turabinin her yeri dövüşçü olsa nolurİkisi de muay thai dövüşçüsü, gerçi Atakan'ın rekorları yanında Turabi dövüşçü falan sayılmaz da neyse o yönden bir benzerlik olabilir sadece. Atakan eminim Turabi ile anlaşamazdı.
Mehmet iyi güldürecek gibi.![]()
turabinin her yeri dövüşçü olsa nolurİkisi de muay thai dövüşçüsü, gerçi Atakan'ın rekorları yanında Turabi dövüşçü falan sayılmaz da neyse o yönden bir benzerlik olabilir sadece. Atakan eminim Turabi ile anlaşamazdı.
Mehmet iyi güldürecek gibi.![]()
Yalnız beyazsoy sen hep tek taraflı eleştiriyorsun. Mesela Semih kışkırtmasa bile adamlar çok dolu gelmiş. Mesela o kara çocuk daha yarışmanın başında semihe kızdı. niye gülüyormuş.Yani adamlar zaten dolu gelmiş adama.
![]()
@Forumdash kimleri![]()
Semihin bazı hareketlerini kabul ediyorum ama dün Efecan ve Serkay çok büyük yanlış yaptılar. O yemek olayı filan. Yani böyle bakınca o iki kişi daha suçlu halkın gözünde.Adamlar dolu gelmiş evette semihte durmuyor ama bak efecanla serkayı savunmuyorum
yanlış anlama dolu gelmişler tamam da semih neden efecana ailesini soruyor uçakta
sanane ailesinden semihte az değil yani
O diğer çocugun ne işi var orada?Arkadşlar sanırım... bireyselliğe dönulunce ful bunların 2sini desteklerimatakan ve ibrahim @Bully Ekli dosyayı görüntüle 48829 Ekli dosyayı görüntüle 48830
Semihin bazı hareketlerini kabul ediyorum ama dün Efecan ve Serkay çok büyük yanlış yaptılar. O yemek olayı filan. Yani böyle bakınca o iki kişi daha suçlu halkın gözünde.
O diğer çocugun ne işi var orada?
@eskici sesin çıkmıyor bu arada.![]()
Karşı tarafı kaç kez Gömdüm ya onlardan bir cacık olmaz Allah boy vermiş zeka vermemiş.. Hiç nimete köpek gibi yiyeceksin denir mi.. Onlar bu zeka ile asil madur onlar)))))Yalnız beyazsoy sen hep tek taraflı eleştiriyorsun. Mesela Semih kışkırtmasa bile adamlar çok dolu gelmiş. Mesela o kara çocuk daha yarışmanın başında semihe kızdı. niye gülüyormuş.Yani adamlar zaten dolu gelmiş adama.
![]()
Nihayet objektif bakabildin abla.Aynen Efecan da Serkayda haksızlar hele efecana sinir oldum ben cumartesi
izlememiştim izledim sabah semih için pis adam konuşmayın diyor dünkü tartışmadada
birbirlerini kışkırtılar dünkü kavgada iki tarafta suçlu
Turabi güç oyunlarında Hakanı yeniyordu aga yanlış anlaşılma olmasınturabinin her yeri dövüşçü olsa nolurgüç oyunlarında fos çıkıyordu hep o suya atmalı oyunda hakan 10 saniyede bitirmişti işini
survivor tarihinin en güçlü adamı hasandır hayvan gibi bişeydi
![]()
Atakan ebruya sahip çıkmakla ilk haftadaki hatasını telafi ettiArkadşlar sanırım... bireyselliğe dönulunce ful bunların 2sini desteklerimatakan ve ibrahim @Bully Ekli dosyayı görüntüle 48829 Ekli dosyayı görüntüle 48830
Diğer çocuk? 2side dövüşçüymüş. Bireyselliğe dönsünler daha aktif olurum şimdi fanliğin tadı cıkmıyorSemihin bazı hareketlerini kabul ediyorum ama dün Efecan ve Serkay çok büyük yanlış yaptılar. O yemek olayı filan. Yani böyle bakınca o iki kişi daha suçlu halkın gözünde.
O diğer çocugun ne işi var orada?
@eskici sesin çıkmıyor bu arada.![]()
Nihayet bu yorumu görebildikKarşı tarafı kaç kez Gömdüm ya onlardan bir cacık olmaz Allah boy vermiş zeka vermemiş.. Hiç nimete köpek gibi yiyeceksin denir mi.. Onlar bu zeka ile asil madur onlar)))))
Adam düşmüş Semih gülmüş oda ne Gülüyorsun demiş bunda cephelik bir şey yok. Düşene gülmek doğru değil ama insan tutamayabilir düşen de sinirli olur çevreye kızması da doğal ama iki davranış da kişilik zaafi
Nihayet objektif bakabildin abla.![]()
Bence de.. yılmaz saçma bi hareket yaptı mağdura yatmak içinAtakan ebruya sahip çıkmakla ilk haftadaki hatasını telafi etti
Atakan iyi çocuk gerçekten. Diğer çocugu gözüm tutmadı ama.Diğer çocuk? 2side dövüşçüymüş. Bireyselliğe dönsünler daha aktif olurum şimdi fanliğin tadı cıkmıyor![]()
Yılmazdaki ego kimse de yok yemek vermediler adam cildirdi)))Bence de.. yılmaz saçma bi hareket yaptı mağdura yatmak için![]()
Semihten yana değil diye miAtakan iyi çocuk gerçekten. Diğer çocugu gözüm tutmadı ama.![]()
En komiği de Ebru bile gülüyordu Yılmaz fırça atarken sonra gülme dediYılmazdaki ego kimse de yok yemek vermediler adam cildirdi)))