Polat Şaşmaz
Favori Üye
takasi desifre edeyim derken kendini desifre ediyosun aga daha fazla ileri gitme derimvk youtube'a benzemezderya denizdir orası ama tabi bi deep web değil
![]()
takasi desifre edeyim derken kendini desifre ediyosun aga daha fazla ileri gitme derimvk youtube'a benzemezderya denizdir orası ama tabi bi deep web değil
![]()
lan olum sen ne ara bu kadar akıllı oldun korkmaya başlıyorum sendentakasi desifre edeyim derken kendini desifre ediyosun aga daha fazla ileri gitme derim![]()
bizim kimseden korkumuz yok agaaatakasi desifre edeyim derken kendini desifre ediyosun aga daha fazla ileri gitme derim![]()
bunun bedelini sen ve yancın ödeyeceksiniz aga unutmambizim kimseden korkumuz yok agaaaneyse fazla üstüne gitmeyeyim @takas kardeşimin zira bugün yaşadığı şok ona bir hafta yeter
![]()
sesli güldüm ulan sdasjdghasjdhasdlan olum sen ne ara bu kadar akıllı oldun korkmaya başlıyorum sendenadam vadi izleye izleye polat gibi oldu
ama harbiden benim o tür yasaklı sitelerle işim yok bişeyde yapmadım giriyor işte nasıl olduğunu bilmiyorum
Niye aga ben onceden geri zekalimiydim ?lan olum sen ne ara bu kadar akıllı oldun korkmaya başlıyorum sendenadam vadi izleye izleye polat gibi oldu
ama harbiden benim o tür yasaklı sitelerle işim yok bişeyde yapmadım giriyor işte nasıl olduğunu bilmiyorum
ben ve troll rasim her şeyin hesabını veririz aga senin fare tuttuğun yerde biz kedi öpüyordukbunun bedelini sen ve yancın ödeyeceksiniz aga unutmam![]()
Aynen 100 yilin sokunu yasattikbizim kimseden korkumuz yok agaaaneyse fazla üstüne gitmeyeyim @takas kardeşimin zira bugün yaşadığı şok ona bir hafta yeter
![]()
yok yine akıllıyın da acayip bişey oldun bak @Maskeli Fedai hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyorNiye aga ben onceden geri zekalimiydim ?
Bir akraban vs.yapmis olabilir yada yapmis unutmussun![]()
al işte diyorum ya maskeli geriye doğru gidiyor
Aga hadi hadi bize masal anlatmayok yine akıllıyın da acayip bişey oldun bak @Maskeli Fedai hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyorsağ kolumsun aga
![]()
adam dehşet bir analitik zekaya sahip sadece ondaki cevheri görecek birini arıyormuş yıllarcayok yine akıllıyın da acayip bişey oldun bak @Maskeli Fedai hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyorsağ kolumsun aga
al işte diyorum ya maskeli geriye doğru gidiyoronlar farklı bi olaydan bahsediyor aga
![]()
Aga yasaklı sitelerin sende açilmasi tuhaf ne diyeyim kiyok yine akıllıyın da acayip bişey oldun bak @Maskeli Fedai hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyorsağ kolumsun aga
al işte diyorum ya maskeli geriye doğru gidiyoronlar farklı bi olaydan bahsediyor aga
![]()
senle polat şaşmazı da öpecem kedilerinizi deben ve troll rasim her şeyin hesabını veririz aga senin fare tuttuğun yerde biz kedi öpüyorduk![]()
yok o vkya dedi bak kendisi de eski toprak eski vkcılardanyok yine akıllıyın da acayip bişey oldun bak @Maskeli Fedai hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyorsağ kolumsun aga
![]()
onlar başka bir konudan bahsediyorAga yasaklı sitelerin sende açilmasi tuhaf ne diyeyim ki![]()
çok gezenin ayağına bok bulaşır agaaayok o vkya dedi bak kendisi de eski toprak eski vkcılardan![]()
İyice sıvadık bu gece abi kulağımızı çekecek
![]()
Ben girdim yasaklı site yazıyoronlar başka bir konudan bahsediyoryasaklı site değil ki aga sende girersin vk.com vadi sayfasına girdim sadece
çok gezenin ayağına bok bulaşır agaaaabi bize ayarı verecek mesajları okuduğu zaman
![]()
güzel goygoy dönüyor bu arada %52onlar başka bir konudan bahsediyoryasaklı site değil ki aga sende girersin vk.com vadi sayfasına girdim sadece
çok gezenin ayağına bok bulaşır agaaaabi bize ayarı verecek mesajları okuduğu zaman
![]()
a.s aga ne olduS.a hayırlı geceler Acil'den geliyorum uyku tutmadı.![]()