Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Adamlar gerçekciligin dibine vuracaklar aga ozel süluk de getirmisler 😀
LA SÜLÜK nedir olm eminönünde karaborsa :)))) gel ben sana istemediğin kadar sülük alayım :)) buradaki sülük cahit ve akraba-i tahlukatı hepsi necati abiye yapışmış kanını emiyorlar :))) Allah bu ya dizide de bunu resmediyorlar :)))) gerçekten çok ama çok enteresansın kadir bu sülükten de vadiye gerçeklik adı altında pay çıkardın ya ben sana ne diyeyim :))))))

LA SÜLÜK nedir olm eminönünde karaborsa :)))) gel ben sana istemediğin kadar sülük alayım :)) buradaki sülük cahit ve akraba-i tahlukatı hepsi necati abiye yapışmış kanını emiyorlar :))) Allah bu ya dizide de bunu resmediyorlar :))))
Bunlar orjinal has anadolu sülüğü taa elazığ dan getirmişler 😀

LA SÜLÜK nedir olm eminönünde karaborsa :)))) gel ben sana istemediğin kadar sülük alayım :)) buradaki sülük cahit ve akraba-i tahlukatı hepsi necati abiye yapışmış kanını emiyorlar :))) Allah bu ya dizide de bunu resmediyorlar :)))) gerçekten çok ama çok enteresansın kadir bu sülükten de vadiye gerçeklik adı altında pay çıkardın ya ben sana ne diyeyim :))))))
:kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:
İyi güldürdün hacı abi :D:D

nasıl bi tepki aga :D bölümü izlemedik daha raskoln dönüyor şuanlık bi tepki falan gösteremem hele bir bölümü izleyelim :D
Aga dün ben şok oldum hala şoktayım. Adamın senaryoyu sülük için yazmadığı ne malum. Olayın vahametinin farkında değilmisiniz izlemeye ne gerek var :)

Aga dün ben şok oldum hala şoktayım. Adamın senaryoyu sülük için yazmadığı ne malum. Olayın vahametinin farkında değilmisiniz izlemeye ne gerek var :)
yapacak bişey yok ne yapalım aga izliyorsan katlanacaksın elden bişey gelmiyor haftalar önce yazdık zaten vadiyi ele geçirmişler diye

images

images

Ve
5. Bölüm

Fragman
[

Kara Kutu 5. Bölüm de: Mehmet’in karşı karşıya geleceği isim kim olacak?

55222e1a61361f170064899b.jpg

Peşine düştüğü Vedat’ın ölüm haberini alan Mehmet, şaşırmaya fırsat bulamadan Halit ve adamları tarafından kaçırılır.

Canan, iyiden iyiye işkillenmeye başladı Reşit’e, geçmişle ilgili sorular sorar. Reşit, Canan’ı inandırmak için neler yapacak?

Mehmet, gerçekle yüzleşmeye hazır mı? Hayatına dahil olanların canlarına sahip çıkmayı başarabilecek mi? Öte yandan Canan, kendisini hatırlamayan bir adamı yıllarca beklemenin bedelini nasıl ödeyecek?

Mehmet’in yaşadığından haberdar olan Yusuf, ülkeye döner. Ayağının tozuyla Hasan ve Halit’le planlarını harekete geçirmeye başlar. Mehmet’e geçmişiyle ilgili verecekleri çok önemli detaylar ne?

Macit ve Rüştü, Reşit’in verdiği yeni görevlerine Yasemin’le başlarlar. Bu sırada Reşit, Cevahir’e çok önemli bir sır verir. Her şeyin düğümlendiği anda herkes tek bir noktada Mehmet’e odaklanacak. Peki tam bu anda Mehmet’in karşı karşıya geleceği isim kim olacak?

