FOX The X-Files 10. Sezon Yorumları

Eskiden işten eve gelir TGRT ve daha sonra Cnbc-e de kaçırmamaya çalıştığım bir diziydi. Az önce aynısını ben de @Tolstoyevski'ye yazdım, The X-Files gerçeğe en yakın bir dizi diye. Çünkü işledikleri olayları gazete sayfalarında da sıkca okuma fırsatı buluyoruz. Hatta yalan veya gerçek bilemem ama ABD başkanlarından Kennedy'nin uzaylılardan haberi olduğu söyleniyor. UFO'lar falan zaten gerçekmiş, dizi acayip sürükleyiciydi o zamanlar ve büyük bir merakta bırakıyordu bakalım yeni bölümlerde de o havayı bulabilecek miyiz? Yalnız eski bölümleri illa da izlemek şart değil bunu bir kez daha belirteyim.
Evet dizinin gerçekliğe yakınlıgı çok çok iyi. Gazetelerden cıkan haberlerden senaryoyu yürütüklerini bilmiyordum.
dizi de Obama olması ve uzaylıların varlığının sorulması filan
Yok ben dizinin genel havasını çok beğendim. Malum yazın ortalık duruluyor. İzleyecek bişey de olmuyor. Ben götürürüm bu diziyi her gün 2 bölüm izlesem Hazirandan -Eylüle süper olacak:X

Evet dizinin gerçekliğe yakınlıgı çok çok iyi. Gazetelerden cıkan haberlerden senaryoyu yürütüklerini bilmiyordum.
dizi de Obama olması ve uzaylıların varlığının sorulması filan
Yok ben dizinin genel havasını çok beğendim. Malum yazın ortalık duruluyor. İzleyecek bişey de olmuyor. Ben götürürüm bu diziyi her gün 2 bölüm izlesem Hazirandan -Eylüle süper olacak:X
Tam da Obama'da kaldım devamını izleyim sonra konuşalım. :) Bu arada son bir şey söyleyim Bryan Cranston ve Aaron Paul'u ilk bu dizide görmüştüm tabii o zamanlar ben kendilerini tanımıyordum. Ne zaman Breaking Bad başladı ve izlemeye başladım, ben bu adamı (Walter reyiz için) The X-Files'te gördüm demiştim. :)

Tam da Obama'da kaldım devamını izleyim sonra konuşalım. :) Bu arada son bir şey söyleyim Bryan Cranston ve Aaron Paul'u ilk bu dizide görmüştüm tabii o zamanlar ben kendilerini tanımıyordum. Ne zaman Breaking Bad başladı ve izlemeye başladım, ben bu adamı (Walter reyiz için) The X-Files'te gördüm demiştim. :)
Ama diziyi izlemeden diziye spoi veriyorsun:Fumarım unuturum yaza kadar:X

bu sene 10. sezonmuş şimdi daha önce hiç izlemeyen biri olarak ben nerden başlayacağım ilk sezondanmı ilk sezondan başlayacaksam zaten bunu yaz gününe erteleyeyim yok eğer 10. sezon birinci bölümden başlasamda konuya yabancılık çekmeyeceksem şimdide başlayabilirim ?
kısaca napcaz şimdi @xemrexxx @Forumdash @sürgünüm @Tolstoyevski ?

bu sene 10. sezonmuş şimdi daha önce hiç izlemeyen biri olarak ben nerden başlayacağım ilk sezondanmı ilk sezondan başlayacaksam zaten bunu yaz gününe erteleyeyim yok eğer 10. sezon birinci bölümden başlasamda konuya yabancılık çekmeyeceksem şimdide başlayabilirim ?
kısaca napcaz şimdi @xemrexxx @Forumdash @sürgünüm @Tolstoyevski ?
Mad Max gibi düşün konu aynı zaten ilk bölümü izle hemen içerisine giriverirsin. :)

10x1

Kar yağışından dolayı iki gecedir elektrikler kesiliyor ne dizi izleyebilidim ne de film. İzlediğim dizinin yorumunu yapmaya bile gece fırsat bulamadım.

Yine gerçeğin peşinde ilk bölümden ağır konuya bodoslama daldılar. Gillian Anderson'ı (Dana Scully) Hannibal ve The Fall dizilerinde de izlediğim için hiç yabancılık çekmedim ama David Duchovny (Fox Mulder) ve Sigara İçen Adam (Devletin sırlarını saklayan kötü adam) fena çökmüş. Ayrıca açılış jeneriğini gördüğümde ve duyduğumdaki heyecan paha biçilemez.

