Planlıymış zaten. Bu hafta program yapılması zaten yanlıştı. İnşallah temelli bırakmaz Beyaz. Adam bir haftada 10 yaş yaşlandı.acaba onlar nasıl girdi gbt lerine bakmadımı kanal d
Planlıymış zaten. Bu hafta program yapılması zaten yanlıştı. İnşallah temelli bırakmaz Beyaz. Adam bir haftada 10 yaş yaşlandı.acaba onlar nasıl girdi gbt lerine bakmadımı kanal d
orda çalışan onca güvenlikçi var nasıl fark etmedilerPlanlıymış zaten. Bu hafta program yapılması zaten yanlıştı. İnşallah temelli bırakmaz Beyaz. Adam bir haftada 10 yaş yaşlandı.
Ordaki izleyecilerin hepsi öğrenci kardeşim nerden bilsinler. Alınlarında "vatan haini" mi yazıyor.orda çalışan onca güvenlikçi var nasıl fark etmediler
diplerinde emniyet var google mapten baktım polistemi uyanmadı hiçOrdaki izleyecilerin hepsi öğrenci kardeşim nerden bilsinler. Alınlarında "vatan haini" mi yazıyor.
Pankartların Nasıl içeriye girdiği soru işareti.Ordaki izleyecilerin hepsi öğrenci kardeşim nerden bilsinler. Alınlarında "vatan haini" mi yazıyor.
o büyükteki pankartlar çantaya sığmaz galiba hediye paketinin içinde geldilerPankartların Nasıl içeriye girdiği soru işareti.
Öğrenci Kollektifleri denilen kansızlar üstlenmiş olayı. Büyük zaafiyet göstermiş KanalD stüdyosu güvenliği. Bugünden sonra daha dikkatli olmaları lazım..Pankartların Nasıl içeriye girdiği soru işareti.
rtürk programa sansür koymuş +7 işareti gördüm sankiGüldür Güldür ekibi stüdyoya sığmadı, ikide bir yenileri geliyor.
Beyaz artık yer koltuğu yaparak çözüm buldu.
Yok reyiz yanlış görmüşsün.rtürk programa sansür koymuş +7 işareti gördüm sanki
ama yakında olur +18 şiddet korku olurYok reyiz yanlış görmüşsün.
bu hafta ilgimi en ufak şekilde bile çeken bir konuk olmadığı için izlemiyorum o ekibi hiç sevmiyorum yoksa kaçırmazdım