dünden beri.ooo sen ne zamandan beri vadi izliyosun yahu
dünden beri.ooo sen ne zamandan beri vadi izliyosun yahu
izlede çık 5 dakika zatenEfsane sahne geliyor birazdan evden çıkacam izleyemeyecem tüh be![]()
ersoy ulubeyli sezona kaç bölüm var?Efsane sahne geliyor birazdan evden çıkacam izleyemeyecem tüh be![]()
Bundan sonra Ersoy sezonun 12. 13. bolumunde falan geliyorersoy ulubeyli sezona kaç bölüm var?
dünden beri.![]()
Aynen.O sezon o kadar iyi degil ki su izledigimiz bolum mesela 1 den 93 e kadar basi da sonu da belli bolumler. Ama 94den sonrasi sezon sezon yaziliyor.pazartesi mi.![]()
yok o kadar eskiye gidemem.vallamı e güzelmiş peki baştan izlicekmisin vadiyi
ben o sezon full izliyordum genelde beğenmiştim.Aynen.O sezon o kadar iyi degil ki su izledigimiz bolum mesela 1 den 93 e kadar basi da sonu da belli bolumler. Ama 94den sonrasi sezon sezon yaziliyor.
O sesonu begendiysen eski vadi ve pusunun bu bolumune kadar izlesen fanatigi olursunben o sezon full izliyordum genelde beğenmiştim.![]()
Bizimkiler aşağıda arabayla bekliyor 5 kere aramışlar haha açmıyorum bilerek şu sahne bitsinizlede çık 5 dakika zaten
2 dakika sonra Iskenderin isini bitirecekBizimkiler aşağıda arabayla bekliyor 5 kere aramışlar haha açmıyorum bilerek şu sahne bitsin![]()
baştan deseydin izlerdik.O sesonu begendiysen eski vadi ve pusunun bu bolumune kadar izlesen fanatigi olursun![]()
Seneye bir daha oynayacak izlersinbaştan deseydin izlerdik.![]()