6 Mayıs 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Her Şeye Rağmen (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Sihirli Annem (Star)

Oy: 3 21.4%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 7 50.0%
  • Kollama (STV)

Oy: 1 7.1%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Kusura bakma ama Beyaz Show ve Her Şeye Rağmen dışındaki tahminlerini kimse sorsan kabul ederdi zaten :D

yüzde 100 tutacak tahmin yaptım işte admin :)dün beyaz showa baktım yükseleceği her dakikasından bellidi :) herşeye rağmene bir dakika bile dayanamadım direk kanal zıpladım ondan da çok düşeciğini tahmin ettim :)

Sihirli Annem' in totalde 4.5 reyting civarında alacağını düşünüyorum. Bu iyimser tahminim. :) Ben açıkçası 3.80-4.30 arasında reyting bekliyorum. Çoğu kişi abartıyorsun, imkansız diyebilir ama benim düşüncem o yönde. Öncelikle diziyle ilgili yorumlar önemli oranda olumsuz ve çoğunluk Eda' yı ve eski diziyi arıyor. 18-20 yaşındaki gençlerin çocuk dizisinin ana kahramanları olmasını yadırgıyor. Ben geçen haftaya göre 1 reytinge yakın düşüş bekliyorum. Star' ın merkez medyanın en az izlenen dizi kanalı olduğunuda ekliyorum ve diğer yorumlarıma geçiyorum.

Totalde ve AB' de düşüş yaşadı. Totalde 4.42 AB' de 3.60 reyting almış. [:'(]

Adını Feriha Koydum geçen hafta kaybettiği reytinglerin bir kısmını geri alarak AB' de Hanımın Çiftliği' ni yeniden zorlamaya başlayacak. Totalde 9 civarı reyting bekliyorum.
Totalde yükseldi, AB' de ciddi anlamda zorluyor, aradaki fark yarım puana kadar inmiş.[:'(]

Hanımın Çiftliği Totalde ve AB' de 1. olur diye düşünüyorum. Bu bölüm öncekilere göre daha iyiydi. Zaten 2 senedir lider.
Bu zor bir tahmin değildi zaten, herkes tahmin etmiştir.

Geniş Aile son 3 haftadır keskin bir şekilde düşüş yaşıyor, ben bu hafta biraz toparlanacağını ve 3.20 civarında reyting alacağını düşünüyorum.
Beklentiminde üzerinde yükseldi.:)

Her Şeye Rağmen fena bir bölüm değildi, aslında diziyi ilk defa izledim bugün. Belkide ilk bölümünden itibaren bu kadar hızla reyting kaybeden başka dizi olmadı, umarım bu trend değişir ve reytingleri biraz artar. Ben 2.60-2.80 arasında reyting bekliyorum. AB' de biraz toparlanabilir.
Totalde 2.57 reyting almış, AB' de 2.66 almış. Dizinin 6 haftadan sonra keskin düşüşü ilk defa durmuş. Share 10' a yaklaşmış.

Beyaz Şov 5 ya da 6. olur. Bu haftada iddialı.
Totalde 1 sıra yükselerek 9. sırada kalmış, AB' de 4. olmuş. Survivor Şovu Beyaz' a pek getiri sağlamamış. Başka kanallardaki programların reklamlarını yapacağına kendi medya grubunun programlarının reklamlarını yapması daha etik.[&:]

Son düzenleme:
Totalde ve AB' de düşüş yaşadı. Totalde 4.42 AB' de 3.60 reyting almış. [:'(]

Totalde yükseldi, AB' de ciddi anlamda zorluyor, aradaki fark yarım puana kadar inmiş.[:'(]

Bu zor bir tahmin değildi zaten, herkes tahmin etmiştir.

Beklentiminde üzerinde yükseldi.:)

Totalde 2.57 reyting almış, AB' de 2.66 almış. Dizi yükselişe geçmeye başladı. Share 10' a yaklaştı. [:'(]

Totalde 9. sıraya düşmüş, AB' de 4. olmuş. Survivor Şovu Beyaz' a pek getiri sağlamamış. Başka kanallardaki programların reklamlarını yapacağına kendi medya grubunun programlarının reklamlarını yapması daha etik.[&:]
beyaz showa survivorun etkisi mi olammış dün galiba sen bakmamışın beyaz showa:)

Beyaz Show düşmemiş yükselmiş.
Her Şeye Rağmen de yükselmemiş düşmüş. :) Her Şeye Rağmen 10 share alsa bile çok az o saatte... Ben bugün yükselişe geçip 12-13 share alacağını tahmin ediyordum ama yine olmadı. En geç 13.bölümde final yapacak gibi gözüküyor dizi...

beyaz showa survivorun etkisi mi olammış dün galiba sen bakmamışın beyaz showa:)

Beyaz Survivor adasına canlı yayınla büyük bir atak yapmak istedi ama geçen haftaki reytinglere göre minimal bir değişim oldu. Ben Beyaz' ı 5 sene önce izlemeyi bıraktım, Acun' un yaptığı hiçbir programıda izlemiyorum. :)

hiç bakmadığım dizlerden biri ama ilk bölümleri yüksek reyting almıştı dizi bunda atvnin etkisi var pazartesiden aldı ta cuma 23:00 :(

