silmek demişsin açmamışsın konuyu kalite anlamında silmişse ab ; izleyicinin gözünde sildiyse totalİşine gelmeyince Ab'ye bak sen.![]()
silmek demişsin açmamışsın konuyu kalite anlamında silmişse ab ; izleyicinin gözünde sildiyse totalİşine gelmeyince Ab'ye bak sen.![]()
8.bölümde bu dizi net açıklığa kavuşacak.Bölümü izledim,Beren çok yakışmış Kösem rolüne ama bölüm çok iyi değildi sanki
Halim ve Gölge'yi hiç göremedik neredeyse![]()
8.bölümde bu dizi net açıklığa kavuşacak.Bu geçiş bölümüydü.
![]()
meryem uzerliyi nebahat çehreyi deniz çakırı sultan olarak görmüş olan bizler bereni asla çok iyi bulamayızBölümü izledim,Beren çok yakışmış Kösem rolüne ama bölüm çok iyi değildi sanki
Halim ve Gölge'yi hiç göremedik neredeyse![]()
Şahine for.burada ekinle berk birbirlerine gülücük atıyor bence bjunlar beroşu bırakıp birbirlerini şapçaklar@destere ne dersin @Çiğdem- in oğlancıkları sonuçta
@Harunnn60 @cookies
burada ekinle berk birbirlerine gülücük atıyor bence bjunlar beroşu bırakıp birbirlerini şapçaklar@destere ne dersin @Çiğdem- in oğlancıkları sonuçta
@Harunnn60 @cookies
Zaten Osman'lı da şeylik varmış baya özellikle yeniçerilerde.cidden bu sahnede bir yumuşaklık varizlerkende farketmiştim sonra bahsetmeyi unutmuşum iskenderi gören ahmetin ağzı kulaklarında iskenderde sırıtıyor bir tuhaf ilişki var bunların arasında
![]()
aynenZaten Osman'lı da şeylik varmış baya özellikle yeniçerilerde.Tabi dizi bu konulara girse savaş çıkar.
@xemrexxx
Daha bizimkiler haremi kabul edemiyorlar onu nasıl kabul etsinler.aynenişte gerçeği anlatırlarsa vayy ecdadımız incinir diye isyan çıkarırlar oysa zaten yaşanmış bir gerçeği söylememekle o gerçek ortadan kalkmıyor
![]()
her şeyi bu nurbanu nurbişin selimi başlatmışyunan adalarından parlak oğlan getirtiyormuş diyollaaynenişte gerçeği anlatırlarsa vayy ecdadımız incinir diye isyan çıkarırlar oysa zaten yaşanmış bir gerçeği söylememekle o gerçek ortadan kalkmıyor
![]()
@destere ile 2.Selimi benzetiyorum ben zaten karakterleri tam uyumlu.her şeyi bu nurbanu nurbişin selimi başlatmışyunan adalarından parlak oğlan getirtiyormuş diyollabu selimler hep böyle birdopik oluyor sanki
![]()
bene daha beter bir pozisyonda öldü o selim totoşu ki haremde kadın kovalarken öldü dediler@destere ile 2.Selimi benzetiyorum ben zaten karakterleri tam uyumlu.Cariyelerin peşinden koşarlar.
![]()
Ben her zaman dedim ilk Beren oynamalıydı. Tims burnunun dikine gitti gördü işte şeyini.aynı replik ve işte fark-ı oyunculuksonra dizi neden 10 reyting almıyor
@destere @sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 47999
ilk oynasa da farketmezdi sonuçta oyunculuk bu 2 ayda meryoş olamazdıBen her zaman dedim ilk Beren oynamalıydı. Tims burnunun dikine gitti gördü işte şeyini.![]()
aynı replik ve işte fark-ı oyunculuksonra dizi neden 10 reyting almıyor
@destere @sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 47999
hıhı zaten safiyeye lafları ben koydumHürrem hırçın kızdı Kösem masum. Aynı oyunculuk neden olsun ki![]()
hıhı zaten safiyeye lafları ben koydum![]()
aynen farklı karakterler hürrem sultanım kösemin yanında melektiFarklı karakterler ayrıca Safiye ne alaka.![]()