Semih yine egosunu konuşturur erkekleremse konseyde beni yazsınlar diyor)) Semih utopyadaki fanlarina güvenip erkeklik taslıyor)))

Birde cümleye semihi göstereceğim semihin felsefesini göstereceğim diyerek geçen seneki mervedeki egonuyu bile aştığı.. Merve'deki egonun finallerde nasıl çıktığı ve yenilmesine neden olduğunu görünce Semih Türk halkı sana beyin ameliyatını gösterecek diyorum)))
Fanların yarısı zaten utopya finalinden sonra bıraktı ama dunkü olayla hem de birçok unlunun desteğiyle yine bileyler yapar. İyi ki mesajları okuyamacak.

Fanların yarısı zaten utopya finalinden sonra bıraktı ama dunkü olayla hem de birçok unlunun desteğiyle yine bileyler yapar. İyi ki mesajları okuyamacak.
Dun iyi mağdura yattı beyin ameliyatını twitterdakilere iyi yaptı))) ama aşırı ego inşaları itecektir

Takımdaki diğer erkekler onun çeyreği bile değiller, aradaki uçurum büyük. :D İnşallah Mehmet iyi çıkar ya, yoksa bakma ünlülerin üst üste kazandığına, gönüllülerin erkekleri daha iyi aslında ama onlar da birbirlerine girmekle meşgul. :A

Dun iyi mağdura yattı beyin ameliyatını twitterdakilere iyi yaptı))) ama aşırı ego inşaları itecektir
Saldırmasınlar da mağdur olmasın :A

Yahu yannisko tatlişko diye diye adamın sırtına hızlı vurup itelediler en basit örnek nimeti yyere dökeriz lafı bile ortada :A

Dün ama ben baktım herkes Semihin yanındaydı. .) Dün Semih bence birçok fan kazandı. :)
@beyazsoy abartiyor işte))))

Takımdaki diğer erkekler onun çeyreği bile değiller, aradaki uçurum büyük. :D İnşallah Mehmet iyi çıkar ya, yoksa bakma ünlülerin üst üste kazandığına, gönüllülerin erkekleri daha iyi aslında ama onlar da birbirlerine girmekle meşgul. :A
Birde çok efendi çocuk. :D Yok Turabi filan demişti yani adamın sesi çıkmıyor.

Gönüllülerden Serkay ve Kara çocuk dün bitirdiler kendilerini. :D Acun bile sitem etti onlara. :D

Sattığımı kim söyledi diziye bakacam elbette

valla olmaya çalışacam kırgım çiceklerde var
Abla sesin çıkmıyor. :)

Birde çok efendi çocuk. :D Yok Turabi filan demişti yani adamın sesi çıkmıyor.

Gönüllülerden Serkay ve Kara çocuk dün bitirdiler kendilerini. :D Acun bile sitem etti onlara. :D

Abla sesin çıkmıyor. :)
Aynen çok efendi birisi. :D Turabi diyenler kıskanç Turabiciler kaale almamak lazım onları. :A

Serkaç ve esmer çocuk karakterden nasiplerini alamamışlar, Semih 1.olduğunda yüzlerini görmek için sabırsızlanıyorum. :D

Aynen çok efendi birisi. :D Turabi diyenler kıskanç Turabiciler kaale almamak lazım onları. :A

Serkaç ve esmer çocuk karakterden nasiplerini alamamışlar, Semih 1.olduğunda yüzlerini görmek için sabırsızlanıyorum. :D
Dikkatli baktım tamam bir iki hareket benziyor olabilir ama genel olarak çok ayrı karakterler. :D Umarım hep böyle devam eder. :)

Tam Serkay ı yeniden seviyorum laf atıyor Gizem'e.Sen kimsin de onu yolluyorsun sırf sevmediğiniz biriyle iyi geçiniyor diye.