FOX The X-Files 10. Sezon Yorumları

3.bölüm aaa çok eğlenceli bir bölümdü bence konu itibariyle banada uygundu @destere @Harunnn60 @sürgünüm :F ayyy ayrıca @Forumdash biz süpernaturaldan alışkınız zaten bir ana konu bir avcılık bölümlerine :F:F:F
insanlar arasında geçmedi en azından konu uzaylı bir yaratık vardı oyüzden beğendim ben:F:F:F yaratıkta baya komikti yalnız :F

3.bölüm aaa çok eğlenceli bir bölümdü bence konu itibariyle banada uygundu @destere @Harunnn60 @sürgünüm :F ayyy ayrıca @Forumdash biz süpernaturaldan alışkınız zaten bir ana konu bir avcılık bölümlerine :F:F:F
insanlar arasında geçmedi en azından konu uzaylı bir yaratık vardı oyüzden beğendim ben:F:F:F yaratıkta baya komikti yalnız :F
İzleyeceğim bende. :Z Merak ediyorum.

Shannara'yı çektir et😕

4 de böyle avcılık olur 5 ve 6 yine konuya dönerler(b)

1x3

Bir ara internetim gitti bir ara annem odaya daldı ama sağ salim bitirdim. :F Hafif diziye komedi katmışlar ama ben daha çok gizem sır filan istiyorum. :D
O yaratığın dünyaya geliş amacını daha detaylı anlatabilirlerdi çok üstün körü geçtiler. Sonra son sahnede zaten 10 bin yıl uykuya yattı. :F Yani biraz açıklama istiyorum ben. Uyandığında diğer adamlar ölüydü galiba onların kıyafetlerini giydi. O adamlar kimdi filan.

@Çiğdem- @Forumdash
Bakın bi. :)

Geçen bölümde abi-kız kardeş kaçmışlardı onlara 4.bölümde değinirlermi acaba. Yoksa o hikaye bitti mi? :)

7.7

1x3

Bir ara internetim gitti bir ara annem odaya daldı ama sağ salim bitirdim. :F Hafif diziye komedi katmışlar ama ben daha çok gizem sır filan istiyorum. :D
O yaratığın dünyaya geliş amacını daha detaylı anlatabilirlerdi çok üstün körü geçtiler. Sonra son sahnede zaten 10 bin yıl uykuya yattı. :F Yani biraz açıklama istiyorum ben. Uyandığında diğer adamlar ölüydü galiba onların kıyafetlerini giydi. O adamlar kimdi filan.

@Çiğdem- @Forumdash

Geçen bölümde abi-kız kardeş kaçmışlardı onlara 4.bölümde değinirlermi acaba. Yoksa o hikaye bitti mi? :)

7.7
Evet o adamlar ölmüştü. İnsani iç güdüsü olarak giyinmiş:F diğer çocuklarda bölümlüktü bence(b)

Evet o adamlar ölmüştü. İnsani iç güdüsü olarak giyinmiş:F diğer çocuklarda bölümlüktü bence(b)
Aman ne gerek var böyle şeylere. :D Üff. :F

Keşke adam gerçekten katil olsaydı böyle adamı iyi gösterince bölümün o gizemi bozuldu. :( Peki bu adamın yada artık bu kertenkele mi diyeyim dünyada ki amacı ne ?(b)

O abi-kız kardeş aslında bir bölüm daha devam ederdi iyiydi o hikaye. :(

Aman ne gerek var böyle şeylere. :D Üff. :F

Keşke adam gerçekten katil olsaydı böyle adamı iyi gösterince bölümün o gizemi bozuldu. :( Peki bu adamın yada artık bu kertenkele mi diyeyim dünyada ki amacı ne ?(b)

O abi-kız kardeş aslında bir bölüm daha devam ederdi iyiydi o hikaye. :(
Yorumumda da dedim iyi bölüm değildi sıkılarak izledim. Amacını bende bilmiyorum. Sanırım hani gerçek hayattada gizemli hikayeler olur ya öyle bişeydi gibi geldi bana(b)

