorda avrupadan men edilme tehlikesi o zamandan gözüküyordu bir süreliğine parasını verebilirdi durumlar düzelince alırdı yine ama o acayip zengin bir adam olmasına rağmen bunu yapmadı niye çünkü umrunda değil. takıma bi ton adam aldı yabancı hayranlığı yüzünden yabancı hocalar getirtti boş adamlar aldırttı israflarla takımı bu noktaya getirdi. kimse ona git demedi seçimi o istedi ve aday olmadı akıllı adam olacakları gördü ve kaçtı
selçuk sadece geldiği ilk sene iyiydi onun dışında boş bir futbolcu
burak her zaman boştu zaten 100 golde atsa çapı belli neyse ki geçte olsa kurtulduk ondan
Hacı sen cidden anlamıyorsun ha ben boşa yazıyorum .Şimdi Ünal para verse Uefa ceza vermiyecek midi? Uefa ona baksa avrupada önde gelen isimleri ceza almazdı.Uefa zarara bakıyor kulübün mal varlığına değil.

Ünal niye para versin diyorum ? liseliler daha iyi yönetsin diye mi? Eleman kelimesi kötü birşey değildir .Keşke daha kibar bir şekilde söylesemiş .Ünal'ın birçok hatası olduğu gibi birçok faydası oldu.Faydası zararı götürdüğü gibi pozitif sonuç çıkar .Bu sonuç nettir.

Her zaman boştu Burak dersen ,bende sana sen hiç futboldan anlamıyorsun derim.O zamanda Fatih hocada kaçtı senin mantığına göre .Selçuk ve Burak konusunda yazdıklarına sadece gülüyorum .Biz o zaman bu kupaları nasıl aldık bunca sene? Selçuk boştu ,Burak boştu diyorsun, Fatih hoca sahaya çıktı o kazandı o zaman o kupaları :D

Hacı sen cidden anlamıyorsun ha ben boşa yazıyorum .Şimdi Ünal para verse Uefa ceza vermiyecek midi? Uefa ona baksa avrupada önde gelen isimleri ceza almazdı.Uefa zarara bakıyor kulübün mal varlığına değil.

Ünal niye para versin diyorum ? liseliler daha iyi yönetsin diye mi? Eleman kelimesi kötü birşey değildir .Keşke daha kibar bir şekilde söylesemiş .Ünal'ın birçok hatası olduğu gibi birçok faydası oldu.Faydası zararı götürdüğü gibi pozitif sonuç çıkar .Bu sonuç nettir.

Her zaman boştu Burak dersen ,bende sana sen hiç futboldan anlamıyorsun derim.O zamanda Fatih hocada kaçtı senin mantığına göre .Selçuk ve Burak konusunda yazdıklarına sadece gülüyorum .Biz o zaman bu kupaları nasıl aldık bunca sene? Selçuk boştu ,Burak boştu diyorsun, Fatih hoca sahaya çıktı o kazandı o zaman o kupaları :D
bence sen futboldan falan anlamıyorsun avrupada rezil durumdaysak 2 senedir ligte 15 puan fark yemişsek gelecek adına en ufak bir umut yoksa ve avrupadan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya isek bunun 1 numaralı sorumlusu ünal aysaldır. sen hala drogba sneijder diyorsun. o kadar boş para harcanmasa ceplere indirilmese 1 şampiyonluğumuz az olurdu belki ama avrupada rezil olmaz ligtede bu sene ve gelecek yıllar en büyük favori olurduk zaten
selçuk sadece ilk sezon faydalı oldu sonrası yok burakta yeteneksizin tekiydi onun yüzünden forvet almıyoruz yıllardır ne geliyorsa başımıza forvet olmadığından geliyor 1 tane derbi maçında takımı sırtladığı yok fener maçlarında ayağına top değmiyor kalas gibi adamdı boş maçların boş golcüsü ötesi değil
fatih hoca olmasa o başarıların hiçbiri olmazdı kadıköyde kupayı alacak tek adam finallerin adamı imparatordur gerisi hikaye
kulübün parasını yandaşları cebe indiriyorken kulübün paralarını çarçur ederken sesin çıkmıyorda cebinden borç para verince mi niye veriyor diyorsun ne güzel istanbul bee
birşekilde halledilirdi para olduktan sonra gerisi halledilir

