la karar ver beğendin mi beğenmedin mi 😀İnşallah yarın reytingler iyi gelir ben begeniyorum ama kanali degistirenler cogunlukta
Aga su s.r.f.izin resmini koyma Vadiye etmedigi hakaret kalmadiEkli dosyayı görüntüle 48242
Bölümü bu halde izliyorum
Valla ben az daha bırakacaktım izlemeyi bu bölümden önce, ama heyecanlı bitmiştiAlakası yok bu bölümlerle vadi gitmez beş para etmez sahnelerle doldurmuşlar kim ulan bu dizinin senaristleri yazık günah ya biz bunu hakediyor muyuz yemin ediyorum vadi bitmiş final yapın artık bana bile bunu söylettiler ya
Biliyorum (temsili) mi yazayım illaAga su s.r.f.izin resmini koyma Vadiye etmedigi hakaret kalmadi
Begendim dedim ya bugun ne yayinlasalarsa yayinlasinlar begenecektim benla karar ver beğendin mi beğenmedin mi 😀
Tartışma çıkaracak mesaj yazmayalım lütfen.Aslında koyacaksın EDHO'yu Vadi'nin karşısına, sonra yer misin yemez misin
yiyiyorlarsa koysunlar vadinin ismi yetiyor gördüğümüz gibi bizim has seyircilerimiz yeterAslında koyacaksın EDHO'yu Vadi'nin karşısına, sonra yer misin yemez misin
Hayrola bu akşam ne kadar olumsuz yorum yaptın, içinde mi biriktirdiydin arkadaş beni de şişirdin? Birkaç bölüm kötü bölümden bir şey olmaz düzelir inşallah diyelim. Bu karda kıyamette adamlar bölüm yetiştirmiş şükretmek lazım.Vadinin burdan toparlanmasi imkansız artık yolun sonuna geldik kendi kendimizi imha ediyoruz
Ya aga biz ne ümitlerle tv başına geçiyoruz bu mu karşılığı pc ye geçince geniş yorumlar yapacam şu rezillik bitsin heleHayrola bu akşam ne kadar olumsuz yorum yaptın, içinde mi biriktirdiydin arkadaş beni de şişirdin? Birkaç bölüm kötü bölümden bir şey olmaz düzelir inşallah diyelim. Bu karda kıyamette adamlar bölüm yetiştirmiş şükretmek lazım.