Ben Mehmet'te çok birşey beklemiyorum bakalım ne yapacak. :D

Nihale bak Gizemi yollayalımda yalnız kalsınmış :)))) @beyazsoy yalnız bırakma da Semih mmağdur olmak için yyapıyor :)
Semihi gönderemeyecekleri için gizemi düşünüyorlar.
@Billy Kane ne zamandır bunu düşünüyorum umarım bu plan işe yaramaz. :)

Birde çok efendi çocuk. :D Yok Turabi filan demişti yani adamın sesi çıkmıyor.

Gönüllülerden Serkay ve Kara çocuk dün bitirdiler kendilerini. :D Acun bile sitem etti onlara. :D

Abla sesin çıkmıyor. :)

yaa diziye takıldımdaa bakıyorum ama yeni yarışmacılar adaya geliyor demi

Dikkatli baktım tamam bir iki hareket benziyor olabilir ama genel olarak çok ayrı karakterler. :D Umarım hep böyle devam eder. :)
İkisi de muay thai dövüşçüsü, gerçi Atakan'ın rekorları yanında Turabi dövüşçü falan sayılmaz da neyse o yönden bir benzerlik olabilir sadece. Atakan eminim Turabi ile anlaşamazdı. :D

Mehmet iyi güldürecek gibi. :D

Nihale bak Gizemi yollayalımda yalnız kalsınmış :)))) @beyazsoy yalnız bırakma da Semih mmağdur olmak için yyapıyor :)
Niye Anlatamıyorum. Sen karşı tarafı tahrik edersen onlarda sana cephe alır ve yalnız kalırsın.. Şimdi bu durumda görünürde kim semihi yalnız bıraktı serkaylar ama gerçekte dediğim gibi oluyor..
Sen görünürler ilgiliyim diyorsa buyur meydan senin ben gerçekler uğrayacağım)))))

Niye Anlatamıyorum. Sen karşı tarafı tahrik edersen onlarda sana cephe alır ve yalnız kalırsın.. Şimdi bu durumda görünürde kim semihi yalnız bıraktı serkaylar ama gerçekte dediğim gibi oluyor..
Sen görünürler ilgiliyim diyorsa buyur meydan senin ben gerçekler uğrayacağım)))))
Yalnız beyazsoy sen hep tek taraflı eleştiriyorsun. Mesela Semih kışkırtmasa bile adamlar çok dolu gelmiş. Mesela o kara çocuk daha yarışmanın başında semihe kızdı. niye gülüyormuş. :D Yani adamlar zaten dolu gelmiş adama. :D