Dur bolum sonunu bekleKimsin lan sen Polata racon kesmke haddine mi 😡
tamam şımarma hemenEdemezsin zaten
Sana lafim yerine ulasmis belli kikime eyvallah diyosun
Spoiler vermesintamam şımarma hemen
racon kesenin ismi selimdi galiba aynı bölüm içerisinde mi öldü o
1 mesajı 2 ye bölüyorsun tabi baş edemeyiz bıldırcına bakSana lafim yerine ulasmis belli ki
Yok lan Polat eyvallah dedi onu yazdim
Çok dedin. Son 1 yıldır 1000 mesaj yazdım ben.aga o halimizi çok özledim ya yorumlara baksana çok güzel günlerdi seninde en aktif zamanların nerdeyse 250 mesaj yazmışsın konuya şimdi bu sayıyı 1 ayda yazamıyorsun konuyu uçurmuşsun resmen
Adam Semih Kaya'ya bağladı O da taraftara eyvallah demişti bi ara twitterdan gereksiz yerekime eyvallah diyosun
Yok Polat bir daha ki bolum fena kapak yaparak gebertmisti Kopek dogduysan kopek olursun insan dogduysan insan olursun her ne olursan ol olursun. Yasamak yalvarmaya degicek birsey degildir.tamam şımarma hemen
racon kesenin ismi selimdi galiba aynı bölüm içerisinde mi öldü o
bugün çok güldüm yaAdam Semih Kaya'ya bağladı O da taraftara eyvallah demişti bi ara twitterdan gereksiz yere
yani ne diyon şimdi sen aga söyle bakalım 😀
Israr etmeyin lütfen.başlarım lan kararına izleyeceksin bırakmak yok inada bak
polat şaşmaz uçuşa geçmiş yeniden baş edemem bununla
aynen 10.yıl bölümleri iskenderli sezonlardan sonra en güzel sezondu müthiş bir sezonduÇok dedin. Son 1 yıldır 1000 mesaj yazdım ben.
Ama o bölümler de güzeldi yani.
boş boş ekrana da baksan izle aga bırakmak olmazIsrar etmeyin lütfen.
sonuna kadar ediyorum aga 😀 olmaz öyle şey bak eskileride gördün unutmuşşsundur şimdi görünce kendinin farkına varmışssındır hem belki bize eski günlerinden esintiler sunmaya başlarsınIsrar etmeyin lütfen.
İyiymiş iyi güldük bugünAdam Semih Kaya'ya bağladı O da taraftara eyvallah demişti bi ara twitterdan gereksiz yere
O sahne bu sezonun en iyi sahnelerinden biriydi hatta en iyisiydi şimdi pek hatırlayamadım ama başka varsa söylerimYok Polat bir daha ki bolum fena kapak yaparak gebertmisti Kopek dogduysan kopek olursun insan dogduysan insan olursun her ne olursan ol olursun. Yasamak yalvarmaya degicek birsey degildir.
Zaten boş boş bakıyorum bu bölümlerleaynen 10.yıl bölümleri iskenderli sezonlardan sonra en güzel sezondu müthiş bir sezondu
yine yaz be aga niye yazmıyorsun
boş boş ekrana da baksan izle aga bırakmak olmaz
Başka eskiler de var.sonuna kadar ediyorum aga 😀 olmaz öyle şey bak eskileride gördün unutmuşşsundur şimdi görünce kendinin farkına varmışssındır hem belki bize eski günlerinden esintiler sunmaya başlarsın