6 Mayıs 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Her Şeye Rağmen (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Sihirli Annem (Star)

Oy: 3 21.4%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 7 50.0%
  • Kollama (STV)

Oy: 1 7.1%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Ah şu diziden " 1 " iyi haber gelse! Haftaya A/B'de ilk 10'a girse! 6 haftadır hep kötü haber... " 1 " tanecik iyi haber gelse! Ne güzel olur! Pazartesi A/B'de 8.07, 5.39,5 reyting almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Son bir gün değişikliği falan ya da başka bir şey yapmalılar. Yoksa iflas edecekler... Son bir şey yapmalılar. Yapacak bir şey olmalı.

Adminim Geniş Aile'nin reytingleri iyimi memnun ettimi seni şahsen beni memnun etti

Beni de memnun etti. Star ortalamasına göre gayet iyi. Star da memnun olacak ki reytingler belli olduktan hemen sonra fragman yayınlandı :)

demekki reytingler kötü gelseydi günü değişecekti onun için beklediler...

Star' da bu hafta Sihirli Annem bayağı düştü.
Geniş Aile önemli bir oranda yükseliş kaydetti.
Küçük Sırlar 30. sıralara düştü, geçen haftada öyleydi. Zaten yaz sonu final yapacak.
Papatyam önemli oranda yükseldi.
Dürüye' nin Güğümleri yerinde tutunmayı başardı.
Star' da son haftalardan sonra ilk defa dizilerde yükselme başladı. Bu durum İzmir Çetesi ve Behzat Ç.' yi etkiler mi?

Ah şu diziden " 1 " iyi haber gelse! Haftaya A/B'de ilk 10'a girse! 6 haftadır hep kötü haber... " 1 " tanecik iyi haber gelse! Ne güzel olur! Pazartesi A/B'de 8.07, 5.39,5 reyting almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Son bir gün değişikliği falan ya da başka bir şey yapmalılar. Yoksa iflas edecekler... Son bir şey yapmalılar. Yapacak bir şey olmalı.
Diziyi sen çok övüyorsun diye izledim dün. :D Annem de izliyordu zaten. Dizinin erkek oyuncusunun yanlış seçim olduğunu belirtmiştim haftalar önce. Aynı şeyde ısrar ediyorum. Birçok dizi artık sesli çekime geçti ama Her Şeye Rağmen' de bırakalım sesli çekimi, başrol oyuncusuna dublaj yapılıyor. O dublaj yapılan ses birçok diziden ve reklamdan tanıdık olduğumuz bir ses. O yüzden çok yapmacık kalıyor. Bence dizinin tek kurtulma yolu popüler bir ismin transfer edilmesi. Başroldeki kızın esmer kız kardeşide çok doğru bir seçim değil, daha tanıdık bir yüz seçilebilirdi. O kız erken final yapan bir dizide oynuyordu. Melis Birkan' ın dizisiydi. Onun dışında oyuncu kadrosu oldukça iyi. Hatırla Sevgili' den birçok yüz var. Başroldeki kız çok güzel ayrıca.

Star' da bu hafta Sihirli Annem bayağı düştü.
Geniş Aile önemli bir oranda yükseliş kaydetti.
Küçük Sırlar 30. sıralara düştü, geçen haftada öyleydi. Zaten yaz sonu final yapacak.
Papatyam önemli oranda yükseldi.
Dürüye' nin Güğümleri yerinde tutunmayı başardı.
Star' da son haftalardan sonra ilk defa dizilerde yükselme başladı. Bu durum İzmir Çetesi ve Behzat Ç.' yi etkiler mi?
Etkileyebilir. Dürüye'nin Güğümleri de ratingini yükseltti bu arada :)

İzmir Çetesi'nin de bu hafta biraz yükseleceğini tahmin ediyorum.

Etkileyebilir. Dürüye'nin Güğümleri de ratingini yükseltti bu arada :)

İzmir Çetesi'nin de bu hafta biraz yükseleceğini tahmin ediyorum.

Zaten son 1 aydır 1 hafta düşüyor, 1 hafta yükseliyor. İzmir Çetesi totalde ve AB' de 3.20 civarında alır sanırım. Aslında 4' e yakında alabilir ama özellikle kadın izleyiciler Merve Sevi' nin diziye katılmasından rahatsız olduı nedense. Behzat Ç.' de AB' de 6, totalde 4 reytinge yükselebilir bence. Neyse bu tahminler için çok erken. :D Bu hafta TNT' de Kolej Günlüğü' de var sanırım, dizileri etkileyebilir.

Kolej Günlüğü'nün pek etkileyeceğini sanmıyorum :)
Behzat Ç'nin işi yarın biraz zor olacak. Çünkü lig maçlarıyla çakışacak. 20.00'de başlayacak bu hafta maçlar. Bu da dizi için tehlike :)

