Beni niye etiketliyosun yahu kardeşim?
seni etiketlemeyecem de kimi etiketleyecemBeni niye etiketliyosun yahu kardeşim?![]()
Daha yaraşır birileri vardır elbet. Bizden geçtiseni etiketlemeyecem de kimi etiketleyecem![]()
ne değişiksin aga şu an bekle gör politikası izleme kararı aldım 😀Daha yaraşır birileri vardır elbet. Bizden geçti![]()
yok aga bu bölüm kesin en az 5 dakika garanti inanmıyorsan dakika tut 😀aksiyon tavan güzel fragman usta da diğer bölüme ayağa kalktı mı tamamdırtilkiyi yine 3 saniye görecez gibi
![]()
ben artık ona inanmıyorum aga her bölüm dönecek diyoruz dönmüyor dönerse o zaman konuşacam çok özledim beyok aga bu bölüm kesin en az 5 dakika garanti inanmıyorsan dakika tut 😀
zaten adamımız raskoln de dönüyor
adam müthiş oyuncu aga müthişGölge'nin sesi yetiyoradam rolünü yaşıyor resmen
![]()
@china_shangai adama ofisboy olmaya başladı dedi adam haftalardır dışarılardaGölge'nin sesi yetiyoradam rolünü yaşıyor resmen
![]()
Yusuf'u ,Gölge öldürsede kurtulsak@china_shangai adama ofisboy olmaya başladı dedi adam haftalardır dışarılardayerine oturtamıyoruz
Karakol dizisini izledin mi sen? Orada da bundan çok daha iyi oynuyorduben artık ona inanmıyorum aga her bölüm dönecek diyoruz dönmüyor dönerse o zaman konuşacam çok özledim been favori karakterlerimden biriydi
adam müthiş oyuncu aga müthiş![]()
hiç sanmıyorum aga ; daha yusuf la gölge ittifak bile yapacaklar tabi ki bir süre içinYusuf'u ,Gölge öldürsede kurtulsak![]()
Sezon finalinde diyorum bendehiç sanmıyorum aga ; daha yusuf la gölge ittifak bile yapacaklar tabi ki bir süre için
bak o zaman bir umut var burası kurtlar vadisi her an herşey olabilirSezon finalinde diyorum bende![]()
yok aga orda izlemedim de sakarya fıratta teo rolünde oynuyordu orda da bu tarz bir roldeydiYusuf'u ,Gölge öldürsede kurtulsak
Karakol dizisini izledin mi sen? Orada da bundan çok daha iyi oynuyordu.