yalnız sen olayı hiç anlamamışsın yada son bölümü izlemedin polatın zeyneple herhangi bi ilişki olmadı sperm yoluyla olmuşzeyneple polat meyvesi yusuf çapkın polat
eşkıyaya laf edenler nerde adam elifim elifim derken neleri götürüyormuş
niye yazamıyorlar aga ben onu anlamadım ; basbayağı reyting için taktik değiştirdiler reaksiyonu yazdılar olmadı beyaz karanfili yaptılar olmadı onlarda baktılar seyirci devlet mafya işlerini istemiyor edho yu yaptılar şimdi de gayet başarılılarEskiden mafya devleti gibi çetrefilli konular vardı şimdi onların hiçbirini diziler göstermeye cesaret edemez. Şu an mesela Behzat Ç. gibi bir dizinin çekilmesi imkansız.
Mesela Vadi hangi tür konuları işliyor, Suriye meselesi İŞİD falan. Tamam buna karşı değiliz işleyelim de, izleyici bu tür konulardan bir süre sonra sıkılıyor. Bunun karşılığı da reytinglerin yükselememesi.
Daha damardan Savcı'lı Hakim'li derin konular gerekiyor. Bunun uzmanı da Raci ve Bahadır ama yazamıyorlar işte. Başka açıklaması yok.
iyi güldürdünzeyneple polat meyvesi yusuf çapkın polat
eşkıyaya laf edenler nerde adam elifim elifim derken neleri götürüyormuş
Aslında reaksiyon tuttu tutmasınada sonra konu ağır işlenince yani karmaşık işlenince dizinin reytingleri düştü.Beyaz Karanfil desen senaryosu ve isimli oyuncu olmadığı için tutmadı .niye yazamıyorlar aga ben onu anlamadım ; basbayağı reyting için taktik değiştirdiler reaksiyonu yazdılar olmadı beyaz karanfili yaptılar olmadı onlarda baktılar seyirci devlet mafya işlerini istemiyor edho yu yaptılar şimdi de gayet başarılılar
Ben bunun vadici olmadığınıda söylüyordum da işte siz yine beni dinlemediniz ah hacı ah illa beni dinlemen için sakal mı bırakmam lazımyalnız sen olayı hiç anlamamışsın yada son bölümü izlemedin polatın zeyneple herhangi bi ilişki olmadı sperm yoluyla olmuş
aga reaksiyon edho dan falan çok daha kaliteliydi ama bu deneklerle bu sistemle o tip dizilerin malesef tutması zor baksana ekranlara birbirinin kopya versiyonu dizilerle doluAslında reaksiyon tuttu tutmasınada sonra konu ağır işlenince yani karmaşık işlenince dizinin reytingleri düştü.Beyaz Karanfil desen senaryosu ve isimli oyuncu olmadığı için tutmadı .
aga kendisi diyor vadiciyim diye adama değilsin mi diyelimAslında reaksiyon tuttu tutmasınada sonra konu ağır işlenince yani karmaşık işlenince dizinin reytingleri düştü.Beyaz Karanfil desen senaryosu ve isimli oyuncu olmadığı için tutmadı .
Ben bunun vadici olmadığınıda söylüyordum da işte siz yine beni dinlemediniz ah hacı ah illa beni dinlemen için sakal mı bırakmam lazım
Perşembenin gelişi Çarşamba'dan bellidir iki senedir bir taraflarımı yırttım kurtlar vadisi pusu değil kurtlar vadisi Akif ve Cahit süpermenlerini izliyoruz diye bu bir süreçtir bu bugünün meselesi değildir bu iki hatta 3 senenin hoyratça çarçur edilmesi sürecidir bu son Zeynep Polat Yusuf akrabalık meseleleri bu sürece tüy dikmiştir 😉 mesele budurHafiften sinyalleri vermişti ama siz görmek istemediniz
Ben söyledim ilk geldiği zamanlar Sana kalmış ,geçenlerde geç olsa söylemiştinaga kendisi diyor vadiciyim diye adama değilsin mi diyelim
la aga işte neyse boşver ben internettede böyle çok yorum gördüm cidden enteresan bölümü izleme şekillerini sormak lazımAslında reaksiyon tuttu tutmasınada sonra konu ağır işlenince yani karmaşık işlenince dizinin reytingleri düştü.Beyaz Karanfil desen senaryosu ve isimli oyuncu olmadığı için tutmadı .
