Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Maskeli Fedai ister misin senin turabi yi vadiye getirsinler 😀

Bak böyle hiç düşünmemiştim ,öyle olursa Necati Şaşmaz vadiyi bitirir.
artık buna kendisi karar verecek heybesinde daha malzeme varsa kendinde de o gücü buluyorsa devam etsin aksi bir durum varsa bitirsin ben her türlü kararına saygı duyarım

@Maskeli Fedai ister misin senin turabi yi vadiye getirsinler 😀

artık buna kendisi karar verecek heybesinde daha malzeme varsa kendinde de o gücü buluyorsa devam etsin aksi bir durum varsa bitirsin ben her türlü kararına saygı duyarım
Bitireceklerse bitirsinler ki ben bitirsinler diyorum ama birkaç sene sonra tekrardan başlamak şartıyla.

Sen pusunun devam mı etmesini istiyorsun aga? Pusu yerine başka isimle dinlendikten sonra tekrardan başlasa iyi olmaz mı?
aga işte bilemiyorum ara verdikten sonra yine kaldığı yerden devam edebilir mi ama 2 yıl önce desen tamamen karşıydım şimdi bu yapılsa yine kabulüm senin tespitlerde yanlış değil seyircinin özlem duyması fena olmaz gibi geliyor

Durup dururken niye bu soruyu sordun :A
sen hele bir cevap ver

aga işte bilemiyorum ara verdikten sonra yine kaldığı yerden devam edebilir mi ama 2 yıl önce desen tamamen karşıydım şimdi bu yapılsa yine kabulüm senin tespitlerde yanlış değil seyircinin özlem duyması fena olmaz gibi geliyor

sen hele bir cevap ver
Necati Şaşmaz sanki ilgilenemiyor mu gibi aga .Bence en iyi yol bu hem özlem izleyiciye ilaç gelir,Necati Şaşmaz'a da dinlenme:)

Necati Şaşmaz sanki ilgilenemiyor mu gibi aga .Bence en iyi yol bu hem özlem izleyiciye ilaç gelir,Necati Şaşmaz'a da dinlenme:)
olabilir adam yıllardır çok darbe aldı işte sonucu tam kestiremiyorum o yüzden net birşey demiyorum ama yapılacak hareketlerin hep bir mantığı var

Ekranın unutulmaz dizilerinin arasındadır Behzat Ç. Şimdi aynı ekip; yani yönetmen Serdar Akar, senarist Ercan Mehmet Erdem, başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu yeni bir fenomen dizi için kolları sıvadı. Pana Film’in yapımını üstlendiği dizinin adı 46. Dizinin ilk iki bölümü çekilmiş bile. 60 dakikalık dizi şubat ayında başlıyor. Pazar akşamları PT2’de yani 22.00’den sonra ekrana gelecek. Behzat Ç.’nin hiçbir bölümünü kaçırmamış, Serdar-Ercan-Erdal üçlüsünün uyumunu çok iyi bilen bir izleyici olarak 46’yı beğeneceğim umuduyla bekliyorum. Üstelik 160 dakikalık dramalardan sonra 60 dakikalık 46 dizisi hepimize ilaç gibi gelecek
@Master.1000

sinema filmiyle ilgili söylentilere inanmamak lazım hepsi tahmin net hiçbirşey yok ama şahsi fikrime göre bu film vadiyle alakalı değil
bu da çok yanlış bir hamle film mutlaka vadiyle ilgili olmalı