- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
sıkılmadan izledim hüsnü sahneleri falan güzeldi gölge, siyah sancak, mete-smith falanl
aga ne diyorsun vadiye dün yaptığın yoruma aynen katılıyorum bölüm sıkıcı değildi iyi de diyebilriz ama her taşın altından yusuf un çıkmasına uyuz oluyorum
aynen burda da yağmur vardı ben gelirken sen hazırlıksız yakalanmışsın galiba bende öyledydim ama eski dairelerin birinde şemsiye buldum onu alıp eve öyle geldim 😀Yoldayım muazzam yağmur var 😉 ıslanmadık yerim kalmadı çok şükür 😉
istanbulda yağmur var demek abi senin yol ne uzunmuş ya 1 saati geçti yoldayım diyorsunYoldayım muazzam yağmur var 😉 ıslanmadık yerim kalmadı çok şükür 😉
Gözümle suşi yediğini görmeden inanmam o egoistiGalatasaray'ın futbolcusu Burak Yılmaz, 8 milyon Euro bonservisle Çin'in Beijing Guoan kulübüne transfer oldu.
@takas @Polat Şaşmaz @Doğu @Maskeli Fedai @Since2011
yalnız ucuza vermişsiniz ersan bile 7 ye gitti burak yılmaz ın ne olursa olsun ismi vardıGözümle suşi yediğini görmeden inanmam o egoisti
hayatımda aldığım en güzel haberGalatasaray'ın futbolcusu Burak Yılmaz, 8 milyon Euro bonservisle Çin'in Beijing Guoan kulübüne transfer oldu.
@takas @Polat Şaşmaz @Doğu @Maskeli Fedai @Since2011
hayatımda aldığım en güzel haber
la ucuza vermişsiniz zaten 2 milyonu trabzona gidecek adamı resmen kovalamışlarALLLAAAAAHHHHHHH GİTMİŞ ULAN CİDDEN @-KADİR- aga ben troll sanıyordum kusura bakma.
Şu anda dünyanın en mutlu insanıyım herkese benden çay bee
Gitmis olmasina bu kadar uzulmezdim Sinan sakatlansa yandik bizALLLAAAAAHHHHHHH GİTMİŞ ULAN CİDDEN @-KADİR- aga ben troll sanıyordum kusura bakma.
Şu anda dünyanın en mutlu insanıyım herkese benden çay bee
Aga ne ucuzu 12 milyon euro Tertemiz Allah bereket versin Allah Çin'e zeval vermesin Sırf bunu kutlamak için yarın çiğ balık yiyecemla ucuza vermişsiniz zaten 2 milyonu trabzona gidecek adamı resmen kovalamışlar
umut bulut varGitmis olmasina bu kadar uzulmezdim Sinan sakatlansa yandik biz
la ne 12 si 8 e vermişssiniz 2 milyonu trabzona size kalıyor ''6''Aga ne ucuzu 12 milyon euro Tertemiz Allah bereket versin Allah Çin'e zeval vermesin Sırf bunu kutlamak için yarın çiğ balık yiyecem
West ham 8 veriyodu Çinliler 12 vermis isteWest Hama gideydi la bari.
8e gitmisWest ham 8 veriyodu Çinlilrr 12 vermis iste