Tamam @Çiğdem- ile ikinizin yorumunu bekliyorum Bende 2.bölümü izleyeceğim.Üçbeş güne kesin izleyecegim
Tamam @Çiğdem- ile ikinizin yorumunu bekliyorum Bende 2.bölümü izleyeceğim.Üçbeş güne kesin izleyecegim
Allah'ın yarını bitmiyoreÜçbeş güne kesin izleyecegim
şu anda hiçbirşey izleyemiyorum sadece bu dizi değil? Heyecanla beklediğim black sails e bile başlayamadımAllah'ın yarını bitmiyore
aaa 2.bölümde izi bozdu deme sakın cnm bende güncel izilerimden boşlu bulur bulmaz bakıcam ilk bölüme1x2
Diğer sitelerde yorumları okudum da bende katılıyorum. İlk bölüm ile bu bölüm arasında tutarsızlık var yani 1.bölümün devamından gitmedi.
Bölümün başları temposuzdu ama sonlara doğru çoştu dizi. Özellikle @Çiğdem- severlerin ilgisini çekecek fantastik ögelerin son sahnelerde kullanılması iyi olmuş.
Doğuştan mutasyonlu doğan çocuklara üzüldüm ya. Uzaylı dna'sı taşıyorlar sanırım.
Bizimkilerin bebeği varmış. Oda sonradan mutasyona uğramış sanırım. Şimdi öneceki bölümleri izlemediğim için anlamakta zorlandım kusura bakmayın. William ve Scully ileride çocuklarını bulur umarım.
Son sahnelerde Kyle, ablasını bulması ve o aksiyon sahneleri iyiydi.
8.0
@destere @vadikızı @Forumdash
Yok bozmadı. Sadece devamlılık yok gibi yani.aaa 2.bölümde izi bozdu deme sakın cnm bende güncel izilerimden boşlu bulur bulmaz bakıcam ilk bölüme
1x2
Diğer sitelerde yorumları okudum da bende katılıyorum. İlk bölüm ile bu bölüm arasında tutarsızlık var yani 1.bölümün devamından gitmedi.
Bölümün başları temposuzdu ama sonlara doğru çoştu dizi. Özellikle @Çiğdem- severlerin ilgisini çekecek fantastik ögelerin son sahnelerde kullanılması iyi olmuş.
Doğuştan mutasyonlu doğan çocuklara üzüldüm ya. Uzaylı dna'sı taşıyorlar sanırım.
Bizimkilerin bebeği varmış. Oda sonradan mutasyona uğramış sanırım. Şimdi öneceki bölümleri izlemediğim için anlamakta zorlandım kusura bakmayın. William ve Scully ileride çocuklarını bulur umarım.
Son sahnelerde Kyle, ablasını bulması ve o aksiyon sahneleri iyiydi.
8.0
@destere @vadikızı @Forumdash
Anladım abla. Diğer sitelerde yorumları okuyunca kafamda eksik parçaları birleştirdim.haruncum diğer sezonları izledinmi bilmiyorum ama önceki sezonlardada
böyle oluyordu yani bölüm diğer bölümün devamı olmadan devam ediyor
her bölüme başka şeyler oluyor devamı olacaksa o bölümü gösterip bölüm
devam ediyor ben izlediğim için biliyorum tutarsızlık dediğin o
Anladım abla. Diğer sitelerde yorumları okuyunca kafamda eksik parçaları birleştirdim.
2.bölümüde izledim ayy bunada güncel yetiştim
bu bölüm az daha temposu düşüktü ama yinede beğedim bu bölümüde 🙂
@sürgünüm @Harunnn60 @vadikızı @cookies
ayy şu insanın beyninin içinde ses çınlatan ve öyle ölüren konu ilgimi çekti aslında fantastik tutkunu olaran birisi olarak hoşuma gitti şu abla kareş kayboldular ama ikisi birlikte çok güçlüler bakalım ileride yine görünürlermi 🙂🙂🙂
tşşk ederim cnm 😉😉😉İnsan bir teşekkür eder.ss @Çiğdem-
Ay unuttum şimdi ben sana haber veririm yayınlanınca.tşşk ederim cnm 😉😉😉
hangi günlr yayınlanıcak bu dizi 3.bölüm nezaman
@destere bu diziye ne zaman sıra gelecek. İyice fantastik dizilere daldın.