Dizinin bütünü durgun öyle tek Tük sahneyle olmaz bu iş.FFahriye mors simdi de
Ahmet cesaret hapi yutmus
@denizz19 Senin bekledigin total sahne geldi yorum yapmadin.ss
Olsun ahmetle anasinin sahnesi tam senlikti masa ortusu olmadigi icin komple devrildi yemek neyse safis Kosemi nasil susturacak bakalimDizinin bütünü durgun öyle tek Tük sahneyle olmaz bu iş.
Olsun ahmetle anasinin sahnesi tam senlikti masa ortusu olmadigi icin komple devrildi yemek neyse safis Kosemi nasil susturacak bakalim
Daha degilBitti mi bölüm
Seni de bulbul agaya vermeliaslında safişi rumeli fenerine handanı anadolu fenerine oturtup kafalarına ampul takacaksın gidip haremde kösemle halvete gireceksin ne dert kalır ne tasa
Normalde handanla safis ard arda gidiyormusYok artık Handan gidiyor eski saraya. Iyice sacmaladılar.
Gercek yani.
Normalde once safis birkac ay sonra handan gitmis.sdGercek yani.
Bize karsi gelmenin bedeli budurKurtaramayacak babasını.
Cadı neler yaptı.Bize karsi gelmenin bedeli budur
Kosem daha beterlerini yapacak safis torununa kiyamiyor kosem kendi oz oglunu 22yil zindanda tututlyor iyi egittik hatuncuguCadı neler yaptı.
Valla çok sinirlendim cidden elimde olsa ah o SafiyeKosem daha beterlerini yapacak safis torununa kiyamiyor kosem kendi oz oglunu 22yil zindanda tututlyor iyi egittik hatuncugu
Daha 15 yil omrumuz var cok sukurPis katil Safiye. Gitti Kösem'imin babası.
Bundan sonra rahat yüzü yok Safiş'e Kösem haddini çok fena bildirecek ona.
Sen kimsin melun .ssValla çok sinirlendim cidden elimde olsa ah o Safiye
aman vadiciler şikayet etmesinde o lafı ben birkere o lafı söyledim ve herkesi şikayet ettiğim için banlanmıştımPis katil Safiye. Gitti Kösem'imin babası.
Bundan sonra rahat yüzü yok Safiş'e Kösem haddini çok fena bildirecek ona.