Anladım şimdi daha iyi ifade edince :) Vallaha ben onu bunu bilmem Fatih Terim-Ünal Aysal ikilisi devam etseydi Avrupa'nın anasını ağlatacaktık. Ligde zaten rakip yoktu süpürmüştük. Ah şu ayrılıklar, hırslar, egolar yok mu bizi bitiren hep bunlar olmuştur...
Suç ikisinde de var.Ünal başkan durduk yere böyle açıklama neden yapsın değil mi? Birbirini alttan almadılar her ikiside gitti bak.İkisi anlaşsalar şu an Şampiyonlar Ligin'de İbrahimoviç'li Galatasaray'ın yarı final maçını bekler olurduk:D

12742023_1232312623464785_4192906428548532178_n.jpg

adamdaki karizmaya bak be efsane

ayy acaba raci şaşmazla olan eski sahnesimi verilicek elifin ama ben şuankı durumları yüzünden raci beyin görüntülerinin veriliceğini sanmıyorum necati şaşmazla olan görüntüleri verilir galiba şevkonun oğluyla konuşurken çakırdan'da bahsederler umarım ahh keşke ali candan olarak değilde polata dönüşüp mafyaya adım attığı ilk anlara dönseydi ozaman çakırı seyfo dayıyı falanda sorardı duran emmi falan ama onlarıda hatırlarsa süper olur:love1:

bence sen futboldan falan anlamıyorsun
Ben futboldan anlarım sadece Türkiye ligi değil tüm liglerin maçlarını kaçırmam.İddaa oynadığım için ,sürekli tüm liglerine hakimimdir. Basketbol'dan da anlarım sıkıntı yapma.Maç filan istersen aklında bulunsun :D:D.Ben sana futboldan anlamıyorsun demiyorum eğer sen avrupada onca yıldızı gol sayısında geçmişse ve bir dönem Messiyi bile Şampiyonlar Liginde gol krallığında geçmişse ,sen bu oyuncuya her dönem boştu diyorsan ben sana o zaman futboldan anlamıyorsun derim.Yanlış düşünüyorsun.
avrupada rezil durumdaysak 2 senedir ligte 15 puan fark yemişsek gelecek adına en ufak bir umut yoksa ve avrupadan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya isek bunun 1 numaralı sorumlusu ünal aysaldır.
2010'da kümeye kümeye diye dalga geçiyorlardı.Ünal başkan geldi transfer üstüne transfer ,vizyon üstüne vizyon, kupa üstüne kupa aldısa ve sen bu başkana bu hale gelmemizde o suçlu dersen, keşke her başkan suçlu olsa.Ünal hatasız demiyorum ,benim demek istediğim adamın pozitif katkıları daha fazladır diyorum sen tutturmuşsun negatif yönlerini sayıyorsun.Saydığın negatiflerde tek suçlu o adam değil.
sen hala drogba sneijder diyorsun. o kadar boş para harcanmasa ceplere indirilmese 1 şampiyonluğumuz az olurdu belki ama avrupada rezil olmaz ligtede bu sene ve gelecek yıllar en büyük favori olurduk zaten
Sabahtan beri ne diyorum ben adamın tek hatası çevresine güvenmesi diyorum.Bende demiyorum zaten kulübü hatasız yönetti diye.Ben hala Drogba derim ben hala Sneıjder derim.Sen sabri dersin ama:D:D
selçuk sadece ilk sezon faydalı oldu sonrası yok burakta yeteneksizin tekiydi onun yüzünden forvet almıyoruz yıllardır ne geliyorsa başımıza forvet olmadığından geliyor 1 tane derbi maçında takımı sırtladığı yok fener maçlarında ayağına top değmiyor kalas gibi adamdı boş maçların boş golcüsü ötesi değil
fatih hoca olmasa o başarıların hiçbiri olmazdı kadıköyde kupayı alacak tek adam finallerin adamı imparatordur gerisi hikaye
kulübün parasını yandaşları cebe indiriyorken kulübün paralarını çarçur ederken sesin çıkmıyorda cebinden borç para verince mi niye veriyor diyorsun ne güzel istanbul bee
birşekilde halledilirdi para olduktan sonra gerisi halledilir

Burak kendisi diyor her açıklamasında forvet gelsin yanıma diye ama sen klasik ezberlemişsin Burak forvet istemiyor diye.Burak neymiş be:D.Suç forvet alamayan beceriksiz yönetimdedir.

