-potterhead-
Favori Üye
Tutmaz diye korkuyordum neyse ki kaliteyi görmüş seyircihemen satış yapmış.ss
Tutmaz diye korkuyordum neyse ki kaliteyi görmüş seyircihemen satış yapmış.ss
zirve yeter in olacak bence kördüğüm düşer ağır ab kokusu aldım dizidenTutmaz diye korkuyordum neyse ki kaliteyi görmüş seyirciAdım adım zirveye oturur umarım, büyük ihtimal bende devam ederim
![]()
İlk bölüm tecavüz sahnesi var diye 14 reytingle başlamadı mı yalan mı? Hangi dizi ilk bölümüyle bu reytingleri almış. (Türkiye'de cinsel açlığın olduğunu ben değil akademisyenler bilimsel verilerle açıklıyorlar)fatmagül konusundaki görüşün iğrençmiş resmen halkı sapık ilan ettin))
ayrıca aşk ı memnu ve fgsn her ülkede izlenmedi peşin konuşma
reklamsa atv de son zamanlarda dizilerini pompalıyor en çok haber olanlar listesinde dizileri ilk 10da ama sonuç 5 reyitng
beren halit ergenç ve kenandan sonra bu ülkede en reytingli 3.oyuncu sistemdeki değişiklikler bunu değiştirmez
hemen satış yapmış.ss
ııyy daha dizisi kaç kuşak reklam veriyor onu bilmeyen melun konuştu.ss
ilk bölüm öyle sahneler olan bir sürü dizi varİlk bölüm tecavüz sahnesi var diye 14 reytingle başlamadı mı yalan mı? Hangi dizi ilk bölümüyle bu reytingleri almış. (Türkiye'de cinsel açlığın olduğunu ben değil akademisyener bilimsel verilerle açıklıyorlar)
Total umrum dışı ABC'yi alsak yeterzirve yeter in olacak bence kördüğüm düşer ağır ab kokusu aldım diziden![]()
valla işiniz zor atv abc1 de güçlü kösemle vadi de varTotal umrum dışı ABC'yi alsak yeter![]()
Merve Boluğur'un tecavüz sahnesi hangi dizide var bilmiyorum?ilk bölüm öyle sahneler olan bir sürü dizi var))) merve boluğur da tecavüz sahnesinde oynadı noldu reyting mi arttı
ayrıca boşuna çabalama ay yapım tubişin yanına kenan+kıvanç koyup bir dizi yapsa dahi bir aşk ı memnu bir fgsn başarısına ulaşamayacak senin bu elemin ebedi kalacak![]()
Kösem?valla işiniz zor atv abc1 de güçlü kösemle vadi de varasla vazgeçmemle kördüğüm ün işi zor reytingi yüksek tutmaları lazım
en basitinden karagül reytingte 3 yıldır 1.ama en çok reklam alan 4. ya da 5.dizi oluyor hep abc1 de 1.olsa da
![]()
hatırlamıorum ilk dizilerinden biriMerve Boluğur'un tecavüz sahnesi hangi dizide var bilmiyorum?Merak etme Tuba böyle bir dizi ve sahnede yer almaz.
![]()
Evet erken finali çok konuşulcak o konuda haklısın.boşa sevinem gülüm dizi ister 13 bölüm sürsün ister 133 senin karadayıdan daha çok izlenip,konuşulacak![]()
mesut yar bölüm başı 1.5 milyon reklam geliri yazmışKösem?![]()
bu ka anti elemli kederli yorum dizinin başarısının göstergesi olmuşEvet erken finali çok konuşulcak o konuda haklısın.![]()
hikaye bunlar aga ne senaryosu o zamanın sisteminde kanal d ye siyah ekran koysan 10 reyting alıyordu zaten ne senaryosuAnca mı söylüyorum yıllardır söylüyorum. Reytingi olsa İntikam yayından kaldırılmazdı bu kadar basit.(Şimdi itiraz edip konuyu uzatma, benim görüşüm böyle)
Peki Aşk'ı Memnu ve Fatmagül niye bu kadar çok izlendi diyen olacaktır? Aşk'ı Memnu her ülkede izlenir, senaryosu müthiş, oyuncu kadrosu da 10 numaraydı. Yani Beren olmasa da rahatlıkla izlenirdi. Fatmagül'e gelince, dizi başlamadan Hürriyet gazetesinde Fatmagül'ün tecavüzcüleri diye günlerce yayın yaptılar. Doğan grubunun o zaman Vatan ve Milliyet de elindeydi. Posta ve Radikal (Star'da Doğuş grubuna satılmamıştı) kısacası çok büyük reklamla seks pazarladılar. Türk halkının da buna ne kadar aç olduğu ortada maalesef.
