Ben @Billy Kane de gıcıklık olsun diye söylüyorum bebeğim. Sen işlemediğin dizilere laf atınca iyi de ben atınca mı kötü oluyorBir daha TKY'ye laf ettiğini duyarsam forumdaki tüm izleyicilerini üzerine salarım.
Ben @Billy Kane de gıcıklık olsun diye söylüyorum bebeğim. Sen işlemediğin dizilere laf atınca iyi de ben atınca mı kötü oluyorBir daha TKY'ye laf ettiğini duyarsam forumdaki tüm izleyicilerini üzerine salarım.
Fragmanda damat vuruluyordu ama senaryo gereği vuruluyor olması gerektiği gibi.Kesin gelin ya da damat vurulur
Yarın 8 Reyting gelirBiliyorum, az sonra silahlar patlayacak.
Sen benden önce nasıl cevap verdin. 😱 Gelir bence ama bir şey sorcam herkes o silahı gördü de o herif hala neden sırıtıp oynuyordu.Fragmanda damat vuruluyordu ama senaryo gereği vuruluyor olması gerektiği gibi.
Yarın 8 Reyting gelir
Anlamadım bende Nasıl oldu Ama o herifin arkası dönüktüSen benden önce nasıl cevap verdin. 😱 Gelir bence ama bir şey sorcam herkes o silahı gördü de o herif hala neden sırıtıp oynuyordu.
Dönük müydü. Neyse en azından güle oynaya öte tarafa gidecek, herkese nasip olmaz.Anlamadım bende Nasıl oldu Ama o herifin arkası dönüktü
Haftaya heyecanı bolDönük müydü. Neyse en azından güle oynaya öte tarafa gidecek, herkese nasip olmaz.
108. bölüm fragmanı;
@denizz19
noldu örtü yerine komple masayı mı fırlatıyor kendalHaftaya heyecanı bol
Açta izlenoldu örtü yerine komple masayı mı fırlatıyor kendal
melek kocasını vuruyormuş neyse fragmanı izledim şu kadriyenin kapıların ardında sakladığı sır ortaya çıktı mıAçta izle
Ayy ne bileyim izlemiyorum ki Annem izleyince öyle denk gelince bakıyorum.melek kocasını vuruyormuş neyse fragmanı izledim şu kadriyenin kapıların ardında sakladığı sır ortaya çıktı mı
Aynen sen seversin izle.
Ucuz heyecanlar.
İyy bunu diyen de d n on saat asla vazgecmemi savunduUcuz heyecanlar.
Dün biricik dizime laf atan kişi sanki muhteşem yapımlar izliyor. Kiralik Aşk'ı ayıla bayıla izleyen birisin sonuçta.İyy bunu diyen de d n on saat asla vazgecmemi savundu