Atv Herşeye Rağmeni Bu Gidişle Bitirir 4 Civarı Reyting Alsalarda Bitirirlerr Atv Kızım Nerede Özetlerine Filan Bakıyrum İyi Kadrosu Var Ama Ne Yazık Ki O Da Biter Sezon Sonu
Nuri Seneye Devam Etmez
Dürüğenin Güğümleri Devam Etmicektir
İzmir Çetesi Atv Veya Show TV de Olsadı Şimdiden Saat 23:00 Alınmıştı :)
Geniş Aile Bu Sezon Biter Kanal Devam Ettirmek İster Ama Yapımcılar Ve Oyuncular Devam Etmek İstemez:(
Gönülçelen Zaten Bitecek
Behzat ç Seneye Devam Eder
Papatyam Seneye Devam Eder Starın En İyi Reytinglerinden Biri Behzat Ç den Sonra
Yahşi Cazibe Severek İzliyorum Ama Atv Bu Reytinglerle Devam Ettirmez
Çocuklar Duymasın Düzelmeye Başladı Seneye Kesin Devam Eder Ama Atv iki Gününü Vermez Kanal Değiştirebilir Birol Güven :)
aşk ve ceza atv yeni anlaşmaya imza atmaz
ezel kesin bitecek zaten
küçük sırlar bitecek kesin
arka sıradakiler foxun totalde en iyi işlerinden biri
deniz yıldız devam eder ve unutma benide
kurtlar vadisi pusu bitebilir ama kesin diziyi yeniden başlatırlar(ben açıkcası biteceğine inamıyorum)
muhteşem yüzyıl muhteşem bölümleride seneye devam edecek
karadağlar bu sezon kesin bitecek bu gidişle
adına feriha koydum kesin yoluna devam edecek
fatmagül, öbgzk,kesin devam edecek
çok güzel hareketler bunlar kanal d artık daha fazla sabredemicek
akasya durağı bitme zamanı geldi:)

Yahşi Cazibe'nin devam edeceği kesin.
Geniş Aile, kanal devam ettirmek isterse devam eder ama bitme ihtimali çok yüksek bana göre de.
Kızım Nerede de devam edebilir.

Yahşi Cazibenin Seneye Devam Edeceğini Bende Biliyorum Ama O 10 reyting Alırken İdi Bu Reytinglerle Devam Ettirmez Ayrıca Hiçbir Oyuncu Düşük Reytingli Dİzide oynamak istemez:)

O işten keyif alıyorsa, parasını da alıyorsa devam etmek ister neden istemesin ki :) Tabii en ünlü oyunculardan biri ise o ayrı.

Yahşi Cazibe her türlü devam eder gelecek sezon :)

alemto seneye geniş ailenin biteceğini söylemişsin ufuk özkan çekimlerin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi hem kanalın hemde ekibin diziiyi seneyede devam ettirmek istediğini söyledi yani bitmiyor..

keyifte bir yere kadar:) İnşallah Dediğin gibi Olur Yahşi Cazibe.Bu Akşam Yükselirse eski reytinglerine dönebilir.

Yahşi Cazibe şu an için bitirilmez gibi görünüyor. Ama düşüşü her geçen gün sürüyor. 4.5 reytingi zor geçiyor ve 12-13 share alıyor. Bu Yahşi Cazibe için çok kötü. Tekrardan 5-6 reytingi görmezse ve share anlamında da 15-16 share almazsa gelecek sezon devam etmesi zor ihtimal. Hele 3 reytinglere falan düşerse işi daha da kötüleşir. Şu an 3-4 reyting sınırında... Geçtiğimiz hafta A/B'de 4. oldu. 4.6 reyting aldı ve hemen 5. olan Kavak Yelleri 3.9 reyting almıştı.

1 SURVIVOR 22:09 8,0 23,2
2 SURVIVOR 19:59 5,1 17,1
3 LALE DEVRI 21:02 4,7 14,1
4 YAHSI CAZIBE 20:32 4,6 14,1
5 KAVAK YELLERI 22:50 3,9 13,2

AYRICA BU HAFTA İÇİN YAHŞİ CAZİBE TAHMİNİM:
TOTAL

5-YAHSI CAZIBE 4.9

A/B GRUBU

4-YAHSI CAZIBE 4.8

Son düzenleme:
Yahşi Cazibe şu an için bitirilmez gibi görünüyor. Ama düşüşü her geçen gün sürüyor. 4.5 reytingi zor geçiyor ve 12-13 share alıyor. Bu Yahşi Cazibe için çok kötü. Tekrardan 5-6 reytingi görmezse ve share anlamında da 15-16 share almazsa gelecek sezon devam etmesi zor ihtimal. Hele 3 reytinglere falan düşerse işi daha da kötüleşir. Şu an 3-4 reyting sınırında... Geçtiğimiz hafta A/B'de 4. oldu. 4.6 reyting aldı ve hemen 5. olan Kavak Yelleri 3.9 reyting almıştı.

1 SURVIVOR 22:09 8,0 23,2
2 SURVIVOR 19:59 5,1 17,1
3 LALE DEVRI 21:02 4,7 14,1
4 YAHSI CAZIBE 20:32 4,6 14,1
5 KAVAK YELLERI 22:50 3,9 13,2

AYRICA BU HAFTA İÇİN YAHŞİ CAZİBE TAHMİNİM:
TOTAL

5-YAHSI CAZIBE 4.9

A/B GRUBU

4-YAHSI CAZIBE 4.8
ATV nin tüm dizileri yükseldi yahşi cazibe bu hafta 5 ratingi görebilir ama aksine düşerse atv devam ettirmez diziyi inşallah yahşi cazibe yahşi reyting alır:)

ATV neden bitirsin bu diziyi? Arkadaslar dizi 6 ödül aldi!!!! ATV gurur duymali bu diziyle... Reytingler o kadar kötü gitmiyor... eski günlerden uzak kalsada, diziyi begenenler oluyor yoksa 6 ödül almazdi

Yahşi Cazibe bitmeyecek. Gani Müjde anlaşmanın uzatıldığını twitter'dan yazmıştım 1-2 hafta önce.

Fks14 senin moderatörlüğü hak etmediğini belirtmiştim. Yanılmamışım. Önce Karadağlar vs Çocuklar Duymasın başlığı altında yazdığın tutarsız yazılar ardından buradaki bu yorumun moderatörlüğü hak etmediğini kanıtladı. O gecede Fatmagül'ün Suçu Ne? hiç ödül almadı bitecek mi? Onunla ne alakası var? Ama Yahşi Cazibe bitmez,sanmıyorum.