En sonda kızın öldürülüş şekli süperdi. Önceki sezonlarda olduğu gibi Fox Mulder, devlet mekanizmasına sızmış kötü adamların peşine düşecek. Bolca komplo teorileri vardı bölümde. Uzaylılar nükleer denemeler sonucu oluşan solucan delikleri yardımıyla dünyamıza gelmişler. Eski ABD başkanlarından Rosewelt olayı üzerinden ve Bush'un bol bol harcama yapın mesajı üzerinden de bolca mesajlar verdiler. Bu olayların detaylarını önümüzdeki bölümlerde ele alacaklardır. Yalnız Sigara İçen Adam 9. sezonda füze ile vurulup yanmıştı oradan nasıl kurtuldu ve Scully'nin çocuğuna ne oldu merakta bıraktı. Umarım bir açıklama getirirler.

9/10

@Forumdash @destere

10.sezon mu diyecez buna(b)

(2016) S01B02

Yine harika bir bölümdü. Genel bir konusu olsada birinci bölüm üzerinden gitmiyor demek dizi. 6.bölümlük dizi dünkünün devamı niteliği olsaydı keşke. Ben o sonda çıkan adamı çok merak ediyordum.

Ama bu bölümde çok iyiydi
Dana'nın oğlunu büyümüş halde hayal edip, çocugun ayna karşısındaki evrim geçirirken anasını çağirması

Sanırım artık haftalık izlicez 9/10

10x1

Dizi hakkında pek bir bilgim yoktu pek sıkıntı olmadı ama The X-Files evrenine hakim bir şekilde bu sezonu izlemek isterdim.

Güzel açılış olmuş, dizi hem gerçekçi geliyor insana hem de merak uyandırıcı. Birkaç sorum olacak @sürgünüm.

"Mulder neden kardeşini uzaylıların kaçırdığına inanıyor ? Scully'nin çocuğunun babası Mulder mi? Ayrıca anladığım kadarıyla özel bir çocuk, o çocuk şuan nerede ve önemi ne? Scully bu bölümde kendi genom dizilimini de inceledi geçmişte yaşadığımız olaylar falan dedi? O kısmı da açıklayabilir misin? Scully'de de mi uzaylı geni var? Bir de Sveta'yı uzaylılar mı yoksa devlet mi kaçırmış? Sigara İçen Adam X-Files'ı engellemeye çalışıyor anladım da olayı nedir? Devlet için mi çalışıyor? "]

9/10

10x1

Dizi hakkında pek bir bilgim yoktu pek sıkıntı olmadı ama The X-Files evrenine hakim bir şekilde bu sezonu izlemek isterdim.

Güzel açılış olmuş, dizi hem gerçekçi geliyor insana hem de merak uyandırıcı. Birkaç sorum olacak @sürgünüm.

"Mulder neden kardeşini uzaylıların kaçırdığına inanıyor ? Scully'nin çocuğunun babası Mulder mi? Ayrıca anladığım kadarıyla özel bir çocuk, o çocuk şuan nerede ve önemi ne? Scully bu bölümde kendi genom dizilimini de inceledi geçmişte yaşadığımız olaylar falan dedi? O kısmı da açıklayabilir misin? Scully'de de mi uzaylı geni var? Bir de Sveta'yı uzaylılar mı yoksa devlet mi kaçırmış? Sigara İçen Adam X-Files'ı engellemeye çalışıyor anladım da olayı nedir? Devlet için mi çalışıyor? "]

9/10
Kardeşi Samantha Mulder'ın malikanelerinden kaçırılışı gözünün önünde cereyan etmiş ben bunu anılarını tazelemek için hipnoz tedavisine katıldı orada öğrenmiştim. Cinsel ilişkiye girmediler William'ın biyolojik babası. Scully bebeği tek başına büyütmeye cesaret edemediği için evlatlık olarak bir aileye verdi. Bebeğin özel bir gücü olduğu söylenmişti doğum yaptığı bölümde. Genom dizilimi eski bölümlere göre farklı konular ben de diziyi izlerken bunlara pek kafa yormuyordum açıkcası o kadar detaylara hakim değilim. Sigara İçen Adam devletin sırlarını saklıyor. Samantha’nın kaçırılmasında da rolü var.