Ben bunun vadici olmadığınıda söylüyordum da işte siz yine beni dinlemediniz ah hacı ah illa beni dinlemen için sakal mı bırakmam lazım
Oyuncu sıkıntısı vardı bence tek reytingli isim Abdülheydi@AlemTo reaksiyon güzeldi aslında ama anlaşılır değildi tutmadı
beyaz karanfilde oyuncu sıkıntısı yoktu ama senaryo berbat olduğu için tutmadı
Ben burada siyaset tartışacak değilim ama şunu söyleyim: Raci, Bahadır, Soner bunlar üniversite yılarından beri çok yakın arkadaşlar. Dizide ilk başladığında muhalifti, ne zaman Show TV'den yayından kaldırıldı bu arkadaşlar görüş değiştirmeye başladılar. Soner kendi çizgisinden sapmayınca yollarını ayırdı. Diziye tekrar onay çıkıncada biz bu görüş farkını rahatlıkla anladık. Mesela Rasim Ozan Kütahyalı eskiden Kurtlar Vadisi düşmanıydı. Google'a yazın çıkar, diziyi çizgisinden dolayı sürekli eleştiriyordu, yaşı küçük olanlar bilmez ama Ak Parti'ye yakın olan tüm kesim dizinin yayından kaldırılması için RTÜK'e sürekli çağrı yapıyordu. Bunu da o günlerde çıkan yazılardan görebilirsin.niye yazamıyorlar aga ben onu anlamadım ; basbayağı reyting için taktik değiştirdiler reaksiyonu yazdılar olmadı beyaz karanfili yaptılar olmadı onlarda baktılar seyirci devlet mafya işlerini istemiyor edho yu yaptılar şimdi de gayet başarılılar
iyi güldürdün
Ellerine sağlık hacı abi durumu kısaca özet çekmişsinPerşembenin gelişi Çarşamba'dan bellidir iki senedir bir taraflarımı yırttım kurtlar vadisi pusu değil kurtlar vadisi Akif ve Cahit süpermenlerini izliyoruz diye bu bir süreçtir bu bugünün meselesi değildir bu iki hatta 3 senenin hoyratça çarçur edilmesi sürecidir bu son Zeynep Polat Yusuf akrabalık meseleleri bu sürece tüy dikmiştir 😉 mesele budur
kara zaza dayı deli hikmet falanda vardı ama senaryo o kadar kötüydü ki imkanı yok tutmazdı yoksa oyuncu konusunda sıkıtı yoktuOyuncu sıkıntısı vardı bence tek reytingli isim Abdülheydi
Reytingli isim diyorum hacı ben sana reytingli isim .Mesela Ertan Saban her ne kadar kaliteli oyuncuda olsa reytingli isim değil onu demek istiyorum yanikara zaza dayı deli hikmet falanda vardı ama senaryo o kadar kötüydü ki imkanı yok tutmazdı yoksa oyuncu konusunda sıkıtı yoktu
dediklerinin çoğuna katılabilirim ama ak partiye yakın olan kesim dizinin yayından kaldırılması için şikayet ediyordu demene anca gülerim kusura bakmaBen burada siyaset tartışacak değilim ama şunu söyleyim: Raci, Bahadır, Soner bunlar üniversite yılarından beri çok yakın arkadaşlar. Dizide ilk başladığında muhalifti, ne zaman Show TV'den yayından kaldırıldı bu arkadaşlar görüş değiştirmeye başladılar. Soner kendi çizgisinden sapmayınca yollarını ayırdı. Diziye tekrar onay çıkıncada biz bu görüş farkını rahatlıkla anladık. Mesela Rasim Ozan Kütahyalı eskiden Kurtlar Vadisi düşmanıydı. Google'a yazın çıkar, diziyi çizgisinden dolayı sürekli eleştiriyordu, yaşı küçük olanlar bilmez ama Ak Parti'ye yakın olan tüm kesim dizinin yayından kaldırılması için RTÜK'e sürekli çağrı yapıyordu. Bunu da o günlerde çıkan yazılardan görebilirsin.
Bir örnek: Rauf Denktaş Annan Planına yani Tayyip Erdoğan'ın desteklediği Kıbrıs kanuna karşı çıkıyordu. Onu Raci ve Bahadır dizide oynatıp Kıbrıs sorununa dikkat çektiler.
aga abdül kara o zaman vadiden yeni ayrılmışlardı ve vadinin önemli oyuncularıydı bunlar aynı dizide buluştu hepsinin bir dizide olması ister istemez dikkat çeker ama senaryo o kadar kötüydü ki tutmadı bu arada reytingli oyuncu mu varmış en son +5 falan diyenler çakıldı bi hatırlatayım dedimReytingli isim diyorum hacı ben sana reytingli isim .Mesela Ertan Saban her ne kadar kaliteli oyuncuda olsa reytingli isim değil onu demek istiyorum yani
Ben sana tarafsız bir gözle izleyip ve gördüklerimi yazdım. Ak Parti düşmanı değilim. CHP'den de hiç haz etmem. Hiçbir siyasi partiye gönül bağım da yok.dediklerinin çoğuna katılabilirim ama ak partiye yakın olan kesim dizinin yayından kaldırılması için şikayet ediyordu demene anca gülerim kusura bakma
eski vadiyi tüm kesim izliyordu zaten bu dizi en çok izleyenler o dediğin kesimdir emin ol yav bizim bütün sülale vadi izler alayı ak partili ben böyle milyonlarca örnek olduğuna adım ve soyadım kadar eminim
vadiyi ak parti chp mhp kürtlerin alayı herkes izliyordu ayrım yapamazsın kimse siyasi olarak bakmadı anca 3-5 çakal bakmıştır