FOX The X-Files 10. Sezon Yorumları

10x2

Eski bölümlerle bir tutarsızlık var, havada kalan birçok soru var ama dizinin yeni izleyicilerinin kafası karışmaması için konuyu kapatıyorum. :)

Yine de güzel keyifle ve büyük bir merakla izliyorum. En azından diğer bilim kurgu dizileri gibi saçma değil, gerçeğe çok yakın.

Bu arada Chuck'tan Lester, Hannibal'dan da Abigail'i kısacık da olsa görmek güzeldi. :)

Genetik anormalliklerle doğan çocukların başarısız deneyler sonucu oluştuğu düşünülüyor. Scully'nin William'da korktuğu gibi bir süre sonra da genetik mutasyona uğruyorlar.

Scully'nin korkusuna gelince: Mulder ve Scully cinsel ilişkiye girmediler. Mulder, William'ın biyolojik babası.

Bu arada Scully'nin arabayla çarpacağı çocuk William değilse ben de bir şey bilmiyorum.
8.5/10

1x2

Diğer sitelerde yorumları okudum da bende katılıyorum. İlk bölüm ile bu bölüm arasında tutarsızlık var yani 1.bölümün devamından gitmedi. :)

Bölümün başları temposuzdu ama sonlara doğru çoştu dizi. Özellikle @Çiğdem- severlerin ilgisini çekecek fantastik ögelerin son sahnelerde kullanılması iyi olmuş. :D

Doğuştan mutasyonlu doğan çocuklara üzüldüm ya. Uzaylı dna'sı taşıyorlar sanırım.

Bizimkilerin bebeği varmış. Oda sonradan mutasyona uğramış sanırım. Şimdi öneceki bölümleri izlemediğim için anlamakta zorlandım kusura bakmayın. :) William ve Scully ileride çocuklarını bulur umarım.

Son sahnelerde Kyle, ablasını bulması ve o aksiyon sahneleri iyiydi. :D

8.0

@destere @vadikızı @Forumdash

1x2

Diğer sitelerde yorumları okudum da bende katılıyorum. İlk bölüm ile bu bölüm arasında tutarsızlık var yani 1.bölümün devamından gitmedi. :)

Bölümün başları temposuzdu ama sonlara doğru çoştu dizi. Özellikle @Çiğdem- severlerin ilgisini çekecek fantastik ögelerin son sahnelerde kullanılması iyi olmuş. :D

Doğuştan mutasyonlu doğan çocuklara üzüldüm ya. Uzaylı dna'sı taşıyorlar sanırım.

Bizimkilerin bebeği varmış. Oda sonradan mutasyona uğramış sanırım. Şimdi öneceki bölümleri izlemediğim için anlamakta zorlandım kusura bakmayın. :) William ve Scully ileride çocuklarını bulur umarım.

8.0

aaa 2.bölümde izi bozdu deme sakın cnm bende güncel izilerimden boşlu bulur bulmaz bakıcam ilk bölüme:F:F:F

1x2

8.0

haruncum diğer sezonları izledinmi bilmiyorum ama önceki sezonlardada
böyle oluyordu yani bölüm diğer bölümün devamı olmadan devam ediyor
her bölüme başka şeyler oluyor devamı olacaksa o bölümü gösterip bölüm
devam ediyor ben izlediğim için biliyorum tutarsızlık dediğin o

haruncum diğer sezonları izledinmi bilmiyorum ama önceki sezonlardada
böyle oluyordu yani bölüm diğer bölümün devamı olmadan devam ediyor
her bölüme başka şeyler oluyor devamı olacaksa o bölümü gösterip bölüm
devam ediyor ben izlediğim için biliyorum tutarsızlık dediğin o
Anladım abla. :) Diğer sitelerde yorumları okuyunca kafamda eksik parçaları birleştirdim. :)

1.bölüme baktım ayy hatırladım bu arada diziyi @sürgünüm yani çocukluk dönemimde ara sıra izlediğim dizilerden biriymiş bunuda ara sıra baktığımı hatırlıyorum isminde önce çıkaramamıştım bir araştırınca eskiye göz atnca hatırladım :Ftekrar yazın 1.sezondan başlayıp bir yeniden bakmak lazım yinede 10.sezona çok iyi başlagıç bence @Harunnn60 @vadikızı @cookies :Z:Z:Z
ayy sonunda yanı bu dizi sayesinde uzaylıları izleyen bir yapım çıktı ortaya :F
şu sn sahnede ölen kızı hiç sevmemiştim ben ölmesi çok iyi oldu :F
genel olarak çok iyi bir başlangıç 2.bölümede bakıcam en kısa zamanda:Z

2.bölümüde izledim ayy bunada güncel yetiştim :F:F:F
bu bölüm az daha temposu düşüktü ama yinede beğedim bu bölümüde 🙂
@sürgünüm @Harunnn60 @vadikızı @cookies
ayy şu insanın beyninin içinde ses çınlatan ve öyle ölüren konu ilgimi çekti aslında fantastik tutkunu olaran birisi olarak hoşuma gitti şu abla kareş kayboldular ama ikisi birlikte çok güçlüler bakalım ileride yine görünürlermi 🙂🙂🙂

2.bölümüde izledim ayy bunada güncel yetiştim :F:F:F
bu bölüm az daha temposu düşüktü ama yinede beğedim bu bölümüde 🙂
@sürgünüm @Harunnn60 @vadikızı @cookies
ayy şu insanın beyninin içinde ses çınlatan ve öyle ölüren konu ilgimi çekti aslında fantastik tutkunu olaran birisi olarak hoşuma gitti şu abla kareş kayboldular ama ikisi birlikte çok güçlüler bakalım ileride yine görünürlermi 🙂🙂🙂

bende inşallah bugün izlim diyorum umarım izleyebilirim ya

S10B03

Komedi üzerine kurulmuştu. Çok beğenmedim. Bi sahnesi güldürdü:A Ben hala ilk bölümün etkisindeyim. Umarım öyle devam eder!
7/10