Adamlar gerçekciligin dibine vuracaklar aga ozel süluk de getirmisler 😀şu tedavi olayı tüm haber sitelerinde var
Adamlar gerçekciligin dibine vuracaklar aga ozel süluk de getirmisler 😀şu tedavi olayı tüm haber sitelerinde var
LA SÜLÜK nedir olm eminönünde karaborsaAdamlar gerçekciligin dibine vuracaklar aga ozel süluk de getirmisler 😀
Bunlar orjinal has anadolu sülüğü taa elazığ dan getirmişler 😀LA SÜLÜK nedir olm eminönünde karaborsa))) gel ben sana istemediğin kadar sülük alayım
) buradaki sülük cahit ve akraba-i tahlukatı hepsi necati abiye yapışmış kanını emiyorlar
)) Allah bu ya dizide de bunu resmediyorlar
)))
aman ne büyük olay aga abartmaAdamlar gerçekciligin dibine vuracaklar aga ozel süluk de getirmisler 😀
LA SÜLÜK nedir olm eminönünde karaborsa))) gel ben sana istemediğin kadar sülük alayım
) buradaki sülük cahit ve akraba-i tahlukatı hepsi necati abiye yapışmış kanını emiyorlar
)) Allah bu ya dizide de bunu resmediyorlar
))) gerçekten çok ama çok enteresansın kadir bu sülükten de vadiye gerçeklik adı altında pay çıkardın ya ben sana ne diyeyim
)))))
Aga bu sülük olayında senden daha büyük bir tepki bekliyordum beni şaşırttın..şu tedavi olayı tüm haber sitelerinde var
nasıl bi tepki agaAga bu sülük olayında senden daha büyük bir tepki bekliyordum beni şaşırttın..
Aga dün ben şok oldum hala şoktayım. Adamın senaryoyu sülük için yazmadığı ne malum. Olayın vahametinin farkında değilmisiniz izlemeye ne gerek varnasıl bi tepki agabölümü izlemedik daha raskoln dönüyor şuanlık bi tepki falan gösteremem hele bir bölümü izleyelim
![]()
yapacak bişey yok ne yapalım aga izliyorsan katlanacaksın elden bişey gelmiyor haftalar önce yazdık zaten vadiyi ele geçirmişler diyeAga dün ben şok oldum hala şoktayım. Adamın senaryoyu sülük için yazmadığı ne malum. Olayın vahametinin farkında değilmisiniz izlemeye ne gerek var![]()
Adamlar Kurtlar Vadisi'ni Elazığlılar Derneği'ne çevirmiş. Bahadırlar kendini taşla eziyodur..yapacak bişey yok ne yapalım aga izliyorsan katlanacaksın elden bişey gelmiyor haftalar önce yazdık zaten vadiyi ele geçirmişler diye
onların umurlarında olsa biz bu durumda olmazdık agaAdamlar Kurtlar Vadisi'ni Elazığlılar Derneği'ne çevirmiş. Bahadırlar kendini taşla eziyodur..
Su an adamla Vadiyi yasatmak icin degil Cahit ve akrabalarinin unlenmesi icin ugrasiyolar Allah islah etsinonların umurlarında olsa biz bu durumda olmazdık aga
aga bi aralar kitabı vardı bu sözlerden oluşan. Aceba hala satılıyormudurÇakır; Bir ana kuzusu daha kurt oldu Şahin ağa
Şahin Ağa; Kurt yatağında yatan kurt, aslan ininde yatan aslan, çakal otağında gezen çakal olur çakırım!
her bir replik atasözü gibi anasını satim efsane ötesi be![]()