Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm Fragmanı

aga abdül kara o zaman vadiden yeni ayrılmışlardı ve vadinin önemli oyuncularıydı bunlar aynı dizide buluştu hepsinin bir dizide olması ister istemez dikkat çeker ama senaryo o kadar kötüydü ki tutmadı bu arada reytingli oyuncu mu varmış en son +5 falan diyenler çakıldı bi hatırlatayım dedim :D
Kara dediğin hiç bir zaman reytingli isim olmamıştır :D hacı işte reytingli derken seyirciyi oraya çekecek hitap edecek oyuncu olması lazım .Beren Saat reytingli oyuncu olmadığı bellidi zaten :D

Ben burada siyaset tartışacak değilim ama şunu söyleyim: Raci, Bahadır, Soner bunlar üniversite yılarından beri çok yakın arkadaşlar. Dizide ilk başladığında muhalifti, ne zaman Show TV'den yayından kaldırıldı bu arkadaşlar görüş değiştirmeye başladılar. Soner kendi çizgisinden sapmayınca yollarını ayırdı. Diziye tekrar onay çıkıncada biz bu görüş farkını rahatlıkla anladık. Mesela Rasim Ozan Kütahyalı eskiden Kurtlar Vadisi düşmanıydı. Google'a yazın çıkar, diziyi çizgisinden dolayı sürekli eleştiriyordu, yaşı küçük olanlar bilmez ama Ak Parti'ye yakın olan tüm kesim dizinin yayından kaldırılması için RTÜK'e sürekli çağrı yapıyordu. Bunu da o günlerde çıkan yazılardan görebilirsin.

Bir örnek: Rauf Denktaş Annan Planına yani Tayyip Erdoğan'ın desteklediği Kıbrıs kanuna karşı çıkıyordu. Onu Raci ve Bahadır dizide oynatıp Kıbrıs sorununa dikkat çektiler.
Ne yani hadi ilk vadiyi sayma 10 yil iktidari desteklediler ne degistide eskiden ak dediklerine simdi kara diyecekler simdi aslinda hukumet karsidi bir takim islere girecek atv de buna musade mi etmeyecek yok neresinden bakarsan bak tutarsiz alakasi yok bu isin tek tutar yani adamlar bu isin kurdu seyirciyi analiz ettiler reyting alabilecekleri bir projeyle ekrana donduler bu arada yasi kucuk olanlar falan diye mesaj falan verme istersen vadiyi analiz edebilecek donanimdayiz cok sukur sen onu kendine dert etme ahmet davutoglu bahadir ozdener in hocasi bildigin gibi soner yalcin denen zevatla da bahadirlarin ideolojilerinin ayni oldugunu iddia eden birisi cikmaz herhalde

Ben sana tarafsız bir gözle izleyip ve gördüklerimi yazdım. Ak Parti düşmanı değilim. CHP'den de hiç haz etmem. Hiçbir siyasi partiye bağım da yok.
vadiye kimse siyasi olarak bakmıyordu diyorum bende sana şikayet edenler terörün gerçek yüzüne görmek istemeyen çakal sürüsü ve şiddet içeriyor çocukları etkiliyor diyen boş insanlardır ki sende hatırlarsın terör kaldırıldıktan sonra bazı gazeteler anketler yapmıştı milyonlara varan katılımlarda %90 küsür kaldırılmasını istemiyordu sen çok daha iyi bilirsin

Rasim Ozan denen sozde gazetecide vadiye camur atarak o zamanlar prim yapmaya calisan bir zavalliydi pana filmde gerekli ayari ona cekmistir soyledikleri seylerin hepside yalan cikti pana film hicbir davayi kaybetmedi

Rasim Ozan denen sozde gazetecide vadiye camur atarak o zamanlar prim yapmaya calisan bir zavalliydi pana filmde gerekli ayari ona cekmistir soyledikleri seylerin hepside yalan cikti pana film hicbir davayi kaybetmedi
Bu olayları dile getirenlerden biri rok diğeri de Şamil Tayyar denen hıyar :( çok yazık gerçekten çok yazık

Ne yani hadi ilk vadiyi sayma 10 yil iktidari desteklediler ne degistide eskiden ak dediklerine simdi kara diyecekler simdi aslinda hukumet karsidi bir takim islere girecek atv de buna musade mi etmeyecek yok neresinden bakarsan bak tutarsiz alakasi yok bu isin tek tutar yani adamlar bu isin kurdu seyirciyi analiz ettiler reyting alabilecekleri bir projeyle ekrana donduler bu arada yasi kucuk olanlar falan diye mesaj falan verme istersen vadiyi analiz edebilecek donanimdayiz cok sukur sen onu kendine dert etme ahmet davutoglu bahadir ozdener in hocasi bildigin gibi soner yalcin denen zevatla da bahadirlarin ideolojilerinin ayni oldugunu iddia eden birisi cikmaz herhalde
Ne mi değişti? Adamlar diziden 500 milyon eski parayla 500 trilyon para yaptılar. Şimdi Raci'nin başında olduğu Pana Yapı holdingi kurdular. İki kardeşin kendilerine ait 50'şer dairesi olduğundan bahsediliyor. Bu adamlar eskiden muhalifti aç eski Kurtlar Vadisi bölümlerini izle aradaki farkı anlarsın daha ne diyeyim.

