6 Mayıs 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Her Şeye Rağmen (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Sihirli Annem (Star)

Oy: 3 21.4%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 7 50.0%
  • Kollama (STV)

Oy: 1 7.1%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Geniş Aile'm yükselmiş, güzel, sağol.

Fks14 senin moderatörlüğü hak etmediğini belirtmiştim. Yanılmamışım. Önce Karadağlar vs Çocuklar Duymasın başlığı altında yazdığın tutarsız yazılar ardından buradaki bu yorumun moderatörlüğü hak etmediğini kanıtladı. O gecede Fatmagül'ün Suçu Ne? hiç ödül almadı bitecek mi? Onunla ne alakası var? Ama Yahşi Cazibe bitmez,sanmıyorum.

Ben Karadaglar vs. Cocuklar Duymasin espiri olarak yazdim,,, benim sadece belirtmek istedigim Yahsi Cazibe bitmeyecek!!! Sen benim haketmedigimi diyebilirsin, ama adminim hakettigimi düsünüyor ve ondan beni moderatör yapti, ben elimden geleni yapiyorum.. ve bazi yazilarim belki sacma olur ama onlari espiri olarak söylüyorum , belki az önceki yazim sacma oldu ama fikrimi sunuyorum.:). Ben sana hep saygi duydum ve duyuyorum, ama sende ben moderatörüm diye biraz saygi duysan cok sevinirim :)

Bu sitede her üyeye önem verilir. Ayrıca ben seni hiç önemsemiyorum. Çünkü sen kendini önmsizleştiriyor ve değerini azaltıyorsun. Çünkü 2 hafta önce verilmiş haberleri yayınlıyorsun. Küçük Sırlar haberin 4-5 gün önce, Aras Bulut İynemli haberin yaklaşık 40 gün önce yayınlanan haberlerdi. Senin açtığın konuları önemsemiiyorum. Ayrıca BU SİTEDE HERKES, HER MESAJ ÖNEMSENİR. BEN TAZICAN OLMASAM DA ÖRNEĞİN SANCHEZ45 OLSA O DA ÖNEMSENİR. SENİN ADMİN OLMAMAN YERİNDE... BU SİTEDE ÖZELLİKLE OZAN ADLI ADMİN HERKESİ ÖNEMSİYOR VE CEVAP VERİYOR. BENİ DE ÖNEMSEMELİLER. SENİ DE... HER ÜYE ÖZELDİR VE DEĞER VERİLMEYE LAYIKTIR. BUNU BİL.

Son düzenleme:
Bu sitede her üyeye önem verilir. Ayrıca ben seni hiç önemsemiyorum. Çünkü sen kendini önmsizleştiriyor ve değerini azaltıyorsun. Çünkü 2 hafta önce verilmiş haberleri yayınlıyorsun. Küçük Sırlar haberin 4-5 gün önce, Aras Bulut İynemli haberin yaklaşık 40 gün önce yayınlanan haberlerdi. Senin açtığın konuları önemsemiiyorum. Ayrıca BU SİTEDE HERKES, HER MESAJ ÖNEMSENİR. BEN TAZICAN OLMASAM DA ÖRNEĞİN SANCHEZ45 OLSA O DA ÖNEMSENİR. SENİN ADMİN OLMAMAN YERİNDE... BU SİTEDE ÖZELLİKLE OZAN ADLI ADMİN HERKESİ ÖNEMSİYOR VE CEVAP VERİYOR. BENİ DE ÖNEMSEMELİLER. SENİ DE... HER ÜYE ÖZELDİR VE DEĞER VERİLMEYE LAYIKTIR. BUNU BİL.
Tazıcan abimizden hayat dersi. :) Ne güzel. :) İlk olarak ben konularıma ilgi istemiyorum fakat geçip giden köşe yazılarını görmüyorsun galiba. Senin de forumda yaptığın tek şey düzen bozmak.

Benim düzen bozduğum falan yok. Yalnızca fikrimi söylüyorum. Ayrıca " Tazıcan'ı niye önemsiyorsunuz. Takmayın onu. " anlamına gelen mesajın sence doğru mu? Bana niye değer vermesinler?

Son düzenleme:
Benim düzen bozduğum falan yok. Yalnızca fikrimi söylüyorum. Ayrıca " Tazıcan'ı niye önemsiyorsunuz. Takmayın onu. " anlamına gelen mesajın sence doğru mu? Bana niye değer vermesinler?

Burada her üye'ye ilgi gösteriliyor, sanada tazican. Neden herkesin sana ne dedigini o kadar önemsiyorsunuz, tabii ki senin hakkinda diyorlar, ama birak sen onlarla muhattap olma onlarda seninle muhattap olmaz. Ama sende bazen gercekten benim hakkimdada gereksiz seyler diyorsun, benim morelim bazen bozuluyor. Hadi takma herkesi kafana, hayatini yasa, bu forumda fikrini sun herzaman:)