Gökhan Türkmen normal sezonda yarıştı mı da All-Star'a girebilsinSen Gökhan Türkmen sevmiyor muydun.
Gökhan Türkmen normal sezonda yarıştı mı da All-Star'a girebilsinSen Gökhan Türkmen sevmiyor muydun.
Gökhan Türkmen normal sezonda yarıştı mı da All-Star'a girebilsin
İşte diyoruz Cengo'ya tınlamıyor bizi.şarkıcıların performasnlarıyla yarısırsalar türkiyede o şarkıcıların fanları yarışmaya büyük ilgi gösterir şu dedğim şekilde yapılsa büyük bir olay olur vlla damga vurur yarışma
İkinci All-Star'dan bahsediyorduk ben dördüncü sezon yapabiliriz dedim zaten4. sezondan bahsediyorum.
İkinci All-Star'dan bahsediyorduk ben dördüncü sezon yapabiliriz dedim zaten
Ay seçersen seç bana ne sanki dördüncü sezon onayını aldı da yarışmaYalnız gökhanı ben seçebilirim.
Ay seçersen seç bana ne sanki dördüncü sezon onayını aldı da yarışma
Yok ben olursam yarışmacı olurum aklımda 1-2 isim varCengo yapacağım demişti yapmazsa sen al devam ettir.
Yok ben olursam yarışmacı olurum aklımda 1-2 isim var
Sıla'yı devirmek senin ne haddine.All Starı düzenlenmiş ve Sıla'yı devirerek Rihanna'nın sokak sanati tarafından 1. olduğu yarışma. 4. Sezon bir ara başlayacak.
Sıla'yı devirmek senin ne haddine.
O profilindeki sarılık Sıla'nın rihannadan daha başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez. Rihanna'nın en iyi şarkısıyla bile fark yaratamadın finalde ama ilk sezon ben sana fark atmıştım.Rihanna yaptı zaten. Bak profiliminde ki sarılığa
O profilindeki sarılık Sıla'nın rihannadan daha başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez. Rihanna'nın en iyi şarkısıyla bile fark yaratamadın finalde ama ilk sezon ben sana fark atmıştım.
Sıla'yı devirmek senin ne haddine.
Kendin söylüyorsun star diye. Sıla Star değil çünkü onun böyle bir amacı yok sıla yaptığı müzikle konuşuluyor. Rihanna yaptığı kliple fark bu.All Star >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1. Sezon. Rihanna dünyanın en çok konuşulan, dinlenen, sevilen, izlenen starı. Tabi ki başarılı Sıla'dan. Ayrica star yani Rihanna hatta Queen.
Aynen o dolma dudaklı kadın Sıla'nın eline kolonya dökemez.rihanna kurban olsun sılaya demi deniz
Kendin söylüyorsun star diye. Sıla Star değil çünkü onun böyle bir amacı yok sıla yaptığı müzikle konuşuluyor. Rihanna yaptığı kliple fark bu.
Aynen o dolma dudaklı kadın Sıla'nın eline kolonya dökemez.
Kendin söylüyorsun star diye. Sıla Star değil çünkü onun böyle bir amacı yok sıla yaptığı müzikle konuşuluyor. Rihanna yaptığı kliple fark bu.
Aynen o dolma dudaklı kadın Sıla'nın eline kolonya dökemez.
rihanna kurban olsun sılaya demi deniz