dünden beri.ooo sen ne zamandan beri vadi izliyosun yahu
dünden beri.ooo sen ne zamandan beri vadi izliyosun yahu
izlede çık 5 dakika zatenEfsane sahne geliyor birazdan evden çıkacam izleyemeyecem tüh be
ersoy ulubeyli sezona kaç bölüm var?Efsane sahne geliyor birazdan evden çıkacam izleyemeyecem tüh be
Bundan sonra Ersoy sezonun 12. 13. bolumunde falan geliyorersoy ulubeyli sezona kaç bölüm var?
dünden beri.
Aynen.O sezon o kadar iyi degil ki su izledigimiz bolum mesela 1 den 93 e kadar basi da sonu da belli bolumler. Ama 94den sonrasi sezon sezon yaziliyor.pazartesi mi.
yok o kadar eskiye gidemem.vallamı e güzelmiş peki baştan izlicekmisin vadiyi
ben o sezon full izliyordum genelde beğenmiştim.Aynen.O sezon o kadar iyi degil ki su izledigimiz bolum mesela 1 den 93 e kadar basi da sonu da belli bolumler. Ama 94den sonrasi sezon sezon yaziliyor.
O sesonu begendiysen eski vadi ve pusunun bu bolumune kadar izlesen fanatigi olursunben o sezon full izliyordum genelde beğenmiştim.
Bizimkiler aşağıda arabayla bekliyor 5 kere aramışlar haha açmıyorum bilerek şu sahne bitsinizlede çık 5 dakika zaten
2 dakika sonra Iskenderin isini bitirecekBizimkiler aşağıda arabayla bekliyor 5 kere aramışlar haha açmıyorum bilerek şu sahne bitsin
baştan deseydin izlerdik.O sesonu begendiysen eski vadi ve pusunun bu bolumune kadar izlesen fanatigi olursun
Seneye bir daha oynayacak izlersinbaştan deseydin izlerdik.