arkadaş azra nın güzelliğini yeni fark etmişde sen böyle güzellikleri kaçırmazsın onu diyorum 😀Anlamadım hangi detayları anlatacakmışım?
Yok ben Leyla'dan başkasına alıcı gözle bakmadım.arkadaş azra nın güzelliğini yeni fark etmişde sen böyle güzellikleri kaçırmazsın onu diyorum 😀
leyloşun yeri dolmaz artıkYok ben Leyla'dan başkasına alıcı gözle bakmadım.
Yavas yavas sen git Esrana Leylami rahat birakYok ben Leyla'dan başkasına alıcı gözle bakmadım.
Aga insan eski Vadiyi izleyince yeni bolumleri izleyemiyor benim gecen sene ki sendromu simdi sen yasiyosunVadi bitmiş malesef
Hani Leyla en son bot da bırakmıştık. Leyla öldükten sonra Tilki'nin sahneleri azaldı. Demek ki Leyla ölmeseydi Tilki'nin sahneleri azalmayacaktı. Kafamda deli sorular...Yavas yavas sen git Esrana Leylami rahat birak
fragmandan bu bölümün gelişi belliydiCahit in çorba içtiği eleman yemin ediyorum zeyneple yusuftan daha çok zevk veriyor
Tilki yok raskoln yok pusat yok
Aga baksana Polat gibi bir adami ne duruma getirdiler. Eskiden her bolum aksiyon vardi heyecan vardi simdi fısBu sahneleri yazan ve çekenler utansın ulan reziller
Alakası yok bu bölümlerle vadi gitmez beş para etmez sahnelerle doldurmuşlar kim ulan bu dizinin senaristleri yazık günah ya biz bunu hakediyor muyuz yemin ediyorum vadi bitmiş final yapın artık bana bile bunu söylettiler yaAga insan eski Vadiyi izleyince yeni bolumleri izleyemiyor benim gecen sene ki sendromu simdi sen yasiyosun