Ben @Billy Kane de gıcıklık olsun diye söylüyorum bebeğim.Bir daha TKY'ye laf ettiğini duyarsam forumdaki tüm izleyicilerini üzerine salarım.![]()
Ben @Billy Kane de gıcıklık olsun diye söylüyorum bebeğim.Bir daha TKY'ye laf ettiğini duyarsam forumdaki tüm izleyicilerini üzerine salarım.![]()
Fragmanda damat vuruluyordu ama senaryo gereği vuruluyor olması gerektiği gibi.Kesin gelin ya da damat vurulur![]()
Yarın 8 Reyting gelirBiliyorum, az sonra silahlar patlayacak.![]()
Sen benden önce nasıl cevap verdin. 😱 Gelir bence ama bir şey sorcam herkes o silahı gördü de o herif hala neden sırıtıp oynuyordu.Fragmanda damat vuruluyordu ama senaryo gereği vuruluyor olması gerektiği gibi.
Yarın 8 Reyting gelir![]()
Anlamadım bende Nasıl olduSen benden önce nasıl cevap verdin. 😱 Gelir bence ama bir şey sorcam herkes o silahı gördü de o herif hala neden sırıtıp oynuyordu.![]()
Dönük müydü. Neyse en azından güle oynaya öte tarafa gidecek, herkese nasip olmaz.Anlamadım bende Nasıl olduAma o herifin arkası dönüktü
![]()
Haftaya heyecanı bolDönük müydü. Neyse en azından güle oynaya öte tarafa gidecek, herkese nasip olmaz.
108. bölüm fragmanı;
@denizz19
noldu örtü yerine komple masayı mı fırlatıyor kendalHaftaya heyecanı bol![]()
Açta izlenoldu örtü yerine komple masayı mı fırlatıyor kendal![]()
melek kocasını vuruyormuşAçta izle![]()
Ayy ne bileyim izlemiyorum kimelek kocasını vuruyormuşneyse fragmanı izledim şu kadriyenin kapıların ardında sakladığı sır ortaya çıktı mı
![]()
Aynen sen seversin izle.
Ucuz heyecanlar.
İyy bunu diyen de d n on saat asla vazgecmemi savunduUcuz heyecanlar.![]()
Dün biricik dizime laf atan kişi sanki muhteşem yapımlar izliyor.İyy bunu diyen de d n on saat asla vazgecmemi savundu![]()