Orası tabii öyle ama en azından seyir zevkimiz artar. O değilde bence senaryo ekibinde Ertuğrul Şakar da var. Önce Celil şimdi Memiş ismi [emoji2]Aga senaryo olmadiktan sonra istiyosan Kenan İmirzalioglunu getir yine is yapmaz
Orası tabii öyle ama en azından seyir zevkimiz artar. O değilde bence senaryo ekibinde Ertuğrul Şakar da var. Önce Celil şimdi Memiş ismi [emoji2]Aga senaryo olmadiktan sonra istiyosan Kenan İmirzalioglunu getir yine is yapmaz
aa tabi cnm polatın yanına sağlam bir oyuncu alsalar bende pusata tercih ederim ama cahit varken o ihtimali unutalım asla memati abdülhey ayarında cahitten üstün bir adam koymazlar polatın yanına şuan pusattan başka birisi yok onuda siyah sancağa gönderiyorlar aslında bu sezon raskoln , andrei ve pusat üçlüsü dışında sevilen oyuncu yok polat harici diyorum aa gölgeyi kenara koyalım yusuf kenan fehmi karun asya arkadaşı hep bunları izliyoruz hiçbirini sevmedi bu izleyicinin çoğu bunlar yerine raskoln pusat ve andrei aktif rol alsalar en azından sevdiğimiz oyuncuları görürdük yanı kimi sevmiyorsak gözümüze sokuyorlar ben geçen sezonu beğenmiyordum ama en azından vadi ruhu vardı o sezonda ama bu sezonun bırak vadiyi pusuyla bile alakası bence yokBu işler pusat ile olacak işler değil. En kısa zamanda transfer yapılmalı. Mesela düşman karakterlere bakıyorum on numara beş yıldız oyuncular ama polat'ın yanına bakınca pek iş yok.
Tilki reisim sonunda ortaya çıktı [emoji2]
Abi sana bir soru soracağım [emoji2]Vadi vadi olmaktan çıkmış bambaşka bir dizi haline gelmiş((
Evet KGB ajanıydı.Abi sana bir soru soracağım [emoji2]
Tilki ilk Vadiye girerken Rus istihbaratından değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
EvetAbi sana bir soru soracağım [emoji2]
Tilki ilk Vadiye girerken Rus istihbaratından değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Şimdi mafya olmuş [emoji2] keşke öyle bir rolde girseydi [emoji20]
Ses cikarmadi goruntu verdi gittiaaaaaaaaaaa andrei nezaman göründü ayol ne ara geldi ne ara gitti mesaj yazarken görmemişim bile adamı![]()
Bu sezonu ayakta tutan yegane unsur alttaki Kurtlar Vadisi yazısı ve Gölge.Efsane efsane![]()