Aga ben de bilmiyodum öğrenirsin çok kolayben ne olduğunu bilmiyom
Aga ben de bilmiyodum öğrenirsin çok kolayben ne olduğunu bilmiyom
aga uğraşamam siz takılın ilk 2-3 sezon katılmıştım
Polat 1-2 bolum az sahne alabilir sinema cekimleri varmisset fotoları harika tilki bu bölüm kesin olacak adamının resmi varheycanla bekliyoruz
@Doğu aga yeni nickin ve favori üyeliğin hayırlı uğurlu olsun artık konuları sen açarsın![]()
Bence yeni filmde Tilki falan da olacak hatta Tilki filmde ölse muhteşem olur.Polat 1-2 bolum az sahne alabilir sinema cekimleri varmis
Gecen hafta Rus konusuna girdi Karun. Tilkinin de gozukmemesi bu nedenden herhalde. Tilkiyi sinemaya sakliyorlarBence yeni filmde Tilki falan da olacak hatta Tilki filmde ölse muhteşem olur.
Aynen. Biz gündemdeki konulara girin dedik adamlar filmle geliyorGecen hafta Rus konusuna girdi Karun. Tilkinin de gozukmemesi bu nedenden herhalde. Tilkiyi sinemaya sakliyorlar
İnşallah filmi Serdar Akar çeker. Doğan Ümit Karaca çekerse yandik bizAynen. Biz gündemdeki konulara girin dedik adamlar filmle geliyorVur dedik öldürdüler
![]()
İnşallah.. Senaryoyu da Cahit yazmaz inş.İnşallah filmi Serdar Akar çeker. Doğan Ümit Karaca çekerse yandik biz
Aynı aga yaşıyoz işte sende ne var ne yok 🙂Eee anlat aga ne var ne yok![]()
Bende uzun zamandan sonra erken kalktımAynı aga yaşıyoz işte sende ne var ne yok 🙂
Malesef aga yine bir sürü meçhul durumlar daha resmi bir açıklama dahi yok filmin ne üzerine olduğu bile belli degil şu an konusulanlar hep tahmin vb 😀Bende uzun zamandan sonra erken kalktım. Necati Şaşmaz'ın filmi ne zaman vizyona girecek son dakika haberleri yok mu aga?
Bu işte terslik var gibi agaMalesef aga yine bir sürü meçhul durumlar daha resmi bir açıklama dahi yok filmin ne üzerine olduğu bile belli degil şu an konusulanlar hep tahmin vb 😀