Kurtlar Vadisi Pusu 283. Bölüm Fragmanı

bak o zaman bir umut var burası kurtlar vadisi her an herşey olabilir
Akif'i sabırla bekledim şimdi sabır sırası Yusuf'a geldi.

yok aga orda izlemedim de sakarya fıratta teo rolünde oynuyordu orda da bu tarz bir roldeydi :D
Biliyorum hacı Sakar Fırat'ta Osman Kanat'la iyi kavga etmişlerdi:D.Sonunda dayağı yemişti:D

O konuyu ucurmak icin :D Azrailin demesiyle Fehmi demesi oyunculugunu gosteriyor aga oyunculuk 0a yakin :D
senin gibilere yusuf müstehak iyi otur yusuf u izle polat zaten yok cahit te ofiste oturup safiye yle vakıf kurma planlarını kursun daha iyi olur değil mi 🙂 işte ezbere atış yapılacak ya illa bu adam koca sezon vadiyi sırtladı bu kadar da ayağınıza sıkmayın derim

senin gibilere yusuf müstehak iyi otur yusuf u izle polat zaten yok cahit te ofiste oturup safiye yle vakıf kurma planlarını kursun daha iyi olur değil mi 🙂 işte ezbere atış yapılacak ya illa bu adam koca sezon vadiyi sırtladı bu kadar da ayağınıza sıkmayın derim
Yusufu da basimiza bu Cahit bela etti iste. Senaryo yazacagina gitsin oyunculuk ogrensin once baska da bisey dicegim yok :D

Yusufu da basimiza bu Cahit bela etti iste. Senaryo yazacagina gitsin oyunculuk ogrensin once baska da bisey dicegim yok :D
bilip bilmeden konuşmak marifet oldu zaten iyi ki ismini oraya yazdılar ; o kadar adam var senaryo yazmakta cahit e kaldı değil mi? sizin gibiler hemen atlıyor aga ne diyim iyi uykular
yusuf u eleştirmek gayet doğal ve normal ama onunla ilgili suçlama yapmak isteyen varsa necati şaşmaz a yapması lazım

bilip bilmeden konuşmak marifet oldu zaten iyi ki ismini oraya yazdılar ; o kadar adam var senaryo yazmakta cahit e kaldı değil mi? sizin gibiler hemen atlıyor aga ne diyim iyi uykular
yusuf u eleştirmek gayet doğal ve normal ama onunla ilgili suçlama yapmak isteyen varsa necati şaşmaz a yapması lazım
2c3f1124b8c674d4dd9c76f6fb04e793.jpg

Akif'i sabırla bekledim şimdi sabır sırası Yusuf'a geldi.

Biliyorum hacı Sakar Fırat'ta Osman Kanat'la iyi kavga etmişlerdi:D.Sonunda dayağı yemişti:D
aga aslında adamın normal hali böyle bu tarz tipler çok sevilir makedon kökenli olduğu için konuşması tatlı geliyor bize :D bak arielin sesi de müthiş :D

Fragman iyi hoşta şu Cahit'in aksiyon sahnelerinde olması kötü olmuş. :( Bizimkiler ortalıkta gine yok bu sefer Tilki'yi kaç saniye görcez acaba merak ediyorum.:D

Gölge diziyi tek başında ayakta tutuyor, Polat umarım bir an önce iyileşip geri döner. Önümüzdeki haftadan itibaren Avrupa maçlarıda başlayacak, daha güzel bölümler çekmek gerekiyor. Yoksa kitlemizde aynı olduğu için bizi çok etkileyecek.

Cahit yine kendine müthiş senaryo yazmış gölgeye tehditler falan. :D Geçeb bölüm biraz toparladık bakalım bu bölüm nasıl olacak ayrıca patlama sahneleri gerçekçi gözüküyor pana paraya mı kıydı ne. :D

Cahit yine kendine müthiş senaryo yazmış gölgeye tehditler falan. :D Geçeb bölüm biraz toparladık bakalım bu bölüm nasıl olacak ayrıca patlama sahneleri gerçekçi gözüküyor pana paraya mı kıydı ne. :D
aga sana bir soru ; iskender büyük mü? bahri umman mı? 😀

Benim cevabım belli ben westcos a sordum 😀
aga kime sorduğun önemli değil böyle bir soru hakarettir bahri neymiş kimmiş :D west içinde hakarettir onunda cevabı net olur :D musa uzunlar musa uzunlar olduysa iskender büyük sayesindedir adam büyük efsane :D