Yahu kimseye namussuz hırsız demiyoruz. Adamlar bileğinin hakkıyla çalışarak fikir üreterek yapdılar helali hoş olsun.

Bu olayları dile getirenlerden biri rok diğeri de Şamil Tayyar denen hıyar :( çok yazık gerçekten çok yazık
şamil tayyar mı 😱😱 o ne demiş abi hiç duymamıştım çokta severim onu :(

aga meşhur olmak için vadiyle uğraşıyordu kimse tanımıyordu o zamanlar bunu kimsede takmıyor o zamanda şimdide :D

vadiye kimse siyasi olarak bakmıyordu diyorum bende sana şikayet edenler terörün gerçek yüzüne görmek istemeyen çakal sürüsü ve şiddet içeriyor çocukları etkiliyor diyen boş insanlardır ki sende hatırlarsın terör kaldırıldıktan sonra bazı gazeteler anketler yapmıştı milyonlara varan katılımlarda %90 küsür kaldırılmasını istemiyordu sen çok daha iyi bilirsin
Vadi'yi vatan konusu olduğunda her zaman desteklemişizdir. Ak Parti'li değilim ama HDP ve Selahattin Demirtaş gibi terörsitlerin karşısında her zaman yanında olurum.

Vadi'yi vatan konusu olduğunda her zaman desteklemişizdir. Ak Parti'li değilim ama HDP ve Selahattin Demirtaş gibi terörsitlerin karşısında her zaman yanında olurum.
vadi siyasi parti mi aga her kesimden insan izliyor ve milliyetçi bir dizi olmuştur hep

vadi siyasi parti mi aga her kesimden insan izliyor ve milliyetçi bir dizi olmuştur hep
İnşallah daha düzelir. Ben bu yaşıma kadar Perşembe akşamları başka dizi izlemedim. Vadi'den önce ne vardı inan hatırlamıyorum. (Bi de eskiden çok dizi yoktu zaten)

Dizi bozsada insan yine de başka diziyi izlemeye kıyamıyor işte. Çünkü dizinin alışkanlığı ve hatırası var. Kaldı ki Vadi tarzında dizi yok zaten.

Vadi ne zaman KGT - İhtiyarları derinleştirdi o zaman senaryo yerlere yattı şimdi ele alacak konuda yok Polat - Cahit - Güllü - Yusuf - Zeynep - Gölge ölemeyecek o yüzden çevir kazı yanmasın yapıyorlar geçtiğimiz haftalarda flashback yüzünden tartışan arkadaşlar benimle işte bundan bahsediyordum ben vadi kendini basitleştirdi ve bu sezon Çınarı ya buduyacaklar yada kesecekler başka çareleri yok .

İnşallah daha düzelir. Ben bu yaşıma kadar Perşembe akşamları başka dizi izlemedim. Vadi'den önce ne vardı inan hatırlamıyorum. (Bi de eskiden çok dizi yoktu zaten)

Dizi bozsada insan yine de başka diziyi izlemeye kıyamıyor işte. Çünkü dizinin alışkanlığı ve hatırası var. Kaldı ki Vadi tarzında dizi yok zaten.
İnşallah düzelir aga batuhankaralar racinin diziye el koyabileceğini söyledi ne diyorsun bu konuda

İnşallah düzelir aga batuhankaralar racinin diziye el koyabileceğini söyledi ne diyorsun bu konuda
Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok ama bu dizi ve film işleri başka bir şeye benzemez, şöyle: Raci, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereği dava açsa diziyi rahatlıkla elline alabilir. (Dizinin telifini Necati'ye satmışta olabilir, o zaman hiçbir hak talep edemez tabii)

Fragmanın son sahnesi dışında kalan sahneler rezalet. Polat'ın Öktem'e verdiği reaksiyon umut verici. Artık Ustanın kinlenip alayını deşmesini bekliyorum :D çakma süpermen The Kuzuzade şovu izleyeceğiz anlaşılan..

Bu arada dediğiniz gibi Raci diziye el koyarsa Necati abiyi şutlar o zaman dizi daha beter olur. Keşke el koyup efsanevi bir finalle sonlandırsa. Ve Vadi akıllarda hep efsane olarak kalsa...

Fragmanın son sahnesi dışında kalan sahneler rezalet. Polat'ın Öktem'e verdiği reaksiyon umut verici. Artık Ustanın kinlenip alayını deşmesini bekliyorum :D çakma süpermen The Kuzuzade şovu izleyeceğiz anlaşılan..

Bu arada dediğiniz gibi Raci diziye el koyarsa Necati abiyi şutlar o zaman dizi daha beter olur. Keşke el koyup efsanevi bir finalle sonlandırsa. Ve Vadi akıllarda hep efsane olarak kalsa...
aynen bi de o ihtimal var raci diyelim ki el koydu (imkanı yokta hadi öyle oldu diyelim) necati abi güle oynaya devam mı edecek sanıyoruz polat alemdarsız kurtlar vadisi bir hiç demektir raci gibi 1000 tane bahadır gibi de 2000 tane gelse de vadi biter o zaman :D