10x1

Açılın hiçbir diziyi beğenmeyen adam geldi. :):)

Bu arada başlığı 10. sezon olarak değiştirdim. IMDb'de ayrı sayfa açılmıştı ama birleştirmişler... İlk defa bir diziye 10. sezondan dalmış olduk yani. :D

Beni sarmadı dizi Gillian Anderson'ı zaten bir türlü sevemedim çok donuk kadın. :) İlk bölümden bırakmayı düşünüyordum ama sonu biraz ilgimi çekti. Bir bölüm daha şans veririm.

Uzaylılar varmış da devlet saklıyormuş falan komplolar, komplolar. :):)

Community'den Joel McHale'i görmek fena değildi ama karakterini pek sevmedim.

6/10

Ya arkadaş benim anlamadığım dizilerin haberini açıyoruz yorum yapan yok sonra diziler yayına başlıyor forum çoşuyor. :F Bu 2.oldu. :/

Şurada hem konusunu açıp hemde diziyi izleyeceğimi söylemişim. :D Kimsede yorum yapmamış. :D
https://fav10.net/forum/threads/the-x-files’tan-yeni-bir-fragman-daha-yayınlandı.250998/

1x1

Diziyi çok beğendim gerçekten. Oyuncularda iyiydi. Efektlerde iyiydi. FOX işi eline yüzüne bulaştırmamış. Prison Break için umutlarım daha da arttı. :)

Sonda uzaylıların kızı öldürmesine şok oldum. Genç kız arada kaynadı gitti resmen.
Onun dışında şuan yine insan-insan çatışması var uzaylılarda yukardan gözetliyorlar gerektiği yerden müdahale ediyorlar.

8.5
@destere @OzaN @Forumdash @vadikızı

@Çiğdem- sana da öneririm. Uzaylı var tam sana göre. :)

Ya arkadaş benim anlamadığım dizilerin haberini açıyoruz yorum yapan yok sonra diziler yayına başlıyor forum çoşuyor. :F Bu 2.oldu. :/

Şurada hem konusunu açıp hemde diziyi izleyeceğimi söylemişim. :D Kimsede yorum yapmamış. :D
https://fav10.net/forum/threads/the-x-files’tan-yeni-bir-fragman-daha-yayınlandı.250998/

1x1

Diziyi çok beğendim gerçekten. Oyuncularda iyiydi. Efektlerde iyiydi. FOX işi eline yüzüne bulaştırmamış. Prison Break için umutlarım daha da arttı. :)

Sonda uzaylıların kızı öldürmesine şok oldum. Genç kız arada kaynadı gitti resmen.
Onun dışında şuan yine insan-insan çatışması var uzaylılarda yukardan gözetliyorlar gerektiği yerden müdahale ediyorlar.

8.5

bende indirdim bakacam inşallah kızkardeşimle çok bakmışlığım var
mulder scully i çok severim ben ya

1x1

8.5

ayy ohaa 10.sezonmu ayy ben buna diziler sezon arasına girince bakabilirim cnm şimdi kendi dizilerimi bile yetiştiremiyorum bu 10.sezon diyor :F:F:F

ayy ohaa 10.sezonmu ayy ben buna diziler sezon arasına girince bakabilirim cnm şimdi kendi dizilerimi bile yetiştiremiyorum bu 10.sezon diyor :F:F:F
Yok kız o ilk 10 sezon taa 1993-2002 arası yayınlanmış. Şimdi yeni versiyonu başladı işte hani eski diziler geri dönüyor ya. Misal Prison Break gibi. Bu dizide döndü işte.
Bende herkes gibi 10.sezondan başladım yoksa kimse ilk 10 sezonu baştan izlemedi. :D

Zaten önceki konu ile devam etmedi yeni dizi gibi düşün. :D

Yok kız o ilk 10 sezon taa 1993-2002 arası yayınlanmış. Şimdi yeni versiyonu başladı işte hani eski diziler geri dönüyor ya. Misal Prison Break gibi. Bu dizide döndü işte.
Bende herkes gibi 10.sezondan başladım yoksa kimse ilk 10 sezonu baştan izlemedi. :D

Zaten önceki konu ile devam etmedi yeni dizi gibi düşün. :D
10.sezonu yeni dizi gibimi yanı öyleyse bunada göz atarım bu yıl rekor dzi sayım olucak gibi 30 a doğru gidiyorum @cookies ile @xemrexxx inde izlediği 3.bölümdeymiş bir fantastik dizi onada bakıcaktım :F:F:F

1x1

8.5

Üçbeş güne kesin izleyecegim:)

Forum İstatistikleri

Konular
172,094
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo