Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ekli dosyayı görüntüle 48777
Agalar sipariş verdiğim bölümler bugün elime ulaştı. Ama sadece DVD'de açılıyor menü falan var PC'de açamadım yeni bir dvd programıyla deneyeceğim VLC gibi bir programla belki açılır. Ne zaman uploadlamaya başlarız ? @Since2011 @takas
Benim zaten bütün bölümler arşivimde.Takas ve siz hal ettikten sonra etkinliğe başlarız.

Bu arada ikinci bölümü yüklemeye başladım nedense :D gayet iyi hızı şimdiden yüzde 6 oldu. yarın da ilk bölümü atarım. @Master.1000 da yardım ederse kısa sürede biter birazdan link atarım ona sayfaya admin yaparım o da yükleme komutuna erişir o da upload eder.
20.bolume sen karisma sakin :D

cidden süper müzik ya bu sene yeni çalan müzikler içinde en iyisi diyebilirim mutlaka indirmem lazım

Aga bolumleri karisik degil ortaklasa yukleyin. Ilk 30 bolumu @Master.1000 son 25 bolumu sen at
aga sende doğuyla masterı yönlendirirsin tecrübelerinle :D
Benim zaten bütün bölümler arşivimde.Takas ve siz hal ettikten sonra etkinliğe başlarız.
aga ben halletim tüm bölümler elimde kısa sürede başlarız doğuyu bekliyorduk zaten vk.com a yükleyecekler telif sorunu olmayacak
@china_shangai abi bir yandan sen bir yandan :A
abi ne derse o :D

Aga bende vardı da formatladıktan sonra silindi hepsi :A

Hem ben size böylr destek oluyorum aga manevi yönden :A
desteğe bak :kiki: Allah belanı vermesin bu nasıl destek aga zarardan başka bişey değilsin :D

aga ben halletim tüm bölümler elimde kısa sürede başlarız doğuyu bekliyorduk zaten vk.com a yükleyecekler telif sorunu olmayacak

desteğe bak :kiki: Allah belanı vermesin bu nasıl destek aga zarardan başka bişey değilsin :D
Aga kalbimizi kırıyorsun :A bende destek oluyorum :A

Yok aga estağfirullah bana bu isi onlar ogrettiler :A

Siz kendinize bakın izleyecek olan her türlü vadiyi izler .O yüzden siz bölümleri tamamladısanız başlatalım şu etkinliği.Bir iki hafta sonra aranızda olmayabilirim uzun süre .Öyle olursa etkinliği siz başlatırsınız aklınızda bulunsun .

burda çene yapmaktan bölüm izleyemedim yarında erken kalkacam artık bugünün acısını yarın çıkarırım :D

Siz kendinize bakın izleyecek olan her türlü vadiyi izler .O yüzden siz bölümleri tamamladısanız başlatalım şu etkinliği.Bir iki hafta sonra aranızda olmayabilirim uzun süre .Öyle olursa etkinliği siz başlatırsınız aklınızda bulunsun .
hacı sen başlat zaten başlar başlamaz izletecek değiliz yakında makında bişeyler yazarız.

burda çene yapmaktan bölüm izleyemedim yarında erken kalkacam artık bugünün acısını yarın çıkarırım :D
ya dur aga coşma bizi de bekle :)

aga izleyecek hiçbir yer yok ama sende bende var da herkeste yok
merak etme kısa sürede başlıyoruz ne demek aranızda olmayabilirim hayır mı?