Senaryo
Ercan Mehmet Erdem

Yönetmen
Beyza Akar

o değilde araplar youtube da acayip izliyormuş vadiyi izlenme sayılarına bakın

2 milyonlar 3 milyonlar 4 milyonlar havada uçuşuyor gerçekten dünya çapında büyük hayran kitlemiz var

Çakır; Bir ana kuzusu daha kurt oldu Şahin ağa
Şahin Ağa; Kurt yatağında yatan kurt, aslan ininde yatan aslan, çakal otağında gezen çakal olur çakırım! :D

her bir replik atasözü gibi anasını satim efsane ötesi be :D

Çakır; Bir ana kuzusu daha kurt oldu Şahin ağa
Şahin Ağa; Kurt yatağında yatan kurt, aslan ininde yatan aslan, çakal otağında gezen çakal olur çakırım! :D

her bir replik atasözü gibi anasını satim efsane ötesi be :D
aga bi aralar kitabı vardı bu sözlerden oluşan. Aceba hala satılıyormudur :T:

ayy hep diyoruz pusat, andrei ve raskoln aynı bölümde aktif tutun en azından sevdiğimiz sahne olsun diye sezon bitecek yeni anlamaya başladılar bölüme onların hatrına birşey demicem ama amca yeğen olan şu cahit ve yusuf efendilere 2 çift söz söylicem isteyen dinlesin istemeyen dinlemesin gölgeye sürekli ondan korktuğunu belirten bir cahit ayol adam polattan korkmamış dayak yesede polata uzun zaman sonra hasar veren birisi senin neyinden korksun beee gerçi cahit gölgeyle dövüşse polat gibi yumruk yemez 1 eli cebinde gölgeyi bebek döver gibi döver polat karakteri hasar görürken cahit burnundan kıl aldırmaz sülük konusu hiç girmiyorum eğer sırf akrabası para yesin diye bu senaryo yazıldıysa sırf oamaçtansa eğer allah sağlıkla o parayı yedirmesin inş özür diliyorum örnekamaçlı yazıcam bir keriz buldum gelin birazdan siz faydalanın demek bu yeğeni yusuf ne yaptığı belli değil vadiciler istemiyoruz bu çocuğu her bölüm 50 dakıka bu çekilirmi dün yusuf bir evi basarken ağır çekim yürürken uyumuşum ayol gözümü açtım zeynep elmas çalıyordu fenalık geldi yusuftan uyumuşum her yusuf gördüğümüzde vadi tekrar durgun sahneye geçti hemen yusuf gitse diyoruz uyukluyoruz ve vadi bu çocuğun üstünden kuruluyor nasıl olucak bu iş siz burnunuzdan kıl aldırmazsınız gölgeye benden korkuyorsun diye senaryo yazarsınız ve polat yumruk yesin polat vurulsun uçurumdan düşsün hafızasını kaybetsin koskoca polatı bu hallere sokarken cahitle yusuf sahneleri nedir böyle necati bey gibi beyefendi 0 egosu olan bir adam bulmuşsunuz ne istiyorsanız yaptırıyorsunuz süralecek bir kaz bulmuşsunuz yoluyorsunuz bu söyliceğimi örnek amaçlı şaka oalrak yazıcam gerçi her şakada gerçek payı var ama neyse şuan necati bey istese cahiti kovamaz ama cahit isterse necayi beyi kovar uzaktan görünen tablo bu şimdirik benden bukadar🙂

dün yayınlanan bölümü tüm olumsuzluklara rağmen ikinci bölümünü beğendim :) raskoln muhteşemdi epey güldürdü.zeyneple tilki uyumunu beğendim sonu heyecan vericiydi :) en son ustanın yusufla muhabbetti beni eskilere götürdü :) o kısım da gerçekten iyiydi.ustadan memati nerrrrdeeeeee demesini beklerdim :) velhasılı kelam bu sezonu beğenmiyorum diye güzel olan bölüme de kötü diyemem :) bu sefer emeği geçen herkese teşekkürler :)

PicsArt_02-12-06.02.46.jpg
Agalar sipariş verdiğim bölümler bugün elime ulaştı. Ama sadece DVD'de açılıyor menü falan var PC'de açamadım yeni bir dvd programıyla deneyeceğim VLC gibi bir programla belki açılır. Ne zaman uploadlamaya başlarız ? @Since2011 @takas