Beyaz Show düşmemiş yükselmiş.
Her Şeye Rağmen de yükselmemiş düşmüş. :) Her Şeye Rağmen 10 share alsa bile çok az o saatte... Ben bugün yükselişe geçip 12-13 share alacağını tahmin ediyordum ama yine olmadı. En geç 13.bölümde final yapacak gibi gözüküyor dizi...
Beyaz Show bu hafta hem konukları (Ebru Gündeş vardı sanırım) hemde Survivor adasına canlı yayınıyla çok iddialıydı, boş bir saatte 22 share almış, geçen haftada 22 share almıştı. Haklısın düştü yorumum yanlış oldu, 1 sıra yükselmiş, onu düzeltiyim. :) Her Şeye Rağmen share olarak ilk defa yükseldi, 6 bölümde izleyicisinin 2/3' ünden fazlasını kaybeden (AB' de ilk sırada olmuştu diye hatırlıyorum hatta) bir dizi için makus kaderin değişebileceği anlamına geliyor. :) Bu reytinglerle 13 bölümü tamamlaması bile şanstı bence, şimdi en azından o olacak gibi. Show TV bu reytinglerle 4 ya da 5. bölümde final yapmıştı.

Beyaz Survivor adasına canlı yayınla büyük bir atak yapmak istedi ama geçen haftaki reytinglere göre minimal bir değişim oldu. Ben Beyaz' ı 5 sene önce izlemeyi bıraktım, Acun' un yaptığı hiçbir programıda izlemiyorum. :)

zaten büyük atak yapmış 5.9o lık reyting ile ve 27 izlenmeye payı ile o saate hiç bir talk show o kadar izlenme payı alamazdı bunda survivor canlı bağlantının etkisi var bende kaç haftadır bakmıyordum ama bu hafta baktım tabi renkler ve zevkler tartışılmaz :)

Geçen haftaki konuklar daha da iyiydi üstelik. Hadise, Mustafa Sandal, Dolunay Soysert, Vildan Atasever ve Avea reklamlarındaki Avea'lı olmayan çocuk vardı :)

Ben açıkçası düşmesini bekliyordum ama yükselmiş.

Şu atv çok zarar ediyor.her şeye rağmen dizisi için birçok para harcandı ve karşılığını alamadılar.

zaten büyük atak yapmış 5.9o lık reyting ile ve 27 izlenmeye payı ile o saate hiç bir talk show o kadar izlenme payı alamazdı bunda survivor canlı bağlantının etkisi var bende kaç haftadır bakmıyordum ama bu hafta baktım tabi renkler ve zevkler tartışılmaz :)

AB' de çok başarılı olmuş kabul ediyorum ancak totalde aynı. Beyaz Show zaten 10 yıldır devam ediyor, başarılı olmasaydı bu kadar sürmezdi. :) Benim bahsettiğim şey bir kanalın başka bir kanalın doğrudan reklamını yapmasıydı. Bundan 7-8 yıl önce atıyorum ATV' de, Kanal D' de ki bir projeden bahsedilmezdi reklam olur diye. Hatta programlara gelen konuklar başka kanallardaki programlarından dahi bahsetmek ve program saatini filan söylemek için sunucudan izin alırdı. :) Yani kısaca 50 reyting alsa bile etik olmadığını söylüyorum ben. :)

Beyaz' ın dün yapması gereken Öner Erkan ve Erkan Can' ı programına konuk etmesiydi. Bir de o gözlüklü eleman. Bakalım normalde nasıl. :D

2-3 hafta içinde onları konuk edecektir zaten.
Bu arada şu an Üsküdar'a Giderken'in tekrarı var. İzliyorum, baya baya iyiymiş bence bu dizi. İlk izledğimde pek farkedememişim :D

ben en çok yarınkı yahşi cazibenin reytingleri nasıl olacak diye düşünüyorum atv her gün yükselmeye başladı baqam yahşi caizbede yükselecek mi ?:)

Geniş ailenin 89.bölüm fragmani çıkmış.mürsele piyangodan ikramiye çıkıyo ve mürseli kaçırıyolar.Herkes mürseli arıyor.ulvi mürsel taklidi yapıyor.kahvedekilerde seviniyo.yani senarist komedi yönünü ortaya çıkarıyo yaşasın bea inşallah gelecek hafta daha fazla yükselir

Klasik bir cuma günü reyting tablosu. Beyaz Show beklediğim şekilde yükselmiş. Survivor bağlantısının bunda etkisi var. Geniş Aile yükselmiş. A/B'de 13. olarak başarı yakalamış bana göre. Her Şeye Rağmen ise 2.57 ve 2.66 reyting almış. Dün akşamki bölümden sonra en az 3.5 reyting bekliyordum. Pazartesi günü kalsaydı çok daha iyi olurdu her şey... Tek olumlu yanı uzun haftalardır sürekli devam eden reyting ve share düşüşünde reytinglerin neredeyse aynı kalması ve 10 share civarında alarak uzun bir süre sonra gelen share yükselişi... 13.bölüme kadar 3.5 reytingi görür mü bakalım. 23.02'de başlamış. Bence pazartesi 20.00 olsaydı hala en az 5 reyting alırdı.

Adını Feriha Koydum yine 2 saat yayınlanmış. Hanımın Çiftliği'nden 24 dakika daha uzun. Birinciliğe yaklaşmasında onun da etkisi büyük. Haftaya Hanımın Çiftliği de süreyi uzatır ve farkı açar yine...

Adminim sence haftaya Her Şeye Rağmen 3 reytingi ve 10 share geçebilir mi? Bir de A/B'de ilk 8'e girme şansı nedir sence?

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961