7 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

fatmagül konusundaki görüşün iğrençmiş resmen halkı sapık ilan ettin:)))
ayrıca aşk ı memnu ve fgsn her ülkede izlenmedi peşin konuşma:D
reklamsa atv de son zamanlarda dizilerini pompalıyor en çok haber olanlar listesinde dizileri ilk 10da ama sonuç 5 reyitng:D
beren halit ergenç ve kenandan sonra bu ülkede en reytingli 3.oyuncu sistemdeki değişiklikler bunu değiştirmez:D

hemen satış yapmış.ss

ııyy daha dizisi kaç kuşak reklam veriyor onu bilmeyen melun konuştu.ss
İlk bölüm tecavüz sahnesi var diye 14 reytingle başlamadı mı yalan mı? Hangi dizi ilk bölümüyle bu reytingleri almış. (Türkiye'de cinsel açlığın olduğunu ben değil akademisyenler bilimsel verilerle açıklıyorlar)

İlk bölüm tecavüz sahnesi var diye 14 reytingle başlamadı mı yalan mı? Hangi dizi ilk bölümüyle bu reytingleri almış. (Türkiye'de cinsel açlığın olduğunu ben değil akademisyener bilimsel verilerle açıklıyorlar)
ilk bölüm öyle sahneler olan bir sürü dizi var :)))) merve boluğur da tecavüz sahnesinde oynadı noldu reyting mi arttı :D

ayrıca boşuna çabalama ay yapım tubişin yanına kenan+kıvanç koyup bir dizi yapsa dahi bir aşk ı memnu bir fgsn başarısına ulaşamayacak senin bu elemin ebedi kalacak:D

Total umrum dışı ABC'yi alsak yeter :A
valla işiniz zor atv abc1 de güçlü kösemle vadi de var :A asla vazgeçmemle kördüğüm ün işi zor reytingi yüksek tutmaları lazım :A en basitinden karagül reytingte 3 yıldır 1.ama en çok reklam alan 4. ya da 5.dizi oluyor hep abc1 de 1.olsa da:A

ilk bölüm öyle sahneler olan bir sürü dizi var :)))) merve boluğur da tecavüz sahnesinde oynadı noldu reyting mi arttı :D

ayrıca boşuna çabalama ay yapım tubişin yanına kenan+kıvanç koyup bir dizi yapsa dahi bir aşk ı memnu bir fgsn başarısına ulaşamayacak senin bu elemin ebedi kalacak:D
Merve Boluğur'un tecavüz sahnesi hangi dizide var bilmiyorum? (b) Merak etme Tuba böyle bir dizi ve sahnede yer almaz. :)

Merve Boluğur'un tecavüz sahnesi hangi dizide var bilmiyorum? (b) Merak etme Tuba böyle bir dizi ve sahnede yer almaz. :)
hatırlamıorum ilk dizilerinden biri :) onu bulamadım neyse cansu dere de oynamış dizinin adını bile hatırlayamadım:))
oynamaz değil oynayamaz düzelt istersen neyse ben dark matter izlemeye gidiyom bu boş tartışmalara girmicem:) reyting yüzünden dizi bırakacak değilim en büyük örneği ulan istanbul nete geçtiği bölümleri bile para verip izledim:) glu glu

Anca mı söylüyorum yıllardır söylüyorum. Reytingi olsa İntikam yayından kaldırılmazdı bu kadar basit. :) (Şimdi itiraz edip konuyu uzatma, benim görüşüm böyle)

Peki Aşk'ı Memnu ve Fatmagül niye bu kadar çok izlendi diyen olacaktır? Aşk'ı Memnu her ülkede izlenir, senaryosu müthiş, oyuncu kadrosu da 10 numaraydı. Yani Beren olmasa da rahatlıkla izlenirdi. Fatmagül'e gelince, dizi başlamadan Hürriyet gazetesinde Fatmagül'ün tecavüzcüleri diye günlerce yayın yaptılar. Doğan grubunun o zaman Vatan ve Milliyet de elindeydi. Posta ve Radikal (Star'da Doğuş grubuna satılmamıştı) kısacası çok büyük reklamla seks pazarladılar. Türk halkının da buna ne kadar aç olduğu ortada maalesef.
hikaye bunlar aga ne senaryosu o zamanın sisteminde kanal d ye siyah ekran koysan 10 reyting alıyordu zaten ne senaryosu
fatmagülün reklamlarda reytinginin yükseldiği tespit edilmedi mi edildi senaryoymuş beş para etmezdi o 2 dizide

Aman abartmayın bu kadar ya ezildi mezildi böyle cümleler sana yakışıyor mu hiç takas :D dizi bu sonuçta izleniyorsa izlenir izlenmiyorsa izlenmez çok büyütmemek lazım. :)
doğru diyon aslında kimsenin takmadığı diziyi bizimde takmamız lazım zaten taktığımız yokta forumdaki sayıları çok az olan 1-2 kişiye hitaben söylüyorum :D

Yeter niye özetsiz başladı. ? Dizi bu ivmeyi devam ettirirse Ab'de liderliği alır ilginç olan Ab'de haberlerin ilk 2'de olması @beyazsoy sen izliyomusun diziyi nası buldun.

hatırlamıorum ilk dizilerinden biri :) onu bulamadım neyse cansu dere de oynamış dizinin adını bile hatırlayamadım:))
oynamaz değil oynayamaz düzelt istersen neyse ben dark matter izlemeye gidiyom bu boş tartışmalara girmicem:) reyting yüzünden dizi bırakacak değilim en büyük örneği ulan istanbul nete geçtiği bölümleri bile para verip izledim:) glu glu
Hadi sana glu glu. Kösem'de de böyle sahne yazsınlar mutlaka artacaktır reytingler. :))

hikaye bunlar aga ne senaryosu o zamanın sisteminde kanal d ye siyah ekran koysan 10 reyting alıyordu zaten ne senaryosu
fatmagülün reklamlarda reytinginin yükseldiği tespit edilmedi mi edildi senaryoymuş beş para etmezdi o 2 dizide

doğru diyon aslında kimsenin takmadığı diziyi bizimde takmamız lazım zaten taktığımız yokta forumdaki sayıları çok az olan 1-2 kişiye hitaben söylüyorum :D
Yani birbirinize düşmeyin diye söylüyorum. Dizi sonuçta onlar kazanıyor siz tartışıyorsunuz. :) Siz gerçi ne yapacağınızı daha iyi bilirsiniz çocuk değilsiniz neticede ama kışkırtmaya değmez. Ne demişler kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapma. :D

AGB'nin şişirdiği diziler bilmeyen yok. :)

mesut yar bölüm başı 1.5 milyon reklam geliri yazmış :A hadi düştü diyelim (ki sanmıyorum) 1.2 milyon olsun zaten vadi 2 milyona yakın alıyor :) diğer dizilerin baya çaba sarfetmesi lazım devam etmek için 5 reytingin altı tehlike

bu ka anti elemli kederli yorum dizinin başarısının göstergesi olmuş :A
Yok 5 reyting değil Faruk Turgut yazmıştı bir defasında 4 reyting sınırmış. Diziler 4 reytingin altında kalınca kanallar dizilerin masrafını karşılayamıyormuş. Güzel Köylü biterken açıklamıştı. :)