zaten dün 18 sayfa ful vadiyi eleştirdik buda bi ilk olsa gerek.dizi saatleri onlarıda yorumyamıyorum dizi bittikten sonra yorum yapıyorum vadiyi eleştirmek için yazıyorum zaten![]()
zaten dün 18 sayfa ful vadiyi eleştirdik buda bi ilk olsa gerek.dizi saatleri onlarıda yorumyamıyorum dizi bittikten sonra yorum yapıyorum vadiyi eleştirmek için yazıyorum zaten![]()
3 yıldır trt dizilerini yurtdışında patlatıcam diyen arkadaş sonunda kendi patladı filinta daha 1 ülkede yayına girmemiş diriliş zati hüsrano kim reklam ve satıştan mi sorumluydu eğer öyleyse iyi olmuş.
zaten dün 18 sayfa ful vadiyi eleştirdik buda bi ilk olsa gerek.![]()
dizi saatleri onlarıda yorumyamıyorum dizi bittikten sonra yorum yapıyorum vadiyi eleştirmek için yazıyorum zaten![]()
@DarkLeqenD @DoğuEşrefoğluevet ben kara para aşk vardı o yüzden izleyemiyordum geçen yaz izledim ama
5 bölüm kalmıştı o yüzdende kurdoğlunun ölümünü görmedim ben
aç abla yalnız tam vaktinde aç geç açıyosun. [emoji23]@Billy Kane @EFE UYSAL bölüm yorum başlığını bugün açabilirmiyim
aç abla yalnız tam vaktinde aç geç açıyosun. [emoji23]
aynen tam 18:00 de açarsın. içeriği ben hazırlim mi sana yollarım sende onu yazarsın?tmm saat 18 de açayımmı geçmi bu saat
aynen tam 18:00 de açarsın. içeriği ben hazırlim mi sana yollarım sende onu yazarsın?![]()
konu olarak açsana daha iyi olur.Sungurtekin Obaya dönüyor!!!
@HarzeM@tolgab @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @Harunnn60 @DoğuEşrefoğlu @Castei@DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @china_shangai @-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @34rcp44 @xemrexxx @papuleoo @Çiğdem-
Oha okuyomuymus o ya 😱söylenene göre sultanımız final haftasında olduğu için sahneleri yokmuş 2 bölümdür. haftaya olur mu bilmiyorum.
@HarzeM @EFE UYSAL @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu @vadikızı
ahhh çok yakışmış rolune gerçektenSungurtekin Obaya dönüyor!!!
@HarzeM@tolgab @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @Harunnn60 @DoğuEşrefoğlu @Castei@DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @china_shangai @-KADİR- @takas @Maskeli Fedai @34rcp44 @xemrexxx @papuleoo @Çiğdem-
açabilsem...konu olarak açsana daha iyi olur.
Gündoğdu tek kalacak zatenahhh çok yakışmış rolune gerçekten
ben ne olursa olsun gündoğduna güvenmiyorum ertuğrulun destekci birisine ihtiyacı vardı o obada sungurtekinin orda olması iyiir tuğtekinde çatayıp patlasın ertuüruldan kurtulmak istiyordu 2 tane oldular hahaha![]()
diriliş ertugrul bölümümüze gir orda konu aç kısmı var ordan açabilirsin.
açabilsem...nasıl açılıyor ki?
Bende yok o kısımdiriliş ertugrul bölümümüze gir orda konu aç kısmı var ordan açabilirsin.