Gruba 5. Videomuzu bugün atacağız inşallah. Aga sen yavaştan etkinliğin konusunu aç bence.. @Since2011
Hafta sonu başlarız .Hafta sonu konusunu açarım.

Ben futboldan anlarım sadece Türkiye ligi değil tüm liglerin maçlarını kaçırmam.İddaa oynadığım için ,sürekli tüm liglerine hakimimdir. Basketbol'dan da anlarım sıkıntı yapma.Maç filan istersen aklında bulunsun :D:D.Ben sana futboldan anlamıyorsun demiyorum eğer sen avrupada onca yıldızı gol sayısında geçmişse ve bir dönem Messiyi bile Şampiyonlar Liginde gol krallığında geçmişse ,sen bu oyuncuya her dönem boştu diyorsan ben sana o zaman futboldan anlamıyorsun derim.Yanlış düşünüyorsun.

2010'da kümeye kümeye diye dalga geçiyorlardı.Ünal başkan geldi transfer üstüne transfer ,vizyon üstüne vizyon, kupa üstüne kupa aldısa ve sen bu başkana bu hale gelmemizde o suçlu dersen, keşke her başkan suçlu olsa.Ünal hatasız demiyorum ,benim demek istediğim adamın pozitif katkıları daha fazladır diyorum sen tutturmuşsun negatif yönlerini sayıyorsun.Saydığın negatiflerde tek suçlu o adam değil.

Sabahtan beri ne diyorum ben adamın tek hatası çevresine güvenmesi diyorum.Bende demiyorum zaten kulübü hatasız yönetti diye.Ben hala Drogba derim ben hala Sneıjder derim.Sen sabri dersin ama:D:D

Burak kendisi diyor her açıklamasında forvet gelsin yanıma diye ama sen klasik ezberlemişsin Burak forvet istemiyor diye.Burak neymiş be:D.Suç forvet alamayan beceriksiz yönetimdedir.

Hafta sonu başlarız .Hafta sonu konusunu açarım.
Tamam konusunu aç haftasonu unutma. Bu arada sen de mi idaacısın :D Aga baya bi ortak yönümüz varmış :A

İnsan bırakamıyor aga :D.Cidden ortak yönümüz çok seninle:D:D
Ben bıraktım bu aralar takip edemiyorum ligler. Benim yatan kuponlarım efsanedir. Hala cüzdanımda saklarım tek golden milyarlar yatan kuponlar :D Bulursam atarım arkadaşa vermiştim hatıra diye saklıyoruz :D inanilmaz şanssızım bu oyunda. :(

@Since2011 @Doğu fener maçına oynadınızmı Gs maçıda tek maç
Gs maçı kg var olur evi arabayı sat bas :D

Ben bıraktım bu aralar takip edemiyorum ligler. Benim yatan kuponlarım efsanedir. Hala cüzdanımda saklarım tek golden milyarlar yatan kuponlar :D Bulursam atarım arkadaşa vermiştim hatıra diye saklıyoruz :D inanilmaz şanssızım bu oyunda. :(

Gs maçı kg var olur evi arabayı sat bas :D
Ben internetten oynuyorum, bayi'den çok az oynarım aga :D. Galatasaray sevgim yüzünden çok maç kaybettim bu sezon:D.

Oynamasan daha karlı ya enazından paran cebinde kalıyor bende oynamıyorum bu aralar.
Para olduktan sonra oynamadan yapamıyorum,ne zaman sıfırlanırsa hesap anca o zaman dinleniyorum:D