Muhteşem Yüzyıl: Kösem 9. Bölüm Yorumları

9.Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Çok beğendim güzeldi. :Z

Oy: 2 25.0%
  • Yer yer sıkılsam da güzel bir bölümdü. :)

Oy: 4 50.0%
  • Ehh işte. :/

Oy: 1 12.5%
  • Kötü bir bölümdü.:(

Oy: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Neyse benim acil bir işim çıktı siz yorum yapın. :) Bu arada en büyük rakibimizi geçmişiz yorumlarda. :A

Ceyda daha mı iyiydi ? 1.80 boyuyla Beren yanında nasıl duracaktı ? Oyunculuk desen oda yoktu. Böylesi çok daha iyi oldu :D

Sen ve @destere gibi :F
Ama saçma oldu işte en başta bir Mahfiruz vardı sonra onu unutturdular Raşa'yı getirdiler. Raşa'yı da Mahfiruze yaptılar. :F Raşa'yı oynayan kişi Dilara Aksüyek'ti sanırım o da iyi oynuyor ama en başta yapacaklardı bu işi neyse artık olan oldu önümüze bakacaz. :D

Ama saçma oldu işte en başta bir Mahfiruz vardı sonra onu unutturdular Raşa'yı getirdiler. Raşa'yı da Mahfiruze yaptılar. :F Raşa'yı oynayan kişi Dilara Aksüyek'ti sanırım o da iyi oynuyor ama en başta yapacaklardı bu işi neyse artık olan oldu önümüze bakacaz. :D

Saçma oldu orası ama Ceyda da çok kötüydü. Desteklemek isteyip destekleyemediğim karakterdi resmen :F

Aynen önümüze bakacağız. Oldu, oldu Dilara kıvırdı işi :D

"Bu saraya iki fatmagul fazla ikimizden biri bu sezon bitmeden bu saraydan gidecek."--Safiye SUltan Hazretleri

sevgili kızımız fahriye ona boyun eğdirecektir şahin ve giraydan ümit yok:A
Hadi başlayalım madem ;

Derviş yeni bölümde Giray Kardeşler'in isteğine boyun eğecek mi, ne dersiniz?

CYr4G5yWQAEVpBc.jpg:large

@destere @xemrexxx @cookies @Bully @sokak sanati @GunesinOglu @ozgur2113 @Harunnn60 @Yiğitt

bugün diziyi izleyemiyorum yarın izlerim artık veya zaman bulursam diğer gün :)
şıklardan çok güzeldi yi işaretledim :)

Kösem'im halvete gidiyor kanal değiştirmek şart. ss

@HarzeM kac saatyir neye bakiyon konuda :A

Beter ol sen misin meryos konusunda atip tutan :A
ya yeteri izliyorumda bazen dolması yavaşlıyor. o arada yorumlara bakıyom sayfa açık kalmış:D:D şuan forumdan 4-5 sayfa açık önümde havalanmayın yani.

@HarzeM Konuya 30 dakikadır bakıyorsun yorum da yap bari. :A:A
emreciğime verdiğim cvba bak kuzum uğraştırmayın beni. yeter çok heyecanlı:A 1.bölümü ziliyom netten:D:D

ya yeteri izliyorumda bazen dolması yavaşlıyor. o arada yorumlara bakıyom sayfa açık kalmış:D:D şuan forumdan 4-5 sayfa açık önümde havalanmayın yani.

emreciğime verdiğim cvba bak kuzum uğraştırmayın beni. yeter çok heyecanlı:A 1.bölümü ziliyom netten:D:D
Gozlerimle gormeden inanmam :A