Polat Şaşmaz
Favori Üye
Halo dayi ?Abi Zaza dayı efsaneydi ya Ama favorim tabiki Seyfo dayıdır Dayılar arasında
Halo dayi ?Abi Zaza dayı efsaneydi ya Ama favorim tabiki Seyfo dayıdır Dayılar arasında
smileyi fazla kullanırdı ama çok zeki ve esprili bir adamdı çok severdik kendisinihızlı iyi güzel bir arkadaşımızdıda yalnız o kadar gereksiz smile kullanırdıki smile lar arasında mesajı bulamazdık ne yazmışta bu kadar gülüyor bir türlü çözemezdim daha çok kendi yazdıklarına kendisi çok gülen değerli bir arkadaşımızdı
Kimden bahsediyonuz?smileyi fazla kullanırdı ama çok zeki ve esprili bir adamdı çok severdik kendisini
boşver aga önemli bişey değilhayırdır aga kim ne dedi; itiraf ediyorum aradaki bir 10 sayfayı okumadım
Nickini her okudugumda su sahsiyet aklima gelirdismileyi fazla kullanırdı ama çok zeki ve esprili bir adamdı çok severdik kendisini
hızlı gonzales diye vadici bir kardeşimiz vardı ondan ama foruma girmiyor çoktandırKimden bahsediyonuz?
Nicki güzelmiş oda mı çok konuşurdu burda?hızlı gonzales
evet tabi olur olur neden olmasınki :smileyi fazla kullanırdı ama çok zeki ve esprili bir adamdı çok severdik kendisini
Nickine gir yorumlari oku kopmazsan adam degilimNicki güzelmiş oda mı çok konuşurdu burda?
Nerden bulacamNickine gir yorumlari oku kopmazsan adam degilim
herkesin bi stili vardır onunda öyle bir stili vardıevet tabi olur olur neden olmasınki :
bak yukarda hızlıdan bir mesaj örneği duruyor bu arada işte ne yazdığını çözmek bayağı güçleşiyordu
Google amcaya hızlı gonzales fav10 yaz o sana soylerNerden bulacam
Tm ilk önce kardeşime dayak atıyım sonra gelcem kumandayı alayımGoogle amcaya hızlı gonzales fav10 yaz bulursun
bu mesajı sen mi yazdın bu ne la bütün simgeler kullanılmışevet tabi olur olur neden olmasınki :
bak yukarda hızlıdan bir mesaj örneği duruyor bu arada işte ne yazdığını çözmek bayağı güçleşiyordu
Bir tuhaf oldum sende bu kadar smiley görünce. 😳evet tabi olur olur neden olmasınki :
Hızlı gonzales yazıyormuş böylebu mesajı sen mi yazdın bu ne la bütün simgeler kullanılmış
Yav arkadas hicmi altta ki yazdigi mesaji okumuyosunuzBir tuhaf oldum sende bu kadar smiley görünce. 😳