Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şu anda bölüm başı en yüksek parayı Muhteşem Yüzyıl Kösem (Star TV) isimli dizi kazanıyor. Kanaldan alınan para bölüm başı 1 milyon 500 bin lira...

İkinci sırada aynı kanalın bir başka dizisi Gecenin Kraliçesi var. Onun anlaşması da bölüm başı 1 milyon 200 bin TL...

Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D), Diriliş Ertuğrul ( TRT 1 ), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) gibi diziler milyon barajına en yakın olanlar...

Günlük dizilerde ise rakam 80 bin TL’den başlayıp 125 bin TL’ye kadar gidebiliyor.

En vasat haftalık dizinin aldığı ortalama rakam ise 450 bin TL olarak belirleniyor

Mesut Yar - Posta
vadi 2 milyon alıyordu bölüm başı sallamış bence bu adam

Şu anda bölüm başı en yüksek parayı Muhteşem Yüzyıl Kösem (Star TV) isimli dizi kazanıyor. Kanaldan alınan para bölüm başı 1 milyon 500 bin lira...

İkinci sırada aynı kanalın bir başka dizisi Gecenin Kraliçesi var. Onun anlaşması da bölüm başı 1 milyon 200 bin TL...

Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D), Diriliş Ertuğrul ( TRT 1 ), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) gibi diziler milyon barajına en yakın olanlar...

Günlük dizilerde ise rakam 80 bin TL’den başlayıp 125 bin TL’ye kadar gidebiliyor.

En vasat haftalık dizinin aldığı ortalama rakam ise 450 bin TL olarak belirleniyor

Mesut Yar - Posta

Bence bu haber de bir yanlışlık olabilir. Vadi kanal D ye geçince 2 milyon alıyordu şimdi 1.2 milyon alıyor.

Bu adamın çok değişik bir kafası var :) Sanki zoraki yazıyormuş gibi. Ama anlatım dilini beğeniyorum.

bende beğeniyorum da yalnız bir yerde hatası var polat bile isteye vermiş diyor
sanırım sahneyi tam izlememiş samed bey ali candan kan veriyor ama ne için
kan verdiğini bilmiyor hatta sordu dedi ki neden bu kadar alınıyor diye kanı alan
kişide aslan akbey istedi diyor yani polat bilmiyor bunu bu tamamen aslan akbeyin
planı polat o anı hatırladı ki demek ki o zaman yapılmış diye habersiz olduğu için
polat bu kadar tepki gösterdi samed bey sahneyi yanlış anlamış

o değilde raci ve bahadır eşkiyayı coşturmaya başladı bu senaryo karşısında durmamız çok zor ayşe fatma cahitle falan Allah yardımcımız olsun

@takas @papuleoo ben vadinin ya da türk dizi tarihinde hiç bir dizinin 2 milyon aldığına eskiden olduğu gibi şimdi de inanmıyorum :))) hele ki geçen sezonun reytingleriyle kanal d vadiye 1 milyon bile vermez :(( o sebepten dolayı ben mesut yara bu konuda inanıyorum :)

@takas @papuleoo ben vadinin ya da türk dizi tarihinde hiç bir dizinin 2 milyon aldığına eskiden olduğu gibi şimdi de inanmıyorum :))) hele ki geçen sezonun reytingleriyle kanal d vadiye 1 milyon bile vermez :(( o sebepten dolayı ben mesut yara bu konuda inanıyorum :)
Abi inanıp inanmama konusunda bir şey diyemem ama kanal d de eski kanal d değil bu da bir gerçek. Vadi belki ölü yıllarını yaşıyor ama kanalın halen en çok izlenen total dizisi. Bence haber yanlış çünkü vadi ilk Kanal D ye geldiğinde 2 milyon haberleri her yerde sitede vardı.

Abi inanıp inanmama konusunda bir şey diyemem ama kanal d de eski kanal d değil bu da bir gerçek. Vadi belki ölü yıllarını yaşıyor ama kanalın halen en çok izlenen total dizisi. Bence haber yanlış çünkü vadi ilk Kanal D ye geldiğinde 2 milyon haberleri her yerde sitede vardı.
Hiçbir kanal bir diziye 2 milyon verip te kar edemez :) sen o haberlere inanma 😉 konun vadiyle alakası yok .bir kanal 2 saat içimde 2.5 milyon kar edecek ki o dediğin olsun oda benim kriterlerimde imkansız

Son düzenleme:
Beyazdaki bölüm yine dehşetti. :) Sezon finali İskenderi aştığı bölüm hangi güne denk geliyor aga soyle de işi gücü bırakıp o gün izleyeyim sen bilirsin :D @Polat Şaşmaz

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking