İkisi de muay thai dövüşçüsü, gerçi Atakan'ın rekorları yanında Turabi dövüşçü falan sayılmaz da neyse o yönden bir benzerlik olabilir sadece. Atakan eminim Turabi ile anlaşamazdı. :D

Mehmet iyi güldürecek gibi. :D
turabinin her yeri dövüşçü olsa nolur :kiki: güç oyunlarında fos çıkıyordu hep o suya atmalı oyunda hakan 10 saniyede bitirmişti işini :D survivor tarihinin en güçlü adamı hasandır hayvan gibi bişeydi :D

Yalnız beyazsoy sen hep tek taraflı eleştiriyorsun. Mesela Semih kışkırtmasa bile adamlar çok dolu gelmiş. Mesela o kara çocuk daha yarışmanın başında semihe kızdı. niye gülüyormuş. :D Yani adamlar zaten dolu gelmiş adama. :D

Adamlar dolu gelmiş evette semihte durmuyor ama bak efecanla serkayı savunmuyorum
yanlış anlama dolu gelmişler tamam da semih neden efecana ailesini soruyor uçakta
sanane ailesinden semihte az değil yani

Paşam edamız yarışmıyor ya:(

Adamlar dolu gelmiş evette semihte durmuyor ama bak efecanla serkayı savunmuyorum
yanlış anlama dolu gelmişler tamam da semih neden efecana ailesini soruyor uçakta
sanane ailesinden semihte az değil yani
Semihin bazı hareketlerini kabul ediyorum ama dün Efecan ve Serkay çok büyük yanlış yaptılar. O yemek olayı filan. Yani böyle bakınca o iki kişi daha suçlu halkın gözünde. :)

Arkadşlar sanırım... bireyselliğe dönulunce ful bunların 2sini desteklerim:X atakan ve ibrahim @Bully Ekli dosyayı görüntüle 48829 Ekli dosyayı görüntüle 48830
O diğer çocugun ne işi var orada?(b)

@eskici sesin çıkmıyor bu arada. :A

Semihin bazı hareketlerini kabul ediyorum ama dün Efecan ve Serkay çok büyük yanlış yaptılar. O yemek olayı filan. Yani böyle bakınca o iki kişi daha suçlu halkın gözünde. :)

Aynen Efecan da Serkayda haksızlar hele efecana sinir oldum ben cumartesi
izlememiştim izledim sabah semih için pis adam konuşmayın diyor dünkü tartışmadada
birbirlerini kışkırtılar dünkü kavgada iki tarafta suçlu

Yalnız beyazsoy sen hep tek taraflı eleştiriyorsun. Mesela Semih kışkırtmasa bile adamlar çok dolu gelmiş. Mesela o kara çocuk daha yarışmanın başında semihe kızdı. niye gülüyormuş. :D Yani adamlar zaten dolu gelmiş adama. :D
Karşı tarafı kaç kez Gömdüm ya onlardan bir cacık olmaz Allah boy vermiş zeka vermemiş.. Hiç nimete köpek gibi yiyeceksin denir mi.. Onlar bu zeka ile asil madur onlar)))))

Adam düşmüş Semih gülmüş oda ne Gülüyorsun demiş bunda cephelik bir şey yok. Düşene gülmek doğru değil ama insan tutamayabilir düşen de sinirli olur çevreye kızması da doğal ama iki davranış da kişilik zaafi

@Harunnn60 internetim kafayi yedi ya dünde olmustu bir ara girememistim iki gündür dogru düzgün giremiyorum sinir oldum :D

Diğer çocuk? 2side dövüşçüymüş. Bireyselliğe dönsünler daha aktif olurum şimdi fanliğin tadı cıkmıyor:A

Karşı tarafı kaç kez Gömdüm ya onlardan bir cacık olmaz Allah boy vermiş zeka vermemiş.. Hiç nimete köpek gibi yiyeceksin denir mi.. Onlar bu zeka ile asil madur onlar)))))

Adam düşmüş Semih gülmüş oda ne Gülüyorsun demiş bunda cephelik bir şey yok. Düşene gülmek doğru değil ama insan tutamayabilir düşen de sinirli olur çevreye kızması da doğal ama iki davranış da kişilik zaafi
Nihayet bu yorumu görebildik :A Adamsın aga :D