doğru diyon aslında kimsenin takmadığı diziyi bizimde takmamız lazım zaten taktığımız yokta forumdaki sayıları çok az olan 1-2 kişiye hitaben söylüyorumAman abartmayın bu kadar ya ezildi mezildi böyle cümleler sana yakışıyor mu hiç takasdizi bu sonuçta izleniyorsa izlenir izlenmiyorsa izlenmez çok büyütmemek lazım.
![]()
Hadi sana glu glu. Kösem'de de böyle sahne yazsınlar mutlaka artacaktır reytingler.hatırlamıorum ilk dizilerinden birionu bulamadım neyse cansu dere de oynamış dizinin adını bile hatırlayamadım
)
oynamaz değil oynayamaz düzelt istersen neyse ben dark matter izlemeye gidiyom bu boş tartışmalara girmicemreyting yüzünden dizi bırakacak değilim en büyük örneği ulan istanbul nete geçtiği bölümleri bile para verip izledim
glu glu
Yani birbirinize düşmeyin diye söylüyorum. Dizi sonuçta onlar kazanıyor siz tartışıyorsunuz.hikaye bunlar aga ne senaryosu o zamanın sisteminde kanal d ye siyah ekran koysan 10 reyting alıyordu zaten ne senaryosu
fatmagülün reklamlarda reytinginin yükseldiği tespit edilmedi mi edildi senaryoymuş beş para etmezdi o 2 dizide
doğru diyon aslında kimsenin takmadığı diziyi bizimde takmamız lazım zaten taktığımız yokta forumdaki sayıları çok az olan 1-2 kişiye hitaben söylüyorum![]()
AGB'nin şişirdiği diziler bilmeyen yok.hikaye bunlar aga ne senaryosu o zamanın sisteminde kanal d ye siyah ekran koysan 10 reyting alıyordu zaten ne senaryosu
fatmagülün reklamlarda reytinginin yükseldiği tespit edilmedi mi edildi senaryoymuş beş para etmezdi o 2 dizide
doğru diyon aslında kimsenin takmadığı diziyi bizimde takmamız lazım zaten taktığımız yokta forumdaki sayıları çok az olan 1-2 kişiye hitaben söylüyorum![]()
rahmetli yakamoz hep bahsederdi bu sahneden sen de ben yokken izle anıların depreşirHadi sana glu glu. Kösem'de de böyle sahne yazsınlar mutlaka artacaktır reytingler.)
İlk başta ciddisin sandım ama en son cümlede koptum resmenYalan konuşmayın İntikam yayından kaldırılmadı. Beren Saat Muhteşem Yüzyıl'a da 5 reyting kazandırdı. O gelmeden önceki reytingi -2 idi.![]()
Yok 5 reyting değil Faruk Turgut yazmıştı bir defasında 4 reyting sınırmış. Diziler 4 reytingin altında kalınca kanallar dizilerin masrafını karşılayamıyormuş. Güzel Köylü biterken açıklamıştı.mesut yar bölüm başı 1.5 milyon reklam geliri yazmışhadi düştü diyelim (ki sanmıyorum) 1.2 milyon olsun zaten vadi 2 milyona yakın alıyor
diğer dizilerin baya çaba sarfetmesi lazım devam etmek için 5 reytingin altı tehlike
bu ka anti elemli kederli yorum dizinin başarısının göstergesi olmuş![]()
Yakamoz'un adını ağzına abdestle al. Ne var bu sahnede iki sevgili.rahmetli yakamoz hep bahsederdi bu sahneden sen de ben yokken izle anıların depreşir))