Son 3 bölüm kaldı zaten.S10B03
Komedi üzerine kurulmuştu. Çok beğenmedim. Bi sahnesi güldürdü Ben hala ilk bölümün etkisindeyim. Umarım öyle devam eder!
7/10
Son 3 bölüm kaldı zaten.S10B03
Komedi üzerine kurulmuştu. Çok beğenmedim. Bi sahnesi güldürdü Ben hala ilk bölümün etkisindeyim. Umarım öyle devam eder!
7/10
Shannara'yı çektir et😕daha buna çok var
bugün shannara yı bitirrim yarın black sails ve galavant ı
diğer gün sanırım buna sıra gelir
4 de böyle avcılık olur 5 ve 6 yine konuya dönerlerSon 3 bölüm kaldı zaten.
Shannara'yı çektir et😕
4 de böyle avcılık olur 5 ve 6 yine konuya dönerler
İşte ben bunu sevmiyorum sırf bölüm uzatmak için yapıyorlar yapmayın abi ya. Konunuz yetmiyorsa makul bir bölümde bitirin.Shannara'yı çektir et😕
çektiriyorum şu anda shannarayı birazdan 6. bölüm b,itecek )
Evet var. En azından bizdeki gibi 150dkya uzatmıyorlar. Bu da bişeyİşte ben bunu sevmiyorum sırf bölüm uzatmak için yapıyorlar yapmayın abi ya. Konunuz yetmiyorsa makul bir bölümde bitirin.
Bu dizi için demiyorum ama 22 bölümlük dizilerde bu sıkıntı var malesef.
İzleyeceğim bende. Merak ediyorum.3.bölüm aaa çok eğlenceli bir bölümdü bence konu itibariyle banada uygundu @destere @Harunnn60 @sürgünüm ayyy ayrıca @Forumdash biz süpernaturaldan alışkınız zaten bir ana konu bir avcılık bölümlerine
insanlar arasında geçmedi en azından konu uzaylı bir yaratık vardı oyüzden beğendim ben yaratıkta baya komikti yalnız
3.bölüm aaa çok eğlenceli bir bölümdü bence konu itibariyle banada uygundu @destere @Harunnn60 @sürgünüm ayyy ayrıca @Forumdash biz süpernaturaldan alışkınız zaten bir ana konu bir avcılık bölümlerine
insanlar arasında geçmedi en azından konu uzaylı bir yaratık vardı oyüzden beğendim ben yaratıkta baya komikti yalnız
Shannara'yı çektir et😕
1x3
Bir ara internetim gitti bir ara annem odaya daldı ama sağ salim bitirdim. Hafif diziye komedi katmışlar ama ben daha çok gizem sır filan istiyorum.
O yaratığın dünyaya geliş amacını daha detaylı anlatabilirlerdi çok üstün körü geçtiler. Sonra son sahnede zaten 10 bin yıl uykuya yattı. Yani biraz açıklama istiyorum ben. Uyandığında diğer adamlar ölüydü galiba onların kıyafetlerini giydi. O adamlar kimdi filan.
@Çiğdem- @Forumdash
Bakın bi.
Geçen bölümde abi-kız kardeş kaçmışlardı onlara 4.bölümde değinirlermi acaba. Yoksa o hikaye bitti mi?
7.7
Aman ne gerek var böyle şeylere. Üff.Evet o adamlar ölmüştü. İnsani iç güdüsü olarak giyinmiş diğer çocuklarda bölümlüktü bence
Yorumumda da dedim iyi bölüm değildi sıkılarak izledim. Amacını bende bilmiyorum. Sanırım hani gerçek hayattada gizemli hikayeler olur ya öyle bişeydi gibi geldi banaAman ne gerek var böyle şeylere. Üff.
Keşke adam gerçekten katil olsaydı böyle adamı iyi gösterince bölümün o gizemi bozuldu. Peki bu adamın yada artık bu kertenkele mi diyeyim dünyada ki amacı ne ?
O abi-kız kardeş aslında bir bölüm daha devam ederdi iyiydi o hikaye.
Biraz bizim hayalimize bırakmışlar sanırım.Yorumumda da dedim iyi bölüm değildi sıkılarak izledim. Amacını bende bilmiyorum. Sanırım hani gerçek hayattada gizemli hikayeler olur ya öyle bişeydi gibi geldi bana
Ben yazın izlicem zaten ilk sezondan. Günlük dizi gibi götürcem sevdim diziyi sezon onayı alır ama inş böyle 10 bölüm yada 6 bölüm olsun.Biraz bizim hayalimize bırakmışlar sanırım.
Dizinin reytingi iyi bence Fox diziyi tek sezonda bitirmez. Aslında uzaylılar ana planda olsa iyi olur dizide bak o zaman reytingler daha da artar. İlk bölümden sonra 2.plana attılar. Ama bu dizi sanırm öncedende böyleymiş öyle diyorlardı.
bu sezon değil ama 2.sezonda yine tek bölümlük gelirler herhalde cnm1x3
Bir ara internetim gitti bir ara annem odaya daldı ama sağ salim bitirdim. Hafif diziye komedi katmışlar ama ben daha çok gizem sır filan istiyorum.
O yaratığın dünyaya geliş amacını daha detaylı anlatabilirlerdi çok üstün körü geçtiler. Sonra son sahnede zaten 10 bin yıl uykuya yattı. Yani biraz açıklama istiyorum ben. Uyandığında diğer adamlar ölüydü galiba onların kıyafetlerini giydi. O adamlar kimdi filan.
@Çiğdem- @Forumdash
Bakın bi.
Geçen bölümde abi-kız kardeş kaçmışlardı onlara 4.bölümde değinirlermi acaba. Yoksa o hikaye bitti mi?
7.7
Bu dizide full sana çalışıyor Çiğdem.bu sezon değil ama 2.sezonda yine tek bölümlük gelirler herhalde cnm
Bende geçmiş bölümleri izlemedim ama o sahnelerde böyle ileride bizde böyle şeyler yaşar mıyız diye düşündüm.S10B04
Dizinin geçmişini bilmediğim için bana çok duygusal gelmedi. 4 bölümde karakterlere de hemen ısınamadım özellikle Mulder'a...
oğullarını merak ettim.
"Bizde" derken? ben çocugumu verdirtmezdim bana burdan bile uzak. Empati yapamadım.Bende geçmiş bölümleri izlemedim ama o sahnelerde böyle ileride bizde böyle şeyler yaşar mıyız diye düşündüm.