Yorumumda da dedim iyi bölüm değildi sıkılarak izledim. Amacını bende bilmiyorum. Sanırım hani gerçek hayattada gizemli hikayeler olur ya öyle bişeydi gibi geldi bana(b)
Biraz bizim hayalimize bırakmışlar sanırım. (b)

Dizinin reytingi iyi bence Fox diziyi tek sezonda bitirmez. Aslında uzaylılar ana planda olsa iyi olur dizide bak o zaman reytingler daha da artar. İlk bölümden sonra 2.plana attılar. Ama bu dizi sanırm öncedende böyleymiş öyle diyorlardı. :)

Biraz bizim hayalimize bırakmışlar sanırım. (b)

Dizinin reytingi iyi bence Fox diziyi tek sezonda bitirmez. Aslında uzaylılar ana planda olsa iyi olur dizide bak o zaman reytingler daha da artar. İlk bölümden sonra 2.plana attılar. Ama bu dizi sanırm öncedende böyleymiş öyle diyorlardı. :)
Ben yazın izlicem zaten ilk sezondan. Günlük dizi gibi götürcem sevdim diziyi:X sezon onayı alır ama inş böyle 10 bölüm yada 6 bölüm olsun.

1x3

@Çiğdem- @Forumdash

7.7
bu sezon değil ama 2.sezonda yine tek bölümlük gelirler herhalde cnm:F

10x4

Bir önceki bölüm komik ve sevimli idi. Bu bölümse üzücü olmakla birlikte harika ve güzeldi.

Margaret, eski bölümlerde de hepi topu 10-15 bölüm oynamıştır fazla bir rolü yoktu yokluğu aranmayacak. Tabii Scully’nin annesine vedası oldukça duygusaldı. Bi de bu kadının hatırladığım kadarıyla gizemli bir tarafı vardı onu öğrenemedik neyse artık. Dizini yaratıcıları zaten bu bölümde de olduğu gibi cevaplamadığı soruları adeta bilerek seyircinin cevaplaması için ucu açık bırakıyor. İzleyiciye düşün bakalım diyen bir yönetmen var karşımızda. Bkz. bölümde çöpcü tam olarak kimdi, kimlerden yardım alıyordu, grafiti resimlerini her cinayetten sonra duvara asan kimdi vs.
8.5/10

1x4

Gerçekten duygusal bir bölümdü. :)
Mulder ve Scully karakterlerini oynayan oyuncular o kadar birbirlerine bağlanmışlar ki hani gerçekten böyle dost/eş duygusunu çok iyi yansıtıyorlarda izleyiciye. :)

Scully annesinin ölmesine üzüldüm gerçekten ama kadın güçlü bir kadın bunuda atlatır. Ben kardeşi gelir zannediyordum gelmedi ama.

Onun dışında katilin amacını öğrendik amacı evsizleri yerinden eden onlarla uğraşan kişileri öldürmek. Keşke biraz daha detay verselerdi. Özellikle sonlara doğru katil gitti bulamadılar. O güçlere nasıl sahip oldu filan.. :( Biraz detay sadece. :D

8.5

@destere @Çiğdem- @vadikızı @Forumdash

S10B04

Dizinin geçmişini bilmediğim için bana çok duygusal gelmedi. 4 bölümde karakterlere de hemen ısınamadım özellikle Mulder'a...
oğullarını merak ettim.

S10B04

Dizinin geçmişini bilmediğim için bana çok duygusal gelmedi. 4 bölümde karakterlere de hemen ısınamadım özellikle Mulder'a...
oğullarını merak ettim.
Bende geçmiş bölümleri izlemedim ama o sahnelerde böyle ileride bizde böyle şeyler yaşar mıyız diye düşündüm. :)