NOW Karagül - Dizi Yorumları

seçkin özdemir fankafaların mucidi insan üstüne selin şekerci :D anca özge gürel-serkan çayoğluyla kapışır bu ikilinin fanları :A
Ben takip etmiyorum diziyi ama Selin'in sahnelerini bazen izliyorum muhteşem oynuyor ağır AB @sokak sanati bile Selin'i beğenmiş yani o yorumlar abartı değil kesinlikle, fan da olsa. :A

Ben takip etmiyorum diziyi ama Selin'in sahnelerini bazen izliyorum muhteşem oynuyor ağır AB @sokak sanati bile Selin'i beğenmiş yani o yorumlar abartı değil kesinlikle, fan da olsa. :A
sokak sanati karadayı izlemiş biri ne ab si :F

ay neyse kösem fragman konusuna gel senin hülyoşun safiye sultanımız haftaya yönetime el koyuyor darbe yapıyor sünepe ahmetle hatuncuk kösem için bedel ödeme vakti :oley:

Karagül sağ üst köşede Finale Doğru yazıyor. Ne kadar izlemesem de artık bir üzülmedim değil. :(

Karagül de heyecan fırtınası devam ediyor. Yarın totalde yükselir :A
artık final yapacağına göre hilal altınbilek i köseme, kösem sultan olarak ,alalım sezon finalinde biz safiye sultan, kösmüş berenin yüzüne kezzap atarız osmanlıdaki tıp mucizelerine göre bir şey olur ve kösem daha genç ve güzel yüzüyle 2.sezon karşımıza çıkar:A @destere @Bully @Çiğdem- @Harunnn60 @Doğu @MEnes
o1TsmVZP.jpg