Gökçe Saatçi olsaydı keşkebanıçiçek baya cüsseli birine benziyor.![]()
Gökçe Saatçi olsaydı keşkebanıçiçek baya cüsseli birine benziyor.![]()
o tipsizdi ya beğenmemiştik. bu ona göre daha iyi.Gökçe Saatçi olsaydı keşke![]()
Evet Bamsunun sevgilisi yarın çıkacakmış sahneye bakalım nasıl birio tipsizdi ya beğenmemiştik. bu ona göre daha iyi.![]()
doğan'ınki de olabilir.Evet Bamsunun sevgilisi yarın çıkacakmış sahneye bakalım nasıl biri4000'İde aşarız
![]()
Cüsseli Bamsıya yakışır Doğana değil onun olursa yanlış olur Bamsının olmalıdoğan'ınki de olabilir.![]()
bizden olur bu aytolun'un ekip zaten dolu. abisi yiğeni gökçe. bizde selcan'la halime var banıçiçek iki kişiye bedel zaten eşitlencez.Cüsseli Bamsıya yakışır Doğana değil onun olursa yanlış olur Bamsının olmalıİyi dövüşüyormu bakalım kimden olacak Selcandanmi yoksa Aytolundanmı
![]()
Çok iyi olacak kavgaları bekliyoruzbizden olur bu aytolun'un ekip zaten dolu. abisi yiğeni gökçe. bizde selcan'la halime var banıçiçek iki kişiye bedel zaten eşitlencez.![]()
Çok korkuyorsun ama herkestenaaa ben güçsüzmüyüm bee![]()
Çok korkuyorsun ama herkesten![]()
kırılgansın.![]()
iste o zaman yoksa noyan'a veririz seni. @EFE UYSALöyle ama ertuğrul ve polat sözkonusu olınca korkmam
evet istersem güçlüde olurum ben
sen onu bunu bırak noyanla nettin kaptın mı parlağıöyle ama ertuğrul ve polat sözkonusu olınca korkmam
evet istersem güçlüde olurum ben
Kan içerler hergün Şamanla takılır abla @vadikızıiste o zaman yoksa noyan'a veririz seni. @EFE UYSAL![]()
boynuz falan takarlar.
sen onu bunu bırak noyanla nettin kaptın mı parlağı![]()
Hahahahahaaa Şaman ile sevgili olsanızay bana şaman demeyin midem kalkıyor yaa
Hahahahahaaa Şaman ile sevgili olsanız![]()
![]()