Kalbini göstererek benim buramı bilen herkese sonsuz teşekkürler gibisinden bir şey söyledi. Çok eğlenceli gidiyor program Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver süper bir uyum yakalamışlar Murat Boz baya güldürüyor.Bir açıklama yaptı mı? Ve canlı yayın mı çünkü "yeni bölüm" yazıyordu sitede.
Eski görüntülere yer veriyor şimdi. Ben de geçmişe saygıyla izliyorum.Aslı Enver o güzelliğiyle TT listesine girmiş. @sürgünüm
Rahmetli Erol Günaydın'ı gösterdi, ah.Eski görüntülere yer veriyor şimdi. Ben de geçmişe saygıyla izliyorum.
Barış Manço ve Mehmet Ali Birand'ı özlediğimi fark ettim ben de.Rahmetli Erol Günaydın'ı gösterdi, ah.
Canlı yayın başladı yeniden.
Güzel demiş. Aslı'nın da olacağını bilsem bakardım ama şimdi kim gidip TV'yi açacak. Neyse en azından dizisinin reklamı oluyor bol bol reklam yapsın.Kalbini göstererek benim buramı bilen herkese sonsuz teşekkürler gibisinden bir şey söyledi. Çok eğlenceli gidiyor program Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver süper bir uyum yakalamışlar Murat Boz baya güldürüyor.
Beyaz'ın da morali çok iyiydi her zamanki havasındaydı.
hiççç kıskanmadım
Bu kızın dizileri nasıl tutmaz ya. Hem kendi güzel, hem oyunculuğu güzel Show kıza uğurlu gelir umarım. Ama diziden hiç bahsetmedi şu ana kadar.Güzel demiş. Aslı'nın da olacağını bilsem bakardım ama şimdi kim gidip TV'yi açacak. Neyse en azından dizisinin reklamı oluyor bol bol reklam yapsın.
Planlıyorlardı Ekşi Sözlükte görmüştüm. :/O protesto yüzünden erken bitti program. Beyaz haklı tabii morali bozuldu ama bozuntuya vermemeye çalıştı. Ne diyeyim üşenmeyip de oraya gidip Beyaz'ı protesto edenler Allah'larından bulsunlar.
bence @Çiğdem- büyüsü bu aslı enver tt olmuştu herkes ne ka güzel kız diyordu .ssPlanlıyorlardı Ekşi Sözlükte görmüştüm. :/
Aga zaten döve döve dışarı atmışlar. Ellerine sağlık dövenlerden. Alayını vatandaşlıktan atacaksın. Gitsin dağa çıksın vatan hainleri.Ne gereksiz insanlar var beyaz gibi bir adama yapılana bak oraya gidip PKK sempatizanligi yapanlarinda Allah belasini versin bunlarin hepsini mimleyecen ne universiteye gidebilecek ne devlet kadrosunda iş bulabilecek
acaba onlar nasıl girdi gbt lerine bakmadımı kanal dAga zaten döve döve dışarı atmışlar. Ellerine sağlık dövenlerden. Alayını vatandaşlıktan atacaksın. Gitsin dağa çıksın vatan hainleri.