Nasıl bir terslikBu işte terslik var gibi aga![]()
Nasıl bir terslikBu işte terslik var gibi aga![]()
Normalde arada bu kadar uzun zaman geçtikten sonra bilgilerin netleşmesi gerekmez mi?Nasıl bir terslik
Tabi aga kamuoyuna bilgi verilmesi lazımdı ya daha filmin tarihi net degil ya film icin daha uzun zaman var ya da birkac seyin daha belli olup oyle bilgi vereceklerNormalde arada bu kadar uzun zaman geçtikten sonra bilgilerin netleşmesi gerekmez mi?
En azından reklam yapılması lazım aga o da yokTabi aga kamuoyuna bilgi verilmesi lazımdı ya daha filmin tarihi net degil ya film icin daha uzun zaman var ya da birkac seyin daha belli olup oyle bilgi verecekler
Zaten ben hep temkinli yaklaşıyom resmi agizdan duymak lazimEn azından reklam yapılması lazım aga o da yok![]()
Vadi için olsa doğru hamle olurda başka sinema filmi için haklısın agaZaten ben hep temkinli yaklaşıyom resmi agizdan duymak lazim
Reklam yapilmali tabi iste bu zamanda sinema filmi dogru bir hamle olur mu tartisilir
bakalım ne çıkacak sinema filmleri her zaman güzel olmuştur sağlam bir filmle diziye bile dönüş sağlanabilirVadi için olsa doğru hamle olurda başka sinema filmi için haklısın aga
Bak böyle hiç düşünmemiştim ,öyle olursa Necati Şaşmaz vadiyi bitirir.bakalım ne çıkacak sinema filmleri her zaman güzel olmuştur sağlam bir filmle diziye bile dönüş sağlanabilir
artık buna kendisi karar verecek heybesinde daha malzeme varsa kendinde de o gücü buluyorsa devam etsin aksi bir durum varsa bitirsin ben her türlü kararına saygı duyarımBak böyle hiç düşünmemiştim ,öyle olursa Necati Şaşmaz vadiyi bitirir.
Bitireceklerse bitirsinler ki ben bitirsinler diyorum ama birkaç sene sonra tekrardan başlamak şartıyla.@Maskeli Fedai ister misin senin turabi yi vadiye getirsinler 😀
artık buna kendisi karar verecek heybesinde daha malzeme varsa kendinde de o gücü buluyorsa devam etsin aksi bir durum varsa bitirsin ben her türlü kararına saygı duyarım
işte ben bunu bu kadar net söylemiyorum yapılacak her türlü işe kabulümBitireceklerse bitirsinler ki ben bitirsinler diyorum ama birkaç sene sonra tekrardan başlamak şartıyla.
Durup dururken niye bu soruyu sordun@Maskeli Fedai ister misin senin turabi yi vadiye getirsinler 😀
artık buna kendisi karar verecek heybesinde daha malzeme varsa kendinde de o gücü buluyorsa devam etsin aksi bir durum varsa bitirsin ben her türlü kararına saygı duyarım
Sen pusunun devam mı etmesini istiyorsun aga? Pusu yerine başka isimle dinlendikten sonra tekrardan başlasa iyi olmaz mı?işte ben bunu bu kadar net söylemiyorum yapılacak her türlü işe kabulüm
aga işte bilemiyorum ara verdikten sonra yine kaldığı yerden devam edebilir mi ama 2 yıl önce desen tamamen karşıydım şimdi bu yapılsa yine kabulüm senin tespitlerde yanlış değil seyircinin özlem duyması fena olmaz gibi geliyorSen pusunun devam mı etmesini istiyorsun aga? Pusu yerine başka isimle dinlendikten sonra tekrardan başlasa iyi olmaz mı?
sen hele bir cevap verDurup dururken niye bu soruyu sordun![]()
Necati Şaşmaz sanki ilgilenemiyor mu gibi aga .Bence en iyi yol bu hem özlem izleyiciye ilaç gelir,Necati Şaşmaz'a da dinlenmeaga işte bilemiyorum ara verdikten sonra yine kaldığı yerden devam edebilir mi ama 2 yıl önce desen tamamen karşıydım şimdi bu yapılsa yine kabulüm senin tespitlerde yanlış değil seyircinin özlem duyması fena olmaz gibi geliyor
sen hele bir cevap ver
olabilir adam yıllardır çok darbe aldı işte sonucu tam kestiremiyorum o yüzden net birşey demiyorum ama yapılacak hareketlerin hep bir mantığı varNecati Şaşmaz sanki ilgilenemiyor mu gibi aga .Bence en iyi yol bu hem özlem izleyiciye ilaç gelir,Necati Şaşmaz'a da dinlenme![]()