Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

takasi desifre edeyim derken kendini desifre ediyosun aga daha fazla ileri gitme derim :A
lan olum sen ne ara bu kadar akıllı oldun korkmaya başlıyorum senden :D adam vadi izleye izleye polat gibi oldu :D
ama harbiden benim o tür yasaklı sitelerle işim yok bişeyde yapmadım giriyor işte nasıl olduğunu bilmiyorum

lan olum sen ne ara bu kadar akıllı oldun korkmaya başlıyorum senden :D adam vadi izleye izleye polat gibi oldu :D
ama harbiden benim o tür yasaklı sitelerle işim yok bişeyde yapmadım giriyor işte nasıl olduğunu bilmiyorum
sesli güldüm ulan sdasjdghasjdhasd :F:F:F

Niye aga ben onceden geri zekalimiydim ? :A
Bir akraban vs.yapmis olabilir yada yapmis unutmussun :D

yok yine akıllıyın da acayip bişey oldun bak @Maskeli Fedai hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyor :kiki: sağ kolumsun aga :D

al işte diyorum ya maskeli geriye doğru gidiyor :kiki: onlar farklı bi olaydan bahsediyor aga :D
adam dehşet bir analitik zekaya sahip sadece ondaki cevheri görecek birini arıyormuş yıllarca :D O da geldi işte :A

yok yine akıllıyın da acayip bişey oldun bak @Maskeli Fedai hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyor :kiki: sağ kolumsun aga :D

al işte diyorum ya maskeli geriye doğru gidiyor :kiki: onlar farklı bi olaydan bahsediyor aga :D
yok o vkya dedi bak kendisi de eski toprak eski vkcılardan :D :F İyice sıvadık bu gece abi kulağımızı çekecek :A